Sol & Bad

Nu ska jag ivag till sjon med Alice & Nana. Tro det eller ej men jag har bara varit vid sjon i gang pa hela aret. Och da akte vi i en bat, tog dock mig nagra dopp.
Men idag blir det forhoppningsvis manga timmar vid sjon. Ska bli hur kul som helst. Jag ska bada! Fattar ni jag far antligen bada!!
Eller tankte inte pa att vattnet kanske ar kallt... Men ett dopp far det allt bli. Har jag doppat mig i havet i mitten pa april i Sverige ska jag val klara av att doppa mig i en liten sjo i juni i Arkansas.

Forresten ar jag jatteglad for jag var och shoppade i nastan 6 timmar igar. Hittade massa bra fynd. Kopte sa gott som allt pa rea. Har har de rea nastan jamt sa man kan hitta jattesnygga grejer.
Detta var min sista stora shopping innan jag aker hem. Men jag ar nojd. Nu ska jag bara valja ut vad jag ska ha pa mig nar jag aker hem. Nagot bekvamt men anda snyggt.
Men har ju lite tid att fundera.

Kram pa er 


The time

Det blev en extra natt med barnen for Robyn & Eddie's plan fran SF till Dallas var forsenat sa de missade flyget hem. De sov pa hotell och kom hem idag vid 11 pa formiddagen.
Nu ikvall har Kate haft uppvisning. Hon spelade en liten sang pa piano. Jatteduktig var hon. Och hon var sa sot i hennes klanning och fina haruppsattning. Som en liten prinsessa.

Sen akte vi och at mexikansk mat. Jattegott! Det ar nagot som jag kommer sakna valdigt mycket. Men jag ska nog kunna laga en hel del av det hemma.

Sakta men sakert borjar jag nu inse att jag bara har en vecka kvar har innan jag aker till Californien. Jag har hela tiden velat att tiden skulle gatt fort men nu nar det ar sa nara borjar jag nastan att fa lite panik. Nu vill jag istallet forsoka stoppa tiden. Men samtidigt ar jag helt fantastiskt overlycklig over att fa komma hem.



Kate med hennes pianolarare, som har varit Miss Arkansas


Kate med hennes svenska AuPair, som nastan har varit Froken Sverige 

En bild sager mer an tusen ord

Som en avskedspresent till familjen tankte jag gora ett fint fotoalbum, med kort pa vad jag och barnen har gjort under aret.
Jag har kopt ScrapBooking grejer sa nu ska jag bara framkalla de kort som jag vill ha med. Sa far val pyssla med det i helgen. Ska bli riktigt kul faktiskt.

Sa just nu gar jag igenom kort fran borjan av mitt ar. Barnen ar sa sma!




My little sweetheart is 2

Idag ar det Melanies fodelsedag. Hon fyller 2 ar. Sa istallet for att vara en sot bebis ar hon nu en sot liten tjej.
Kan inte vanta tills jag far traffa henne. Vet ju hur go JT ar nu och han ar ju nastan 2.5 ar.
Ska bli sa spannande att se vad hon har for personlighet och se hur hon lar sig nya grejer varje dag.

Grattis pa fodelsedagen stumpan!


Swedish Meatballs And Pasta

Som ni vet sa ar Robyn o Eddie i San Frasisco for tva dagar.
Sa jag ar sjalv har med barnen. Jag sa att jag inte hade nagra problem med att vara det. Annars kunde hennes pappa komma har och sova over men de har ju haft sa mycket med flytten och allt. Sa jag tyckte det var onodigt. Jag menar det ar ju inte ofta de ar ivag och det ar min nast sista arbetsvecka med de sma busungarna.
Sa jag sa att jag vill ta hand om dem! Tycker det ar riktigt roligt. Tyvarr har de valdigt dumma allergier pa gang. Sa de mar inte sadar jattebra.
Darfor hade vi en mysdag idag. Kolla pa Beethoven och Beverly Hills Chihuahua. Nu sover de sa gott men ska snart ga och vacka dem.
Idag blir det kottbullar och makaroner till middag. Gott gott.

De sa att jag garna fick ta hit kompisar och sa om jag ville. Sa att jag inte kande mig instangd. Det tyckte jag var jattesnallt och det hade varit jattekul. Problemet ar bara att jag inte har nagon som kan komma. Alice's bil kranglar och Hannah har fotboll. Och ja det ar dem enda vannerna jag har har just nu.
Men men jag surar inte over det. Far val ga och lagga mig tidigt istallet. Eller tidigt kommer det val inte bli. Barnen lagger sig ju inte forran 10.

