Fullt ös medvetslös!!

Nu är rapporten till Stenungsunds Kommun färdig. Ska skicka in den till dem imorgon. Väldigt skönt att den är klar. Men jag måste säga att jag är riktigt nervös över vad de kommer att tycka. Vi har nämligen inte tagit hjälp av någon lärare. Så vi har ingen aning. Men det är ju massa med material iaf. Rapporten blev 16 sidor!
Nu får vi bara hoppas att det är bra innehåll!

Men nu orkar jag inte vara uppe en minut till. Så det blir sängen omedelbart. Känner att det är lite ömt i halsen och jag har vart lite illamående idag. Men jag VÄGRAR att bli sjuk!! Inte igen!!
Så nu ska jag sova och låta kroppen vila. Lär nog inte bli så mycket av det framöver. Men då får jag köra på powernaps och kanske lyda mormors råd om några minuters meditation varje dag.
Få så mycket energi på kortast möjliga tid är det som gäller fram till jul!!

Tar tacksamt emot tips om någon har!!

Natti natti!


There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb


Älskar mys

Det har vart några myskvällar i rad nu, och jag älskar det. Igår blev det filmkväll som vanligt - kollade på The Holiday. Väldigt mysig film! Sen tändes självklart det första adventsljuset och vi drack glögg.

Idag firade vi vår lilla Emma som fyllde 20. Blev ett litet överraskningskalas. Vi var ute och åt middag och sen gick vi till Johanna för att ha fiskedamm, visa våra snygga dancemoves på dansmattan, äta jättegod daimglass och bara prata och ha det trevligt.

Men nu dröjer det nog några dagar innan det bli myskväll igen. Imorgon är det plugg som gäller, på onsdag är det buggkväll, på torsdag ska jag iofs ha en mysig fika. Så ja två dagar ska jag nog klara mig..

Är överlycklig över att vi nu ska ha vanliga föreläsningar och seminarium igen. Som jag har längtat! Och vad jag har längtat efter att träffa klassen. Måste nästan varit två månader sen nu ju.


Det stackars födelsedagsoffret. Men gud vilken rolig promenad vi hade!

Kesoplättar

Hittade ett recept på kesoplättar och för en pannkaksälskare som mig så var det självklart att jag måste prova!
Och det var väldigt gott faktiskt! Nyttigare än vanliga pannkakor och ingen mjölk, vilket passar mig bra!
Jag tror även de kommer bli någon annans favorit. Jag har nämligen en kompis som älskar keso! Känn dig träffad, Camilla!



250 g Keso
2 ägg
3 msk mjöl
salt ( & svartpeppar om man vill)

Men det gäller att man gör plättarna tunna för annars blir det såhär

Gegga

Första advent

Hade en trevlig kväll igår med. Det blev tacos, marängsviss och massa snacks. Hur gott som helst!! Och sen trevliga människor och massa skratt. Perfekt lördagkväll helt enkelt!!
Känns som att denna helgen har varit längre än andra helger. Tror att det är bara för att vi var ute i fredags.
Tyvärr är det bara en känsla och det innebär inte att jag har fler timmar på mig till att plugga. Så idag gäller det att vara effektiv. Och det går rätt så bra än så länge. Kan inte beskriva hur mycket jag längtar tills den här kursen är över!! Jag är ingen uppsatsperson helt enkelt!

Jaja, jag får väl fortsätta kämpa med min rapport så jag blir färdig och hinner städa lite och få lite adventsmys här i lägenheten också.


Igår vare fest!

Hade en väldigt trevlig kväll igår. Började med en rolig förfest hos jonas och sen blev det utgång på O'learys. Brukar inte ha så roligt där, men igår var det verkligen jättekul!
Men det har vart en seg dag idag. Har mest suttit i soffan känns det som. Men nu ska jag snart iväg med Jennie. Jag fick vara med på hennes och hennes tre barndomskompisars middag. Så det ska bli trevligt!

Jag får satsa på plugget imorgon istället. Det är ju trots allt lördag idag!

Bjuder på en bild som inte fick vara med på facebook. Jag hoppas ni är tacksamma! ;)



Torris

Idag kom pengar från CSN. Har nog aldrig längtat så mycket efter pengar som jag har gjort de senaste veckorna!
Var först nere på Åhlens och köpte en ansiktskräm och en ansiktsolja. Mitt ansikte håller nämligen på att torka sönder. Och det vore ju synd om det gjorde det nu till jul och allt..
Dessutom fick jag tre doftprover när jag betalade. Blev hur glad som helst!! Precis vad jag behövde!

