Mysdag

Kanns lite som att arstiderna gar baklanges just nu. Har snoar det namligen for fullt.
Var ju bara ett par dar sen som det var 22 grader varmt.
Men det hindrade inte mig fran att springa en liten runda i morse. Var harligt.

Idag har jag tagit hand om mig sjalv. Borjade med att jag gick till en yoga klass i morses. Sen har jag gjort lite manikyr och pedikyr pa mig sjalv. Vet inte riktigt vad jag ska hitta pa harnast.
Kanske ta mig en kopp te och krypa upp i sangen och lasa nan bra tidning.
Fast far val snart borja fixa mig for kvallen.

Igar var jag och alice pa bio. Sag en valdigt bra/rolig film - "He's not that into you".
SSSS  far den


Riktigt frascha killar var det ocksa
       




Snalla skram mig nagon

Har en enveten hicka som inte vill forsvinna. Jobbigt jobbigt.
Tur att jag inte har det sa ofta.

Idag ar det fredag, vilket jag ar valdigt glad over. Alltid skont med helg. Far se vad som hander denna helgen.
Blir nog spannande. Ska forsoka fa alla bilderna fran Dallas ocksa. Tog namligen inga med min egna kamera. Dumt.

Sitter har och kollar pa mig sjalv i spegeln. Angrar sa att jag klippte av mitt har. Hade ju antligen fatt det hyffsat langt.
Ar lite arg pa mig sjalv for det ar ju inte forsta gangen jag gor det, utan kanske 8:e.
Varfor klipper jag alltid av mitt har? Aja.. nu ska jag iaf spara ett bra tag. Sa kanske mitt har ar perfekt till hosten.


Om man anda hade likadant har som Lauren Conrad

Mat! Mat! Mat!

Jag ar jattehungrig just nu. Och varje gang jag ar hungrig blir jag sa enomt sugen pa svensk mat.
Istallet far jag tugga i mig notter som jag far massa finnar av.
Vill bara hem och ata! Ata lite vanlig husmanskost - kott, pasta, fisk, kyckling. Sa lange det inte ar pizza eller hamburgare ar jag hur glad som helst.
Och semlor. Var fettisdagen i forrgar. I forrgar!! Och jag har inte atit en enda semla i ar. Det gor en deprimerad om nat.

Farligt gott


Langtar sa tills jag kan kopa min egna mat och ata vad jag vill. Jag har ju kopt ratt mycket mat har for mina egna pengar men nu maste jag spara till kalifornien.
Bara min forkylning gar over ska jag ta tag i min lopning ocksa, Asa. Jag lovar ;)
Nu ska jag skarpa till mig. Jag vill leva ett langt och friskt liv!!

Yes, jag ar trott och det ar da jag blir negativ och gnallig. Jag vet. Jag ska ga och lagga mig snart.
I natt ska jag dromma att jag ligger hemma pa soffan i Sverige och ater ris och kycklinggryta. Till efterratt nan god paj (med RIKTIG gradde) Mmmm.
Bara 3.5 manader kvar sen kan min drom ga i uppfyllelse. Jag langtar! Mat mat mat!


Saknar er darhemma riktigt mycket.


Sommar?



Vi hade 21 grader har idag. Riktigt varmt och skont. Kandes (och luktade!) som sommar. 
Harligt harligt.
Men snart blir det nog minusgrader igen. Valdigt vaxlande. Men det ar bra man hinner inte trottna.

Alskar vadret har! Sometimes

Love it

Mitt smink borjade ta slut sa nar jag akte till Dallas bestamde jag mig for att ga till en riktigt bra sminkaffar. Sa jag kunde fa hjalp med att hitta nagot som verkligen passade min hud.
Det slutade med att jag kopte mineralsmink fran i.d. Var forst lite tveksam till om det skulle funka med en puder foundation. Men det gjorde det verkligen.
Jag ar jattnojd sa det kan jag verkligen tipsa er om att kopa.



Bade snyggt och bra for huden, Jag kopte en box - da fick man en primer,  tva olika sorters foundation, ett puder, en rouge och tva borstar, 500 kr.


Mysig morgon

Det var sa mysigt for i morses kom Kate in till mitt rum nar jag lag och sov och sa att hon ville snuggle (gosa) Sa hon krop upp i min sang och jag satte pa Disney Channel for henne. Sa lag vi dar ett tag.
Sen satte jag mig har lite medan hon kollar pa Nalle Puh.