Sa detta har varit min onsdag. Far ju inte glomma av att saga att om 3 veckor har jag varit i Sverige i 2 timmar. Och ar obeskrivligt lycklig!


What a feeling

Glomde beratta for er att jag holl en 4dagars bebis i helgen. Hade helt glomt av hur sma de ar.
Jag blev sa rord att jag fick tarar i ogonen. Det var en san speciell kansla, att halla ett sant litet knyte i famnen.

En annan lite mer haftig kansla - for lite mer an en timme sen tog Eddie med mig pa en liten runda i Porschen. Det var hur coolt som helst. Han drog pa riktigt snabbt pa rakstrackorna. Kandes som att aka i en bergochdal bana fast annu haftigare. Var lite nervos nagra ganger. Det ar ju en racerbil sa bromsarna ar riktigt bra. Sa jag sag stoppskyltarna komma narmare och narmare och tankte "ska han inte bromsa snart?" men han beholl hastigheten och sen tvarbromsa han. 
Nar vi kom hem hade vi en lang diskussion om racing. Det var valdigt intressant faktiskt. 

Just det, Eddie sa att jag kunde provkora Porschen om jag ville. Men den var manuell och jag kommer inte ihag hur man kor. Alltsa arligt talat jag har helt glomt av sa jag vagade inte prova. Nagot som jag formodligen kommer angra resten av mitt liv. Men har iaf suttit i forarsatet pa en Porsche. Ganska coolt det ocksa.


Eddie pa racingbanan. Det gula klistermarket har han dock inte pa nu. Det var bara reklam under racingloppet. 

Nast sista helgen hemma i Bentonville

Vilken helg! Sitter har med traningsvark i hela kroppen. Har kommit pa att stadning ar bra styrketraning.
Det har varit sena natter och tidiga morgnar sa ar helt slut just nu.
Men det var mycket roligare att stada an vad jag trodde. Det var trevlig och rolig stamning mellan alla. Robyn hade laddat ner bra musik. Dessutom fick jag lite bra saker. Men vet inte om jag kan ta med mig allt.
Har ju varit hundvakt ocksa. Jag blir sa orolig varje gang jag kommer in dar i huset. Zoe, hunden, ar namligen 14 ar och varje gang jag kommer sa ligger hon helt still i soffan och sover. Och innan jag hinner ga fram till soffan och klappa henne och se att hon ror pa sig, hinner nastan mitt hjarta hoppa ur. Usch, det ar hemskt.
Sen sa grannen idag att hon hade skallt hela natten igar tills hon blev sa trott att hon somnade. Vet inte vad det kan vara. Om det ar sa att hon inte gillar att vara ensam pa natten kanske. Familjen sa att jag garna fick sova over i gastrummet for Zoe gillar nar det ar manniskor runt omkring. Sa ska kanske gora det i natt.

I morgon ar det Memorial Day, en rod dag, sa Robyn & Eddie jobbar inte. Men de ska formodligen hjalpa till att flytta sa jag ska nog jobba anda. Eller sa kanske deras kusin ska passa dem. Hon har namligen gjort det hela helgen. Far se hur det blir.
Sen skulle Robyn & Eddie tydligen till San Diego i veckan. Men forhoppningsvis ar det bara tva dagar. Ar sa fruktansvart trott namligen och skulle garna vilja kunna ga och lagga mig tidigt och sova ut. Men blir svart om jag har barnen pa kvallen. De lagger sig namligen senare an mig, haha. Samtidigt har jag ju bara tva arbetsveckor kvar sa overlever nog.

Nu ska jag lagga mig i sangen och kolla lite pa tv. Ska bli sa skont att lagga upp benen. Hade onskat att jag kunde ga och lagga mig. Klockan ar trots allt kvart i 9. Men maste slappa ut hunden kl 10.
Sa jag gar formodligen over dar nu och kollar pa tv kanske. Sa sover jag dar i natt. Sa far det nog bli.


Inte latt

Det blev ingen stadning idag. Jag akte dit och da var dorren last, sa jag forsokte ringa dem men ingen svarade.
Men det kanske var lika skont. Fast skulle behovt pengarna.
Sa istallet akte jag till WalMart och spenderade massa pengar. Fast inte sa mycket till mig sjalv, mest till andra. Sa det kanns bra.

