Yr i bollen

Jag tror jag var rätt trött igår, både i kroppen och i hjärnan. Jag lyckades nämligen halka två gånger och gå vilse!!
Som tur var kunde jag ringa camilla så hon kunde titta upp vart jag var på eniro. Lyckades dock yra bort mig lite till, men kom iaf hem till slut.
Men det var skönt med en extra lång promenad efter att ha suttit och läst i skolan från halv 9 till halv 5.

Det som står på schemat idag är plugg, städa, promenad och baka julgodis!! Bäst att sätta igång!



En långpromenad vid Grand Canyon skulle inte suttit fel


Skönt!!

Måste bara säga att ibland känns det väldigt skönt att skriva av sig och det hjälper oftast!
Sen finns det olika uppfattningar om hur personlig man ska vara i bloggar osv. Men då jag inte har speciellt många läsare, utan (vad jag vet) är de flesta läsarna ändå sånna som känner mig rätt bra så vet de nog vad som händer i mitt liv ändå.
Annars bjuder jag på det!!


Tankens kraft

Tanken har nog ganska stor kraft ändå har jag insett idag. Det har snurrat väldigt många tankar i huvudet det senaste, men jag har inte fattat att de har stor inverkan som de nog har. 

Jag vet att mormor frågade mig imorse när hon ringde om det var nåt som jag var stressad eller orolig över, men jag tänkte inte så mycket på det.
När det gäller stress tänker jag att det måste handla om saker som om det är mycket i skolan eller på jobbet. Och när det gäller oro att det måste vara stora grejer som händer.

Men kanske inte.. Kanske räcker det att det är småsaker som man inte är så medveten om men som ändå finns där. I alla fall så var jag och tränade idag och på väg hem från gymmet bestämde jag att det var slut med alla negativa tankar. Att de inte hjälper mig ett dugg! Därför försökte jag istället att tänka positivt och se framför mig hur bra saker och ting gick. Och tro det eller ej men det hjälpte!! ¨
Jag kan ju säga att buggen är en av sakerna. Jag har verkligen ångest varje gång jag ska gå dit. För att jag känner inte alls att jag har koll på nåt. Men jag tycker ju ändå att det är väldigt roligt när det väl går bra. Och jag har bestämt att jag inte ska ge upp. Jag skiter i vad alla andra tycker och nån behöver ju vara den som är minst bäst (för att vara positiv). Och istället jämför jag med mig själv och hur mycket bättre jag ändå blir för varje gång. Det handlar ju inte om vad man kan utan hur man är som person, right? Kan vara svårt att tänka så ibland, men blir lättare och lättare för varje gång man gör det.

Och nu sitter jag här och är glad men lite småirriterad för att jag så ofta ska jaga upp mig för småsaker. Och hela tiden älta saker. Självklart gick det bra!! Jag lever!

Och andra saker blir inte riktigt som man hade önskat men det var kanske inte meningen..


                            Don´t forget yourself



If I just could let it go

Vad har hänt med mig?! Nu när jag vart så glad i två veckor över att jag inte har varit förkyld kommer såklart nånting nytt.
Det började igår efter lunch med att jag kom in i klassrummet och såg suddigt. Det var som om det var små vågor framför ögonen och jag kunde varken se texten på tavlan eller i skrivhäftet ordenligt.
Jag tänkte att det kanske kunde ha att göra med att det var ett annat ljus eller nåt. Men sedan fick jag en enorm huvudvärk på vänster sida, började må illa och blev yr. Jätteotäckt! Men jag lyckades iaf ta mig igenom eftermiddagen. När jag kom hem sov jag två timmar och sen blev det bra igen.

Idag klockan 5 precis innan jag skulle gå till träningen hände ungefär samma sak. Jag började se suddigt och se de där vågorna igen och fick huvudvärk. Jag tänkte att det kanske inte var så bra med träning men att jag iaf kunde följa camilla och stina till träningen och sen gå hem så att jag fick lite frisk luft och motion åtminstone.
När jag kom hem var jag tvungen att lägga mig och har nu sovit en timme (och då ska jag påpeka att jag sov en timme när jag kom hem från skolan också!) Huvudvärken har inte riktigt släppt men det är bättre. Men känner mig fortfarande trött och har ingen energi. Får dåligt samvete för att jag bara ligger och slappar. Finns ju ändå en del att göra.

Har ingen som helst aning om vad detta är? Först tänkte jag att det kunde vara ett symtom på att man är stressad. Men jag känner mig inte alls stressad just nu. Vi har inga speciellt stora saker i skolan nu innan jul. Vet inte om det kan vara någon typ av migrän? Har ju bara huvudvärk på en sida. Men varför får jag det nu?
Har i och för sig sovit rätt dåligt i ungefär en vecka nu. Kan inte somna förrän jättesent utan ligger bara och tänker på precis allt!! Försöker att ta djupa andetag och inte tänka, men det går inte!!