Det blev ratt sent igar kvall innan jag kom i sang. JT hade en valdig hosta sa han kunde inte sova. Robyns pappa kom over och skulle fixa lite grejer for han, medicin och nan maskin som gor luften fuktigare.  Sa la mig nog vid halv ett.
Sen kom Kate klockan 7 i morses.

Men det ar anda ratt roligt att vara hemma sjalva sahar. Far se vad vi hittar pa idag. Kanske aker till Alice for en playdate. Och sen ska vi ut och ata nanstans ikvall.

Ar jattehungrig nu sa ska ga ner och gora lite frukost. Blir nog omelett.


Ensam hemma

Okej, tillbaks till vardagen och jobbet.  Det blir lite fler inlagg an vanligtvis idag. Har ju inte skrivit pa ett tag.

R & E ar i NY idag och i morgon. Sa jag och barnen ar ensamma hemma. Det ska bli lite kul och spannande faktiskt.
Jag har inget emot det eftersom det ar forsta gangen pa 8 manader och det ar ju bara tva dagar. Hade det hant varje manad hade det ju varit en annan sak.
De har ju varit ivag en gang innan men da var ju R's systerdotter med mig och R's pappa sov ju over pa natten.
Men da var det ju for en vecka.

Just nu sitter jag pa skolan. Ska egentligen gora lite olika program pa datorn. Skriver pa en lapp nar jag kommer och gar. Ska spendera 30 timmar.

maste ga \
byebye

Glomde

just det. glomde ju skriva att det ar ingen middag vi ska pa utan vi ska hanga i hans hus. haha
jag menar en middag ar ju okej. kan man latsas att det ar nat mote eller nat. men blir ju lite personligare nar man traffas hemma hos nagon.

Som ni marker, jag borjar bli mer och mer tveksam till det har.


What are you doing Sanna?

Jo men allt hander av en anledning.
Nja, jag vet inte riktigt om man kan tanka sa om precis allt.

Okej, jag vet nog inte riktigt vad jag har gett mig in pa nu.
Jag har nog last lite for mycket i min "vagen till ett lyckligt liv" bok.
Och oppen som jag ar ska jag nu dela med mig av min konstiga situation.

Det var namligen sahar att en kvall sager Robyn till mig att hennes basta vanninas son, som ar 20 ar och som jag har traffat 2 ganger pa WalMart ville ha mitt mobilnummer. Hon trodde att det var till nan av hans vanner for att han har tjej.
Precis da ringer hennes vaninna och hon sager att hennes son ar singel och att han ville hitta pa nagot med mig. Jag skakar pa huvudet och sager no no no. For han ar verkligen inte min typ alls!
R sager att hon ringer upp for Kate vill be en bordsbon (ja, det duger som ursakt har) for vi satt och at.
Jag forklarade for R att han verkar vara valdigt snall men att jag inte alls kan tanka mig att dejta honom. Hon tyckte att jag kunde ge han en chans och att jag kunde latsas som att jag inte forstod honom. Jo, men visst jag har varit har i 8 manader och jag forstar ingen engelska alls. Jag har ocksa pluggat pa college och fatt A i spanska. Nej, jag tror inte att det funkar och att han gar pa den. Och dessutom vem vill framsta som dum. Och sen tycker jag verkligen om hans syster. Hon hjalpte till att passa barnen forra sommaren nar jag var ledig. Och hon vet ju att jag pratar ganska bra engelska och sen vill jag ju inte att hon ska tro att jag ar elak heller. Jag tror ocksa att hon har lite med den har dejten att gora.
I alla fall sa gav R han mitt nummer. Och snall som jag ar sa nu ska jag traffa han den har helgen.
Forstar ni nu min situation? Kanns som att jag ska bli bortfgift eller nat.
Okej, det kanske inte ar sa allvarligt. Jag menar jag kan ju traffa han och vi kan ju va kompisar eller nat. Och han kanske har snygga kompisar. Vem vet.
Okej, du klarar det har Sanna! Lite kul kan det ju faktiskt vara. Man lar sig ju alltid nagot. Blir det for jobbigt kan jag ju bara saga att jag maste ga. Lite spannande anda ska det bli. Jag menar det ar ju inte ofta man gar pa dejt och vet att man verkligen inte vill dejta den har personen. haha. Helt sjukt egentligen. Vet inte varfor jag gor det. Vad ar meningen liksom. Aja, det visar val sig i helgen.
Problemet ar ju att R och hans mamma ar kompisar. Annars hade jag ju latt kunnat saga nej. Men nu nar R sager att hon tycker att jag ska gora det sa kanns det som om jag maste.
Och jag kan inte komma med undanflykter om att jag traffar nagon annan.