Nu sitter jag har och forsoker satta mig in i tonaringens tankande samtidigt som jag forsoker forsta en tonaringsforalder.
Inte det lattaste precis. Kul att man marker hur ens tankande och asikter har andrats sen man var 15. Ar nog tur det

Basket

Har i Arkansas, eller jag tror i hela usa, har sa gott som alla familjer en basketpelare ute pa garageuppfarten.
Jag ser nastan alltid nagon som ar ute och spelar. Haromdan sag jag en dotter och hennes pappa spela.
Jag tycker det ser sa roligt ut nar kompisar, familj m.m. ar ute och spelar tillsammans.

I sverige har vi ju basketkorgar som man kan satta upp. Men jag vet inte om det ar lika vanligt. Kanske bara att jag inte har tankt pa det.

Aja ville bara saga det.


Fullt upp

Jag kan inte fatta det. I morses ringde James, pappan till de tva killarna som jag suttit barnvakt at tva helger, och fragade om jag kunde jobba fredag kvall. Vanligtvis brukar de vilja att jag borjar runt kl 6 men som tur var ville de att jag skulle borja kl halv 9. Och det var bra for jag ar ju hundvakt ocksa sa maste ga ut med hunden dar runt 8-9.
Sa jag sa ja.  Man far ju forsoka ta alla jobbchanser man kan fa. Vila far jag gora sedan. Och jag tror att detta kommer bli sista helgen som jag har massa att gora. For nasta helg har Robyns mamma flyttat sa ingen stadning och barnen ar inte i skolan sa ingen stadning dar heller. Jag tror inte att de behover hundvakt nasta helg igen och ingen barnvakt heller. Sa det far bli shopping och forberedelser infor hemresan. For helgen efter det aker jag ju till Kalifornien.

Sa min vecka ser ut sahar

- Jobba Man-Fre 43 timmar med Kate & JT
- Torsdag stada 5 timmar nar barnen ar i skolan
- Fredag Barnvakt och Hundvakt
- Lordag hundvakt och stada robyns mammas hus
- Sondag hundvakt och stada robyns mammas hus

Sa tiden kommer ga fort. Jag gillar't :)

Tur jag inte har kreditkort.. Ooops det ar ju det jag har

Nej, sa farligt var det inte. Har lart mig att jag maste ha koll pa mitt kort sa jag inte drar over. Aven om jag inte har kreditkort kan man namligen "lana" 400 dollar av banken. Sa otroligt kasst!

Idag var barnen i skolan sa jag akte med Alice och hennes basta kompis, som ar har och halsar pa, till Fayetteville.
Gick in pa Forever21 och ojojoj.. de hade sa otroligt mycket fint. Kunde inte lata bli att spendera lite pengar dar. Jag har ju trots allt varit valdigt duktig och jobbat en hel del. Sa jag maste ju belona mig sjalv, eller hur!
Detta ar lite av vad jag kopte. Det gor sig inte sa bra pa bild men men..


                                                                               
Mycket monster, men kan va roligt sa det inte bara blir svart och vitt.


Jaha, vad hander annars har da.
- Bensinen har blivit riktigt dyr. Antar att den ar annu dyrare i sverige.
- Pratet om svininfluensan har lugnat ner sig. Har faktiskt inte hort nagot pa lange nu.
- Visning av huset igen imorgon. Varfor kan ingen bara ta och kopa det snart.
- Just nu ar en period har med manga stormar och aven tornados. Vi hade en tornado har bara nagra mil ifran Bentonville, for nan veckan sen. Var ganska laskigt for jag horde det pa radion nar jag var ute och korde. I riktning mot vart tornadon var. Men ingen fara alls.
Stormarna kan vara ratt laskiga ocksa, for de ar sa otroligt hogljudda. Nu pa sommaren ar det ocksa valdigt klibbigt klimat. Man blir svettig sa fort man gar utanfor dorren. Och sen sa fort man kommer in nagonstans borjar man frysa av airconditioningen. Men jag ska inte klaga. Det ar val harligt nar det ar varmt och solen skiner.

Idag ar det exakt 1 manad kvar tills jag ar hemma!

Elias 6 ar

Idag var det Elias fodelsedag. Grattis!! Saknar dig lilla gubben. Fick iaf prata lite med han idag.
Han ville att jag skulle komma hem imorgon och nar jag sa att jag inte kunde det fragade han om jag inte kunde komma hem i overmorgon. Aaah, min lilla alskling.


Jag lovar dig snart ar jag hemma :)

Monday

Ni far ursakta min daliga uppdatering. Har inte riktigt haft tid att skriva har de tva senaste dagarna. Men tror att ni fortfarande lever.