Sen tog jag och camilla en promenad till Willys för att handla lite mat. Äntligen slipper jag äta chokladbollar och jordnötter till kvällsmat! Inte för att det smaka illa, men frågan är hur nyttigt det är. Måste ju ändå skärpa mig lite eftersom jag ändå ska kalla mig Hälsovetare.
camilla var snäll och hjälpte mig att bära en kasse hem. Tack för det! Hade inte vart alls lika kul utan ditt sällskap. Eller det hade nog inte blivit någon promenad till Willys överhuvudtaget om inte du var med.


Wileda ansiktskräm och ansiksolja för torr och känslig hud. Perfekt!



Dagens middag





Omelett med spenat och fetaost. Gott!

Buggkurs

Kan man tänka sig. Jag har anmält mig till en buggkurs och första gången är ikväll.
Vi är en grupp på 30 personer och det är helt gratis. Ska bli jätteskoj!

Idag fick jag ett brev från min vårdcentral. Det var en kallelse till en uppföljning angående min lungsäcksinflammation. Så ska dit på fredag. Jag tyckte det var väldigt bra att de fixar det utan att man behöver ringa. Hoppas nu för allt i världen att jag är frisk.
Har nämligen vart ute på promenad både igår och idag. Gick jättebra och var hur härligt som helst! Så nu vill jag komma igen med träningen igen!

Igår lyxade jag till det lite genom att göra en fotinpackning, tog kort på det och allt. Men sen orkade jag inte skriva nåt blogginlägg igår för det blev så sent. Så jag lägger in kortet idag istället.


Syns inte på bilden men har på mig en plastpåse på varje fot. Först smörjade jag in fötterna i olivolja sen satte jag på mig plastpåsarna och sen sockarna. Så sover jag med det över natten och på morgonen är fötterna lena som babyrumpor. Så det rekommenderar jag!

Emmapemma, jag saknar dig!





 

Mysig helg med inslag av jul

Denna helgen har spenderats hemma i Mjöbäck med familjen. Mormor och morfar kom och hämtade mig i Trollhättan. Mormor hade med sig bär och lammfärs som jag fick. Alltid uppskattat!
På kvällen blev det en snabbis till gekås. Har ju så nära! Blev dock inte så mycket shopping för min del då jag hade 0 kr på kontot. Tråkigt!
Igår gick jag upp hyffsat tidigt och pluggade för att sen kunna åka med familjen på julmarknad på Wapnö. Det var väldigt mysigt, och härligt med lite julkänsla. Inte långt kvar till advent nu!
Nu ska jag åka och hälsa på farmor och sen vid halv 4 åker jag tillbaka till trollis. Förhoppningsvis blir det filmmys som vanligt.


I Arkansas kunde man gå i öppna skor vid den här tiden..


Hem

Så nu är lägenheten städad och mormor och morfar kommer om nån minut.

Fullspäckad dag

Idag har jag tagit paus från praktikarbetet för att istället gå på en temadag som handlar om kost och hälsa genom livet. Det var bra föreläsningar nu på förmiddagen men det kommer nog bli ännu bättre nu i eftermiddag.
Till halv 5 håller det på. Sen ska jag hem och snygga till mig lite. Klockan 7 är det dags för tackmiddag för alla phaddrar som var med under Inslussningen. Mycket trevligt!



Jag är sugen på semlor!! Kan det inte vara dags snart!


It´s up to you

Just nu kan jag ju inte träna pga min lungsäcksinflammation och i vanliga fall brukar jag bli deppig om jag inte får träna (och visst jag får väl erkänna att jag kanske är lite lite ledsen över att jag inte kan träna). Men istället för att gå runt och deppa över det så har jag haft några riktigt mysiga kvällar det senaste. Jag har umgåtts med vänner och kollat på film. Brukar inte bli så mycket av det annars på vardagskvällarna.  Jag har till och med ätit pannakakor två kvällar i rad! (tack jennie!)

Och på fredag ska jag åka hem till min goa familj!
Underbar vecka!

Men först är det plugg som gäller!! Kommer nog bli en lång dag i skolan idag så att jag inte behöver plugga hela helgen.










Älskar det här kortet! Det var utanför flygplatsen i Bentonville när familjen kom och hälsade på. Hade inte sett min lilla Elias på 6  månader. Så mycket känslor!