Men ni ska veta att den har killen ar valdigt snall och arligt talat kanner jag ju inte han sa det kan ju handa att jag gillar hans personlighet. Man ska ju faktiskt inte bara ga efter utseendet. Men jag ar tveksam aven till personligheten. Men jag ska inte ha fordomar.

Okej, ibland kanske min blogg blir lite for mycket av en dagbok, valdigt personlig. Men jag maste skriva av mig och jag skams inte eftersom jag ar sa langt ifran er. Och samtidigt blir det ju roligare for er att lasa.


Jag vet inte varfor men det kanns som att det har hander av en anledning och att det ar nat jag bor gora. Men jag vet inte varfor.
Okej, jag kanske ar lite hjarnskrubbad av allt som jag har last och mitt positiva tankande. Men vi far helt enkelt se vad som hander. Om jag gor detta kanske gud ar snall och gor sa att jag hittar en underbar pojkvan nar jag kommer hem till sverige.

Jag vet inte om jag vill att ni ska kommentera det har inlagget. Skams lite for hur jag tanker och att jag ar sa dum och gor det har. Borde kanske inte ha skrivit nat, menmen... nu ar det gjort. Hoppas ni far er ett gott litet skratt iaf :)

Tjolahop!

Man kan inte vara annat an glad nar det ar sa harligt varigt vader ute. Solen skiner for fullt och faglarna kvittrar. Temperaturen ligger pa runt 16 grader. Riktigt harligt.
Dock horde jag att det skulle bli kyligare vader dagarna framover, men ni vet ju hur mycket man kan lita pa vaderrapporter.

Annars har vi varit pa bibiloteket idag, som vi brukar pa onsdagar. Lille plutt borjar bli lite busig nu bara. Springer ivag och gommer sig bland bokhyllorna sa jag inte kan se han. Kul klart. For han. Inte for mig som tror att mitt hjarta ska hoppa ut.
Ikvall blir det lite plugg pa skolan. Tur att jag hade chansen att ga pa college en termin iaf. For den har skolan ar val lite sadar. Bra for alla som inte kan spraket klart. Och lite grammatik lar jag mig. och det ar gratis. Sa jag ska val inte klaga. Behover ju bara vara dar 30 timmar sa ska forsoka att fa det avklarat sa fort som mojligt.
Fick reda pa att jag kunde ga och sitta vid en dator och gora lite ovningar sa raknades den tiden ocksa.
Det tycker jag ar super!

Nu ska jag och Kate ga ner och ta oss varsitt snack.

Avslutar med en bild pa oss 7 tjejer som umgas har nu.


Det ar vi sju med nallar forutom varan Area Director med den gula nallen. Nog for att hon ar snall och rolig men hon brukar inte riktigt hanga med oss ungdomar pa helgerna.

A nice surprise!

Idag nar jag skulle aka och hamta barnen var jag pa ett okej humor, men inte sadar glad. Men det andrades fort. Tankte namligen att jag skulle stanna till vid postladan for en gangs skull bara for att se om det var nagon post till mig. Och det var det!!!!
Mormor och morfar hade skickat ett jattegulligt kort. Jag blev sa glad! Alltid roligt med post.

En annan sak som gjorde mig lite gladare nu ikvall var att vi antagligen inte ska salja huset nu. Hennes foraldrar har nog fatt nagra andra kopare. Vilket de tyckte var bra. Sa nu blir det nog inte sa mycket jobb. Det hade varit skillnad om de flyttade till ett nytt stalle, men till andra sidan gatan ar ju inte sa stor skillnad.