Jag vet inte riktigt vad som har hant men det dyker upp jobbmojligheter hela tiden nu. Typiskt sa har i slutet. Eller det kanske ar bra for da hinner jag inte gora at alla pengar och jag kan ta med mig lite hem till sverige.
Sa jag kan hitta pa massa roliga saker med er darhemma. Och om inte annat sa maste jag ju spara om jag ska plugga.
Kor dock ihop sig lite denna helgen som kommer. Ska namligen vara hundvakt hela helgen samtidigt som jag ska hjalpa robyns mamma att stada. Men det loser sig sakert.
Sen ville de att jag skulle komma tillbaka och stada denna veckan hos dem som jag stada huset at forra veckan.




3 veckor kvar


"Niggerba... I mean chocolate balls"

haha. kunde inte lata bli att skratta for mig sjalv innan idag. Jag och kate bakade namligen chokladbollar (negerbollar)
Och forstar inte hur, men iaf jag rakade saga niggerballs flera ganger. Kunde ju forstatt om jag sa negerbollar. Men jag oversatte det automatiskt till engelska i min hjarna.
Som tur var tankte hon nog inte pa det. For det skulle vara katastrof om hon gick runt och sa ordet nigger har.

Nu vakna JT sa jag maste ga. Hoppas ni far en bra helg!

The time's flying away

Idag ringde min lilla farmor. Det var en trevlig overraskning. Alltid roligt nar nagon "dar hemma" ringer.
Hon ringde faktiskt vid en valdigt bra tidpunkt. Idag har jag haft fullt upp. Men hon ringde precis nar jag var i bilen pa vag hem fran stadningen. Sa jag pratade med henne lite pa vagen och sen var jag tvungen att snygga till "varat" hus ocksa. Var dags for visning igen. Men kunde prata med henne samtidigt sa var inga problem.
Det har varit manga visningar nu denna veckan. Far hoppas att nan koper det snart.

Jaha, da ar det redan fredag i morgon. Jag overdriver verkligen inte nar jag sager att aven denna veckan har gatt enormt fort. Trodde att dagarna skulle vara sega nu nar man bara vantar pa att aka hem. Men antar att jag ar sa glad och att jag forsoker njuta av varje stund, sa tiden gar fort. 
Nu ska jag ta ett fotbad och sen ska jag sova gott. Upp kl halv 7 i morgon och ga en harlig promenad. Alskar det!
Kan ga i bara linne och shorts. Det ar dock valdigt klibbig luft. Men det hindrar inte mitt glada humor.


En bild pa min favoritkille bara for att jag saknar han sa!

Stressigt

Japp, idag var jag och stadade. Trodde att jag skulle hinna med hela nedervaningen pa 5 timmar, men det gjorde jag inte. Anda skyndade jag mig verkligen.
Jag hann inte riktigt se hur golvet blev som jag vaxade. Jag hoppas det blev bra.
Men tycker det ar lite pinsamt att jag inte hann med allt. Antar att jag var lite for noggrann med damningen i borjan.
Men jag ska ju dit pa torsdag igen. Da var det egentligen tankt att jag skulle gora overvaningen. Sa hoppas pa att det gar fortare sa jag hinner med att stada fardigt dar nere.
I varsta fall far jag val komma tillbaka pa tisdag nasta vecka.

Idag hade vi riktig aska har kan man saga. Var t.o.m sa jag var radd. For det var riktigt hogljutt. Men jag forsokte att halla minen infor barnen. Och jag lyckades. JT sa "Yeey" varje gang det dundrade.
Just nu sitter jag och kollar pa finalen pa Biggest Loser. Det ar spannande.

5 veckor

Lite Avundsjuk pa Sophia

Igar hade jag och Sophia en sista middag har i usa. Var inte ledsamt alls utan jag var sa glad och pirrig for hennes skull.
Och hon var ocksa glad over att fa komma hem. Just nu sitter hon pa planet. Jag hoppas hon kan sova lite.
Precis som jag sa landar hon i Sverige runt kl 3 pa eftermiddagen. 

Onskar henne all lycka i framtiden! Och vi kommer absolut att ha kontakt och jag hoppas att vi kan traffas igen.


Grattis I Efterskott Elina

Det har varit manga fodelsedagar nu det senaste. Och igar var det dags for min kara van Elina.
Grattis i efterskott vannen!
Langtar sa tills jag far komma hem och traffa dig.


Sweetie

Mothers Day

Japp, idag ar det Mors Dag har. Sa Robyns familj och vi at middag pa en restaurang. Jattegott var det.
Efter det akte vi hem till Robyns foraldrar och at god tarta.
Kate hade kopt en ring till Robyn. Hon ar valdigt bra pa att shoppa ska ni veta. Och hon vill gora det alldeles sjalv.

