Carpe Diem

Nej, nu får min bloggpaus vara över för jag har längtat så efter att börja skriva igen!
Speciellt nu när livet är på topp och jag kan skriva positiva och glada inlägg. Dock börjar det bli sent nu (kanske inte enligt alla, men för mig), och ni vet att det är då som min filosofiska och känslomässiga sida kommer fram. Så här är mina känslor just nu.

Den här sommaren har vart riktigt bra. Jobbat lagom mycket och haft tid att träffa familj och vänner en hel del. Har insett hur många underbara och härliga människor jag har runt omkring mig. Människor som gör mig lycklig. Hade inte klarat mig utan alla mina goingar!

Jag har också försökt att vara öppen för allt och göra saker jag inte gjort tidigare och umgåtts med folk jag inte skulle hängt med annars. Och det har verkligen gett mig nya perspektiv på saker och ting. Det är väldigt intressant att upptäcka nya saker faktiskt. Livet känns lite mer spännande.

Just nu kollar jag på min favoritserie och jag kommer på mig själv med att drömma mig bort till deras värld. Först tyckte jag att det var lite löjligt men sen insåg jag att det inte bara inspierar mig till hur jag vill leva mitt liv utan faktiskt ger förslag på lösningar till en del saker jag gått och funderat på. 

Så nu ska jag drömma mig bort till ännu ett avsnitt innan jag ska sova.
Imorgon väntar nya äventyr. Och på lördag är det Midnattsloppet som gäller. Laddar för fullt mentalt. Jag ska fixa det! Och om jag inte klarar att springa hela loppet så skitsamma. Jag lovar att jag kommer vara glad och nöjd ändå. Det är ju att vara med på loppet som är det roliga!

Hoppas ni lever livet till max och framför allt lever i nuet. För som ni vet, så har vi ingen aning om hur morgondagen ser ut!


RSS 2.0