Och nej, det är tyvärr inte vårt hus i bakgrunden. Om ni nu skulle få för er att tro det..


Prestationsprinsessor och glidarkillar

Blev ett besök till Stenungsund idag också. Även om det inte riktigt var planerat. Vi hade nämligen ett möte med vår handledare och fick massa information om hennes arbete som folkhälsosamordnare.
Innan vi gick frågade hon om vi har tillräckligt att göra och inte satt och rulla tummarna (det är andra eller tredje gången hon säger detta) men vi sa som det var att vi hade massa att göra och håller på för fullt.
Men jag kunde inte låta bli att tänka om vi (eller i alla fall jag) verkligen gör det. Jo, jag håller på och skriver för fullt, men är det bra? Är det tillräckligt?
Jag känner verkligen pressen, och jag vill ju såklart göra så bra ifrån mig som möjligt. Man säger ofta att så länge man gör sitt bästa så är det bra. Men vad menas egentligen med sitt bästa? Det känns som att man alltid kan göra mer? Hur vet man vart gränsen går liksom..

Men men jag får se det här som ett lärotillfälle. För det är ju det, det är.

Förresten så läser jag just nu om tjejer som hela tiden ska prestera och vara duktiga. Medan killarna har en mer avslappnande stil. Stressen har ökat bland tjejer och därmed även den psykiska ohälsan. Det är det vårt uppdrag handlar om - elevernas psykiska hälsa på en skola.
Lite komiskt..


En gammal bild från arkivet..

You never know

Kvällen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Och det är jag glad för. Det började med att jag såg på facebook att jennie hade ätit pannkakor och jag blev så sugen. Jag fick reda på att det var några kvar och jag skyndade mig dit (vem vet om någon annan hade kommit och ätit upp dem). Jag hann precis svälja sista tuggan av pannkakorna när Jennie sa att vi måste åka till överby och lämna tillbaka hennes jacka. Vi såg ett jättesnyggt skidställ bl a.
Sen så hade Jennie toapapper (yes, toapapper) i kofferten (hur fasen stavas det) som hon skulle ge till en kompis så vi åkte dit. I entrén möter vi en annan kompis som har lånat en bok av mig. Så den fick jag tillbaka. Och sen gick vi för att lämna jennies superfina present. Så blev vi där en stund. Jennie fick visa sin händiga sida. Sen blev vi medbjudna till en kille där det skulle ses på fotbollsgalan. Så där stannade vi en stund. Sedan var det dags att åka hem.

Och ja.. sen hände en annan grej också som var mindre rolig.. klantskalle som jag är öppnade jag jennies dörr lite för mycket och dörren slog i en stenmur. Vad fan (ursäkta att jag svär men jag blir så arg!!) är det med mig och bilar. Varför ska jag jämt ha sån otur!!
Det var lite lack som skavdes bort. Typ en liten prick. Åååh, förlåt jennie!!
Jennies fina audi tt...

Nej nu måste jag komma på nåt kul att avsluta med. Kan inte lägga mig ledsen. Det är inte min stil..

Och jag kom på nåt. Men det är hemligt..


Tack för att du inte låter mig ruttna!! ;) hahaha. Och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag ibland lever upp till min hårfärg. På många sätt och vis. Men jag skyller på att jag är 4 år yngre och inte riktigt lika klok som du. Men jag lär mig sakta men säkert av dig..


Happiness is the best drug

Åh jag är så lycklig just nu! Allting känns bara så underbart utan nån direkt anledning. Bara till att njuta!


What a night!

Hade helt fantastiskt roligt igår. Killarna bjöd på en oförglömlig show!
Dessutom blev det både förfest och mellanfest här igår. Det var kul! Skönt att ha så nära till kåren också. Bara att springa över vägen. 

Nu är jag peppad på att komma på nåt kul att göra på herrmiddagen till våren, då det är vår tur att ge killarna en oförglömlig show.
 
Jag tror att det inte var någon som helst fara för min lungsäcksinflammation igår, även om jag dansade en hel del. Var inte så ansträngande moves. Och dessutom var jag ju snäll mot kroppen och var nykter. Så den var nog tacksam.