Jag var ocksa over och kollade pa vad jag skulle stada hos Robyns vaninna. Och det ska jag nog klara av utan problem. Ska stada tisdag och torsdag nar barnen ar i skolan. 200 dollar (ca 1 600 kr) far jag for 10 timmar. Det ar hog timpeng sa nu galler det att jag gor ett bra jobb.
Ska bli riktigt kul och spannande faktiskt. Ar sa glad att jag tog mig an utmaningen. Det belonade sig verkligen.

Sa nu ar det dags att krypa till kojs och ladda infor veckan.

Kopa cykel?

Forbereder lite smasaker infor hemresan nu. Har packat ner lite klader och skor som jag inte kommer anvanda har innan jag aker hem.
Jag kommer iaf fa plats med allt som jag behover i en stor resvaska, en stor lada och handbagage. Det kanns skont. Eller det beror ju pa hur mycket jag kommer shoppa iofs. Men det ska nog inte vara nagra problem.
Jag rullade kladerna precis som en kompis tipsade om. Tack kattis!

Har funderat pa att investera i en bra cykel, som man kan trana med. Men kanske battre att vanta och se vad jag kanner for nar jag kommer hem. Kan ju vara att jag ar sa sugen pa att cykla bara for att jag inte har gjort det pa ett ar.
Men tycker att det skulle vara en rolig traning. Jag gillar ju att springa och da ar det bra att cykla ocksa for att inte overbelasta muskler och leder.
Inlines ar nat annat som jag fatt upp intresset for. Men jag vet inte riktigt om det ar nat att satsa pa. Ni vet ju hur det gick forra gangen jag testade. Om inte - sok pa xSanna pa YouTube sa far ni er ett gott skratt

Har blivit ett riktigt traningsfreak har, far se hur lange det haller i sig nar jag kommer tillbaks till Sverige.
Har last mycket pa www.iform.se - en ny bra traningssida som jag har hittat.




Update

Okej, ville bara saga att jag ringde... efter att ha suttit har i en timma och varit for feg. haha.
Hon svarade inte utan jag pratade in ett meddelande.
Sa far se nar hon ringer. Uppdaterar med mer info da.

Life is full of suprises

Blev lite andrade planer idag. Huset skulle namligen visas kl 2. Sa jag hjalpte familjen att stada huset. Fick bra beloning.
Medan huset visades gav jag mig ut pa en joggingtur/promenad. Smaregnade lite forst men sen i slutet sken solen. Sa jag var glad att det inte kom en stortskur. Var ju ute i 1.5 timme.

Sa har precis tagit en harlig dusch och atit omelett. Just nu biter jag pa ett smaskigt apple och lyssnar pa hog musik. Ar namligen hemma sjalv. De andra ar pa ett barnkalas. Sa livet leker.
Ar pa toppenhumor. Glad over att jag bara kan sitta har och ta det lugnt och sa har jag san dar skon kansla i kroppen som ni vet man har nar man har tranat.
Nu ringde Robyn och sa att det var nagon som hon kande som vill ha stadat sitt hus, och da hade Robyn sagt att jag var bra sa jag kunde komma dit och stada om jag ville. Funderar pa om jag ska gora det eller inte, men antar att jag sager ja.
Det ar ju alltid bra med pengar. Det jag ar osaker pa ar om jag klarar det. Vet ju inte riktigt vad hon vill ha gjort sa kanske ar en del grejer som jag inte vet hur man gor. Eller om jag rakar forstora nagot.
Kanske ska saga nej anda. Eller sa ar jag arlig och ringer henne och fragar vad hon vill ha gjort, och om det ar nagot som jag inte vet hur man gor, kan jag ju bara saga det.
Ah, vad svart. Det ar sa latt att bara saga nej.
Okej, jag har bestamt mig. Jag ringer henne och ser vad hon vill att jag ska gora. Om det inte blir bra ar det inte hela varlden. Jag maste vaga mig pa utmaningar!
Jag klarar det har!
Ska forsoka att gora det i morgon isf. Fast ska kanske vara hundvakt i morgon. Shit, nu kor det ihop sig lite.

Kanske battre jag stadar pa tisdag eller torsdag nar barnen ar i skolan. Da ar ju inte familjen hemma heller.
Ah, sa far det nog bli.