Just nu vill jag bara ta jullov och åka hem till Lindsbo!! Åh, vad jag längtar!! Men bara en vecka kvar!! Det går nog fort.



Julsittningen - Stina, Jag & Camilla


Jag & Elias på bowlingen

Julsittning

Nu känns det att julen börjar närma sig. Men kan fortfarande inte fatta att det är julafton om två veckor!!!
Man är så fokuserad på skolan att man inte hinner tänka på jul.

Men igår var det glöggmys för alla studentambassadörer på skolan. Väldigt trevligt! Det var lite tävlingar och grejer också. Mitt lag vann! Wihooo!! Inte ofta jag vinner så alltid extra roligt när jag väl gör det!
Och idag blir det julsittning på skolan. Ska bli jättekul! Har verkligen sett fram emot det!

Imorgon kommer förhoppningsvis mamma, christian och elias och hälsar på. Blir julklappsshopping och kanske bowling på kvällen. Mysigt mysigt!!
Så hoppas på att få köpt de flesta julklappar imorgon.

Nu får jag skynda på så jag inte kommer försent till skolan!


Hjälp! Vad gör jag?

Idag är jag så fruktansvärt nöjd med mig själv. Jag har pluggat hela dagen, förutom en liten stund då jag var och tränade. Och det är en sån skön känsla! Jag är nog en liten pluggis ändå. Jag kan tycka om att sitta och läsa och lära mig massa roliga saker. Men det ska inte vara under någon som helst press.
Denna gången är jag ute i god tid och det känns väldigt bra. Nu ska jag bara försöka fortsätta att hålla tempot uppe. Är fullt upp denna veckan så gäller att ha disciplin.

Dagens lärdom: Ha alltid mobilen med dig!! Blev utestängd från lägenheten idag. Utan mobil och i innetofflor. Inte kul!!
Tänkte inte skriva om det just nu för jag är så trött. Men jag gör det iaf.

Jag gick till tvättstugan för att boka tvättid. Låste inte dörren. Kom tillbaka och försökte öppna dörren men det gick inte. Kolven (eller vad det nu heter) i dörren hade fastnat. Jag hade ingen mobil, men som tur var va en granne hemma så jag fick låna mobil av henne, och hon hade även numret till de man skulle ringa. Oturligt nog skulle hon precis gå, men hon sa att jag jättegärna fick vara i hennes lägenhet så länge. Kändes lite obekvämt då jag inte ville tränga mig på. Men jag gick iaf in och läste GP medan jag väntade på att få hjälp. När jag läst färdigt tidningen kom fixarkillen. Snacka om tajming!
Nu är den där kolven intejpad i dörren med hjälp av silvertejp. Så ska de komma och fixa det imorgon. Jag hade alltså verkligen tur!!

Vad som kunde ha hänt:
Jag hade fått gå i inneskor och tunn tröja i den djupa snön till camilla eller jennie för att få hjälp.
Jag kunde haft bråttom någonstans.
Jag kunde haft mat på spisen. (Brandrisk!)
Jag kunde haft en liten bebis här inne. (Gud vad hemskt det hade varit!)
Eller så kunde jag vart här inne i min lägenhet utan dator (några veckor i höstas var jag utan) och utan mobil (har också hänt då jag glömde laddaren hemma en gång). Detta hade inneburit att jag hade vart instängd i lägenheten. Snacka om hemskt!! Hade väl iofs bankat allt vad jag orkat i väggarna. Men om inte grannarna hade vart hemma..

Så ja, jag hade tur denna gången!



Fredag

Fredagen började med grupparbete i skolan. Var färdig runt halv 2-tiden. Precis när jag kom hem ringde Jennie och frågade om jag ville följa med och äta thaibuffé. Det lät inte helt fel så jag följde med. Efter det blev det en lite snabb shoppingtur på Oden. Sen en trip till Jennies syster och hennes familj. Lekte lite med barnen och åt lite lussefika. Sen hem till Jennie och kollade på idol och hade mysigt.
Man vet aldrig vad som händer när man är med Jennie. Det är det som är så roligt!



Den här mysiga tröjan köpte jag på Gina. På bilden är den vit, men jag köpte en ljusrosa. Behövs verkligen i skolan. Så fruktansvärt kallt där! (bra ursäkt va?)

Nu börjar det gå mot jul

vilket betyder att Jennies julgran ska upp! Så det pysslade vi med igår kväll. Myspys!






RSS 2.0