Nu ska jag ta en liten powernap och sen blir det gossip och filmmys hos jennie med det goa gänget! Får se om vi kan få en privatshow av killarna också ;)





Fler bilder finns på Facebook

Please

Det kändes så bra när jag kom hem från akuten igår. Jag visste vad det var som var fel, jag skulle få medicin, det skulle snart bli bra och jag hade inte så ont.
Det höll i sig hela förmiddagen. Men vid lunch hade jag tydligen fått vila tillräckligt och min första hosta kom. Jag gör allt jag kan för att hålla tillbaka den för jag vet hur ont det kommer att göra men tillslut går det inte.
Nu sista gången jag hostade fick jag stå still i några minuter innan jag ens kunde röra mig.

Jag förstår inte varför det ska göra så ont. Jag tar ju både medicin och alvedon och jag märker inte ens pyttlelite skillnad. Eller iofs vet jag inte hur ont det skulle göra om jag inte tog det..

Jag brukar inte klaga, men det här är ett rent helvete! Och det känns inte bättre av att veta att det är HÄRDAT-möte på Backstage idag där de har grymt god tacobuffé. Och imorgon är det Damsupén men det får jag bara inte missa om jag så ska krypa till kåren!

Men förhoppningsvis kommer Camilla hit sen och får mig på bättre humör :)


Tänk vad fel man kan ha

Vad jag (och även de tre olika sjuksköterskorna på sjukvårdsupplysningen) trodde var en spricka i revbenet var tydligen lungsäcksinflammation. Vad nu det är för något.. Försökte googla på det men blev inte så mycket klokare.

Jag kunde inte stå ut med smärtorna längre. Ipren hjälpte inte det enda. Så jag ringde sjukvårdsupplysningen för att höra om jag kunde kombinera ipren med alvedon och det sa hon att det gick. Men hon tyckte även att jag skulle kolla upp det. Jag fick en tid på vårdcentralen där jag sedan blev skickad vidare till akuten.
Där fick jag ta lite olika blodprover, EKG osv. Sen fick jag vänta 2 timmar på att bli röntgad och sen efter ytterligare 2 timmar fick jag reda på att jag hade nån vätska i lungsäcken.
Tydligen ska det bli bra inom två dagar annars skulle jag komma tillbaka. Detta känns skönt för hade det vart en spricka i revbenen så känns det som att det skulle tagit mycket längre tid.

Men nu måste jag verkligen sova! Skönt att sandra och jag bestämde att vi skulle plugga själva imorgon. Då kan jag ta sovmorgon och sen ta det lite lugnt hela dagen. Skönt!!


En praktikdag i Stenungsund





Igår hade jag inte så mycket att göra medan jag väntade på att den andra halvan av praktikgruppen skulle bli klara med en intervju. Den enda affären som var öppen var coop. Så jag gick runt där och inspekterade.
Då såg jag de här goda téerna. Måste köpa! Så mysigt att krypa upp i soffan med en stor kopp gott te nu när det är så kallt ute.

Hittade även lite goda mellanmål som jag var tvungen att prova.


Efter att ha varit i USA är jag nu helt galen i alla olika sorters bars.


Blev en liten supersmoothie också


Bryggan - Skärhamn, Tjörn


Sen blev det lunch tillsammans med de andra gruppmedlemmarna för att ladda inför föreläsningen. Fick tips av min kära vän louise att Bryggan var ett bra ställe. Och det var det verkligen. Jättegod mat och underbar utsikt!
Tack Louise!

Sen var det 3,5 timmars föreläsning som var väldigt intressant. Men jag blev så otroligt trött där på eftermiddag så var svårt att hålla ögonen öppna. Men det gick!
Och igår tog det inte så lång tid att åka hem eftersom väglaget var så mycket bättre än i tisdags.
Så det var skönt!

.

Tänkte klaga lite i bloggen innan jag la mig, men jag orkar inte. Och tur är kanske det.
Eller jo lite måste jag klaga bara så att ni inte blir oroliga. Det är iaf mina revben som är hemska mot mig.
Och min mobil som inte fungerar som den ska.

Men nu ska jag sova och hoppas på att det är bättre imorgon.


Don´t worry be happy

Jag hoppas ni inte har vart oroliga för att jag inte kom hem eftersom jag inte skrivit något.  Jag kom faktiskt hem ganska tidigt igår, trots snökaoset. Men jag såg många bilar som hade kört i diket och lastbilar som inte kom upp för backarna.
Det tog alltså dubbelt så lång tid att köra till och från Stenungsund än vad det brukar. Idag ska vi dit igen, men denna gången tar vi nog motorvägen upp istället för kringelikrokvägen. Känns bättre så!