En rolig historia om min pappa och hans sovande arm

Glomde en rolig grej!
I morses nar jag vaknade lag jag pa min vansterarm, sa den hade helt domnat av eller somnat. Det kandes sa ackligt nar jag lyfte pa den och inte kande nat. Har aldrig hant mig forut.
Detta fick mig att komma att tanka pa en rolig grej.
Vet inte hur manga ar sen det var pappa berattade detta for mig. Men det ar lika kul fortfarande. Nar han var ung, hrrrm yngre, sa hade hans arm somnat och han vaknade av att armen lag over ansiktet eller vad det nu var. Och han blev sa radd att han tog armen och slangde den i vaggen! hahahahhahaaha

Min pappa ar for go han


"Jag ska till Vegas! na na nanana."

Oj redan helg? Veckan gick valdigt fort. Och anda gjorde jag nastan ingenting. Men jag klagar inte. Om exakt en manad ar jag ute pa gatorna i LA, eller atminstone nagonstans i LA. Kan inte fatta det. Los Angeles liksom!! Hur coolt ar inte det?! Och sen Las Vegas! Inte manga som ar 19 och har varit i Las Vegas. Nat att skryta med.

Men tillbaka till vardagen... Man ska ju leva i nuet. Igar var det avskedscermoni for Sophia. Gick val inte riktigt som planerat med den heller. Var ju meningen att vi skulle ga ut och ata efterat, men det blev inget med det.
Tjejen som skulle kora orkade inte. Jaha, det var ju schysst mot sophia klart! Nej sa istallet akte alla hem till sig. Stackars Sophia. Blev ingen bra avskedsfest och ingen bra avskedscermoni. Ar nog inte sa bra att lata en mexikan planera. I deras kultur finns ingen riktigt planering eller tidshallning, eller nagot som har med ordning & reda att gora... eller sakerhet.
Iaf bestamde vi att vi ska ut och ata pa mandag istallet. Sa far se hur det blir med det. Hon aker ju hem pa tisdag sa om det har skiter sig har jag inte sa mycket tid pa mig att fixa nat annat. Da far det bli en glass pa Braums eller nat. (mitt favvostalle)
Sa trakigt nar det inte blir som man tankt sig.

Okej, nu maste jag beratta om Mexico. Och detta ar inga fordomar eller rykten utan det har kommer fran de tva mexikanska tjejerna som ar AuPairer har.

- Om man kor pa nagon sa den skadas, dodar chaufforen den skadade personen. Sa att de inte behover betala kostnaderna for den skadade. Annars maste de betala alla sjukhus- och medicin kostnader for resten av den pakordes liv. Eller om ingen sag, kor de bara darifran. Det har var sa fruktansvart hemskt att hora.
- Man kan kora nar man vill. Kravs inget korkort.
- Man kan dricka hur mycket som helst och kora
- Om man blir stoppad/tagen av polisen mutar man dem bara med pengar
- Nu nar de drabbades av svininfluensan var de tvungna att distrahera manniskorna sa det ar nu lagligt att kopa droger i sma mangder pa apoteket
- Kidnappning ar oerhort vanligt i Mexico. Sa fort de ser nagon som har nagot av varde.

Nagon som vill aka till Mexico? haha. Nej men pa turistplatserna ska det inte vara nagon fara. De har nagra riktigt fina och populara platser, en av dem ar CanCun. Dit aker alla ungdomar i usa pa loven. Kan jamforas med Sunny Beach, Bulgarien eller Ayia Napa, Cypern.
Men vilket samhalle att leva i. Inga direkta regler och ingen sakerhet. Jag skulle ju vara radd dygnet runt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fick precis reda pa att Robyns mamma inte behovde stadhjalp denna helgen utan de tva kommande helgerna. Var skont pa ett vis. Sa far se vad som hander i helgen. Men Sophia sag inget till Llanely ;)
Kommer inte anvanda bilen iaf och Alice jobbar eller ar med hennes kille. Sa det far val bli hemmahelg.
Stadning, tv, dator, traning, fotbad, peeling m.m. Kanske kan passa pa att ta ett harligt bad. Har bara gjort det en gang har. 

Nu ska jag krypa ner i min stora skona sang och lasa lite i min tidning innan jag somnar. Ja, jag har ju en valdigt stor sang, dubbelsang rattare sagt. Trots den stora ytan ligger jag ihopkrupen sa langt at ena sidan som det gar. Detta gor jag automatiskt. Sa inatt ska jag minsann bre ut mig, och passa pa att njuta av min stora sang, innan jag kommer hem till min lilla 90 sang pa lindsbo. Och mitt lilla rum.. Ojojoj hur ska jag klara detta

Hoppas ni alla far en riktigt bra och rolig helg! Sommaren ar ju pa vag och allt :)




Tog en paus i mitt blogginlagg for att ta lite bilder och lagga ut for er.