Jag fick i alla fall inte nog av stormen igår utan gick ut på en liten promenad när jag kom hem från skolan. Men det var väl inte världens bästa promenad om man säger så.

Idag ska jag på en föreläsning om våld i nära relationer. Han som föreläser är tydligen en guru i ämnet. Så det ska bli riktigt roligt att lyssna på han. Detta är för vissa anställda inom Stenungsunds kommun, och det kan man ju säga att vi är nu. Kan i alla fall låtsas lite.

Nä, nu får jag försöka hitta nåt mer att äta. Bovetegröten räckte tydligen inte för att mätta min lilla mage.


Jag ser det snöar, jag ser det snöar..

Vad förvånad jag blev när jag drog upp persiennerna i morses och såg att det var massa snö utanför. Jag vet att Camilla sa igår att det skulle bli snöstorm, men det hade jag helt glömt av.
Får se hur det går att ta sig till Stenungsund idag då. Men det ska nog inte vara några problem hoppas jag.
Sitter i skolan just nu och förbereder lite.
Ska ha en intervju med en skolksköterska idag. Höra lite om hur hon tycker att barnens psykiska hälsa är på den skolan hon jobbar. Ska bli roligt, och jag är inte så nervös faktiskt. Men det kommer kanske..

Det är lite osäkert om hur jag ska komma hem från Stenungsund. Om det blir med den andra grupphalvan eller med buss. Så får se när jag är hemma idag. Spännande!


Göttans!

Ojojoj vad det känns härligt i kroppen nu. Både ben och armar är som spagetti!!
Och ännu härligare kommer det säkert kännas imorgon!

Älskar att vara tillbaka!! Och nåde min kropp om den inte håller sig frisk i minst ett halvår nu!


When I grow up I wanna be famous

Första praktikdagen idag och jag sitter i skolan. Har inte riktigt fått komma ut "på fältet" än. Lite synd. Jag som är så nyfiken på hur en folkhälsosamordnares vardag ser ut. 
Eller jag har i och för sig fått en liten inblick i det då vi har fått ta del av några folkhälsosamordnares upplevelser av sitt arbete. Och vet ni vad det var - stress och ensamt.
Visst låter det som ett riktigt roligt jobb! Jag fick en sån himla lust att bli folkhälsosamordnare!! Not!  

Nej, jag fortsätter att sikta på att bli en världskänd (innebär att jag reser runt i hela världen) Hälsocoach som alla vill ska komma och föreläsa på deras organisationer, företag osv.



When I grow up I wanna be famous, I wanna be a star, I wanna be in movies
When I grow up I wanna see the world, drive nice cars, I wanna have groupies
When I grow up, be on tv, people know me, be on magazines
When I grow up, fresh and clean, number one chick when I step out on the scene


Lyckat!

Det var en riktigt lyckad kväll igår! Så gott som alla hade gått in för det så det var roligt!
Det var en hel del killar som hade klätt ut sig till tjejer. Och jag förstår dem, klart man tar chansen att va tjej när man kan.
Jag har till och med träningsvärk från igår. Vet inte om jag ska tolka det som positivt eller negativt. Det är ju bra att jag blir starkare. Men att få träningsvärk av att dansa på kåren känns som ett tecken på att jag är otränad.

Nu har jag precis lagat flygande jakob och det var riktigt gott!! Är glad att jag lagade det även om jag egentligen inte orkade. Det var det värt!
Lite onödigt att jag skulle kladda ner min vita t-shirt och mitt vita linne med massa currysås bara.
Men det är ju typiskt mig att kladda när jag ska laga mat eller baka. Och det ligger ju i släkten så det går nog inte att bli av med heller..

Tror jag ska ta en liten powernap nu. Ikväll blir det filmkväll hos Jennie, myspys!

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag!





Fler bilder finns på Facebook!

Halloween har kommit till Trollis

Åh, jag längtar så tills ikväll! Ska nämligen på Hallowenfest. Det ska bli riktigt kul faktiskt.
Ska bli spännande att se vad alla klär ut sig till. Själv går det sådär med min outfit tycker jag. Kändes väldigt bra igår, men när jag fick sova på det blev jag lite osäker.. Vet inte riktigt hur jag ska ha det.
Om jag ska ha några smycken till eller inte. Får nog googla runt lite och se om jag kan få lite inspiration.