Glad igen!

Idag har jag matt mycket battre och varit mycket gladare. Det var ocksa fint vader, sa vi var ute en hel del.
Och nu pa kvallen gjorde jag det jag lange langtat efter, gick ut pa en promenad. Det var sa skont!
Kandes som att jag studsade fram. Riktigt harligt.
Och i morgon ska jag forsoka ga pa styrketraningspasset. Nu ar sanna igang igen!

Fick ocksa reda pa att vi tydligen har en spikmatta. Varfor har ingen sagt nat!! Jag har ju varit sa nyfiken pa att prova att ligga pa en san. Och sen visar det sig att vi har en san. Eller rattare sagt mormor o morfar har en nu. Ska bli sa spannande att prova.

I morgon tar min kara van sin examen har. Tyvarr sa slutar jag jobbet precis nar hennes avslutningscermoni borjar.
Men jag ska forsoka skynda mig sa att jag inte kommer alldeles for sent.
Sen blir det till att fira. Vet inte riktigt vart an. Men det kommer bli kanon.

Halva veckan har redan gatt! :D


Rain rain go away

Ah jag ar sa trott pa det har regniga vadret nu. Det har regnat konstant i sakert en vecka nu.
Vill ha sol eller iaf uppehall.
Langtar efter frisk luft och mina harliga promenader och joggingrundor. Nu har det bara blivit tv och datorn. Inget kul.
Och mitt humor ar tyvarr dar efter. Kanner att jag inte har nagon energi alls.

Jag har dock nagra bra nyheter.  Pa fredag ska jag jobba tva timmar och ta hand om 14ariga granntjejen. Sen ska jag hjalpa Robyns mamma att stada hennes hus de tva kommande helgerna. Skont med lite extra pengar.

Nu ska jag sova och i morgon ska jag ta tag i mitt liv igen. Tanka positivt och gora sa gott jag kan i den har situationen. Jag menar att vara deppig over daligt vader - come on! Men det ar nog nat annat lite djupare som jag mar daligt over.

Aja, hoppas allt ar bra med er iaf och att ni njuter av varje stund :)



Can't wait

Har akt pa en forkylning. Men salange det inte ar svininfluensan ska jag val inte klaga.
Sa ska bara kolla klart pa One Tree Hill sen ar det dags att ga och nana.
Jag ar ledsen men jag orkar inte skriva sa mycket just nu.

Men jag har en bra nyhet. Robyn fragade mig hur jag hade tankt att gora nar jag skulle ta med alla grejer tillbaka till Sverige. Jag sa att jag bara hade en resvaska men att jag behover minst en till. Da kom hon med ett bra forslag, namligen att ta en stora lada istallet for resvaska.
Sa ska nog kora pa det. Da behover jag inte kopa en resvaska samtidigt som jag kan ta med mig fler grejer.
Ska nog provpacka imorgon och se hur mycket plats jag behover.
Kanske lite tidigt, men tiden kommer nog ga snabbt och det ju vara bra att vara ute i god tid eller hur ;) 
...okej, jag ar enormt forvantansfull och lycklig over att fa komma hem, sa jag kan inte halla mig. Maste borja packa lite nu. haha

Nu ar reklamen over sa ska aterga till tvn.
Puss&Kram pa er


Vill bara hem och gosa med er. Saknar & alskar er saaaa mycket!

Kan orsaka allvarlig sjukdom eller dod

Ja jag far val erkanna att den dar avskedsfesten for Sophia blev val inte riktigt som vi hade tankt oss.
Vi hade tankt att kopa massa gott att ata och dricka och sen skulle vi vara i en kompis till en kompis lagenhet.
Men sa blev det andrade planer. Vi tog fel avfarter, tappade bort varandra, missforstod varandra, skallde pa varandra (inte jag) osv. Det var tydligen meningen att vi skulle ga till en restaurang/discostalle istallet for den dar lagenheten. Men sen var det stangt sa vi akte till lagenheten iaf. Men hade inte med oss nat.
Som tur var hade dem chips och dricka dar.
Och jo en av "de aldre" tjejerna kopte Smirnoff till mig och Sophia. 1 dollar (ca 8 kr) per flaska. Lite smadyrt ;)
Iaf sa satte vi pa musik men sa kom grannkillen och klagade. Sa det blev inget med det.

Sen hade vi sa ackligt varmt pa hotellrummet. Sadar sa man far panik. Vaknar mitt i natten tatt i nasan och allt.
Aja fick iaf nagra timmars somn.
Sen blev det frukost pa WaffleHouse, men inte gott alls. Vi kunde fatt gratis frukost pa hotellet men en viss person sa att vi inte kunde det. Och av erfarenhet vet jag att det inte ar nagon ide att argumentera med den har damen, sa jag gjorde inte det heller. Vilket jag angrade.
Men nu har jag lart mig det till nasta gang.

Fast vi hade ganska trevligt anda faktiskt. Avslutade helgen med bio for 4 dollar. Sadar lagom pris.
Och jag har nagra nya frascha plagg i garderoben fran min shoppingrunda i fredags sa jag ar nojd. Nu tankte jag bjuda pa nagra bilder :)


Ny klanning som jag kopt. Ovant med langklanning men jag borjar gilla det


Vi gick till en japansk/kinesisk restaurang. Skitcool! Man satt och sag pa nar de lagade maten. Och det var som en liten show. Alice filmade sa ska saga till nar jag har filmen.


Jag & min kara van Sophia


Haha var lite ont om plats pa stolen


Jag med svarta ogon. Nana, tjejen fran thailand, tog kortet sa jag hade roda ogon fran borjan och sen kunde hon bara andra sa jag fick svarta.

Nar vi at pa Waffle House stod det en liten varningstext i menyn. Den lod ungefar sahar
"Allmant Halsorad: Agg, hamburgare och stek kan stekas enligt onskemal. Hur som helst konsumering av ra eller inte tillrackligt lagad mat sasom agg, hamurgare och stek, som kan innehalla skadliga bakterier, orsaka allvarlig sjukdom eller dod, speciellt om du har speciella medicinska tillstand" 

Jo men sjalvklart vill man ata maten efter det.

Blondie

Yes, antligen!
I morses tog jag tag i mitt liv. Jag sag till att fa mitt har slingat. Blir sa deprimerad varje gang jag ser mig sjalv i spegeln med 2, nastan 3, cm utvaxt.
Ringde Chelsie och fragade om hon var pa skolan idag men hon hade planerat att ta ledigt idag. Men sen sa kom hon for min skull.
Tyvarr klarade hon inte av att slinga mitt har mer an 5 min sen holl hon pa att svimma och madde sa illa sa hon var tvungen att ga till toaletten och spy. Sa en annan jattetravlig tjej fick ta over.
Fast sa lange Chelsie satt ner madde hon bra sa hon satt dar och pratade. Sa det var en trevlig och intressant pratstund. Berattar mer i morgon.
Maste fixa mig nu. Ska snart ivag pa middag och sen blir det fest. Avskedsfesten for Sophia.



5 weeks

Jag har bestamt mig for att forsoka sitta mindre vid datorn. Jag spenderar manga timmar har om dagarna.
Och far inte mycket annat gjort. Inte for att det finns sa mycket att gora men det finns ju alltid nagot.
Sa igar kvall tog jag ett fotbad t ex. Har inte gjort det sen jag kom hit sa det var valbehovligt. Kandes faktiskt extra skont och avslappnande bara for att jag inte har gjort det pa lange.
Efter fotbadet smorjade jag in fotterna i olja och tog pa plastpasar och sockar pa fotterna. Sa i morses var fotterna riktigt mjuka och skona. Harligt!
Jag tog mig ocksa tid att lasa en bok innan jag somnade.

Vadret ar valdigt morkt och regnigt. Inte riktigt lika roligt som soligt vader. Fast det ar valdigt mysigt. Kan man sitta inne och kolla pa film, lasa en bok, spela spel, pyssla och sant istallet. Eller sa tar man pa sig stovlar och regnklader och gar ut och hoppar i vattenpolarna. Finns ju inget daligt vader, bara daliga klader. Eller hur!
Men tyvarr ager inte barnen regnklader och JT har inga stovlar. Inte jag heller for den delen. Men vi hittar pa andra saker.

Just nu har Kate egentid med Robyn. JT ligger och sover sa skont i sin sang. Och jag sitter har vid datorn. Men tankte ga ner och kolla klart pa Biggest Loser som jag spelade in igar. Alskar det programmet. Men det forvanar er sakert inte ;) hehe.

Idag ar det exakt 5 veckor kvar tills jag aker till Kalifornien!! Jippiii!

Ha en riktigt bra helg nu!
Puss & Kram


RSS 2.0