Halloween i USA för två år sen

Want it to be over with

Sitter i skolan just nu. Vaknade vid halv 6 idag också, försökte somna om men låg bara och halvdrömde om alla problem med vårt grupparbete så tänkte att det var lika bra att gå upp. Dessutom hostade jag konstant så tänkte att jag skulle vara lite snäll mot mina grannar (egentligen var det för att det gjorde ont) så jag gick upp istället. Man hostar ju inte alls lika mycket när man sitter eller står upp. Det är värst när man ligger.
Jag har egentligen inte så mycket emot själva hostan, utan det är det att det gör så ont i mina revben (eller vad det är) varje gång jag hostar.

Hm... konstigt. Får se om det blir bättre över helgen. Annars får jag väl försöka kolla upp det nästa vecka.


Igår hade vi examination och opponering på vårt grupparbete. Tyvärr var det en hel del (typ nästan hela arbetet) som behöver ändras. Måste erkänna att jag inte är så förvånad. Men jag hoppas att vi är väldigt effektiva och att det blir klart idag. För när grupparbetet är klart så innebär det helg för mig.
Och har jag tur så får jag också köpt en ny datasladd idag. Jennie ska nämligen till Överby ikväll och förhoppningsvis är jag färdig så att jag kan åka med. Hade vart perfekt!

Nu ska jag skynda mig att kolla lite grejer på nätet innan mina gruppmedlemmar kommer.

Ha en bra torsdag!!


Host host

Det känns verkligen tomt att inte ha en dator hemma. Och lite jobbigt..
Jag kan ju använda datorerna i skolan, men efter att ha vart i skolan en hel dag är jag inte så sugen på att stanna kvar bara för att sitta på facebook eller läsa bloggar.
Något bra med att inte ha en dator är ju att man får lite mer tid över. Så jag var väldigt effektiv när jag satt och pluggade igår. Det kändes bra!

Men det känns som att jag måste fixa en ny sladd till datorn snart. Det är bara det att jag är lite lat eller lite snål.
Jag kan ju cykla till Överby, men nu när jag har världens hosta och inte kan röra mig riktigt kanske det inte är så smart. Så egentligen är jag ju inte lat, jag tänker ju bara på min hälsa.

Jag kan ta bussen till Överby men det kostar 40 spänn och då är jag lite snål faktiskt. Speciellt eftersom jag redan har spenderat massa  pengar den här månaden (självklart bara på bra och nödvändiga grejer!)
Sen vet jag inte hur mycket en sladd kostar heller..

Så får se när tar tag i det..

Idag är det redovsining och examination i kursen, så nu får jag plugga lite till innan vi börjar.


Why

För ca 2 veckor sen kontaktade Robyn (min värdmamma i USA) mig. Hon hade fått massa brev till mig från banken. Hon misstänkte att det var något, så hon öppnade ett av breven och fick reda på att jag hade -$123 på kontot (ungefär 800 kr).

Jag förstod inte hur detta kunde vara sant. Innan jag åkte hem gick jag till banken för att avsluta mitt konto. Chalin var med mig också bara för att det inte skulle bli några missförstånd.
När jag kom dit sa personalen till mig att jag hade mer pengar på kontot än vad jag trodde. Men jag reagerade inte så mycket på det. Jag gick till banken på en måndag och jag hade använt mitt kort den helgen när jag var i New Orleans så jag frågade om jag ändå kunde avsluta mitt konto. Tänkte att det inte är säkert att allt har dragits från kortet än. Jag blev tillsagd att det inte var några problem.
Så jag avsluta mitt konto och fick cash tillbaka. Men nu är jag alltså skyldig banken pengar.

Jag fick ett mail från en tjej på bankens kundservice som frågade om jag kom ihåg någonting om killen som hjälpte mig på banken. Men jag kom inte ihåg så mycket, så jag frågade Chalin om han kom ihåg nåt.
Han sa att han skulle gå till banken och fixa det nästa morgon. Jag fick ett mail den dagen att han hade fixat det och att jag inte behövde betala. Jag trodde självklart att han hade pratat med dem. Men några nära och kära misstänkte att han hade betalat.
Han ville inte erkänna att han gjort det förrän jag frågade han rakt ut. Kan inte fatta att han gjorde det! 
Man kan ju inte säga att mitt samvete är på topp!



Han är verkligen den finaste och snällaste killen jag nånsin träffat

RSS 2.0