Forresten jag var pa ett nytt gym idag. Fasen att jag inte har gatt dit innan. De har massa roliga klasser. Jag ar medlem i ett gym som heter World Gym, men sa har de tre olika World Gym har omkring. Sa ar man medlem i en av dem kan man trana pa alla tre. Tror faktiskt att man kan trana pa alla World Gym's i hela varlden faktiskt. Ar inte saker, men det borde ju vara sa.
Jag har ju bara gatt till ett av gymmen, det Robyn visade och jag kollade inte ens upp var de andra lag. Men sa visade det sig att gymmet som jag var pa idag ligger lika nara som det andra. Det tredje daremot ligger lite langre bort, typ 30 min, fast det ar helt nytt. Sa ska prova det nan dag ocksa. Kanske kan aka dit pa helgerna.
I alla fall nu blir det lattare att trana eftersom jag kan ga till tre olika gym. Sa jag kan valja klasser efter vad som ar roligt och beroende pa nar jag ar ledig och sa. Perfekt! Sa nu har jag inga bortforklaringar.

Ska lagga mig tidigt idag.

Puss & Kram


Miss you sooo much! 

Trevlig helg

Jaha da var det dags for en liten sammanfattning om helgen igen.
I fredags var det ju bio- "Shopaholic".  Valdigt bra faktiskt. Bra att se innan vi aker till Dallas sa man tanker pa vad man koper. Men det maste jag nog gora anda. Har inte sa mycket pengar just nu och maste spara till Kalifornien. Maste nog boka resan snart innan det blir fullt.
Men jag vet att det kommer bli svart att halla igen nar det ar sa mycket outlet affarer. Jag menar vem sager nej till riktigt snygga markesklader for ett billigt pris, sasom ett par nike tennisskor for 300 kr, ett par Guessjeans for 250, en Ralph Lauren troja for 200 kr osv. Och det ar ju akta ocksa.
Men men.. klader och skor ar ju inte hela varlden.

Har nog ett sommarjobb sakert for en manad nar jag kommer hem. Kanns skont att veta.
Tack mamma for att du kollar upp massa sommarjobb dar hemma at mig. Om nagon annan ser eller hor nagot som ni tror skulle vara nagot for mig sa sag garna till.

Okej, tillbaka till min helg. Igar var det folk har och kolla pa huset. Sa vi behovde ga upp klockan 7 pa morgonen bara for att de skulle komma nagon klockan 8 och tvatta helttackningsmattorna i huset. Sa jag sov bara 5 timmar den natten och jag var sa otroligt trott redan pa fredagen.
Far hoppas de far salt huset snart for jag kommer fa vara den som maste ga och stada och se till att huset ar snyggt pa dagarna eftersom det kan komma nagon nar som helst pa dagen och kolla pa huset. De kan ringa bara en timme innan.
Vid 4 tiden akte jag och at middag med de andra tjejerna och sen pa kvallen jobbade jag. Sophia holl mig sallskap i nagra timmar. Det var kul.
Idag var vi hos en av tjejerna och at sen lunch. Var trevligt. Billigt men roligt.

Nu ska jag kolla pa Bride Wars. Fick en lank av Alice sa man kan kolla pa film och tv-serier direkt pa natet. Jattebra! Hoppas det funkar.

Love,
Sanna

Fredag den 13

Nagon som haft otur idag?
Idag har jag faktiskt haft en hyffsat bra dag. An sa lange iaf, klockan ar ju bara 4.

Var hos Alice idag pa playdate.
Ikvall blir det forhoppningsvis bio - Confessions of a shopaholic. Alice och jag ville ga, hoppas pa att vi far med de andra tjejerna ocksa.

I morgon ar det Alla Hjartans Dag sa jag ska forsoka baka sma muffins som jag ska gora alla hjartans dag bakelser av. Men far se om det blir av. Mamma brukar alltid gora sa goda.


Sag att man kunde gora med rulltarta ocksa. Kanske ar smidigare. Eller sa gor jag en hel stor tarta.



Har planerat att baka semlor nan gang snart ocksa. Ar sa extremt sugen. Och sa kan det va kul for familjen att prova pa.

Nu ar jag riktigt hungrig sa far ga ner och se om jag kan gora mig ett litet mellanmal.
Ha en bra helg!

Lyckorus

Far bli ett litet kort inlagg idag. Ar sa fruktansvart trott och maste verkligen komma i sang tidigare pa kvallarna. Dagarna blir sa mycket lattare om man ar pigg. Man orkar mer och ar pa battre humor.
Det ar inte bara somnen som paverkar mitt humor utan det gor aven vadret. Sa jag har varit glad och kannt lyckorus genom kroppen nu de sista dagarna. Sen i sondags faktiskt. For det har varit sa varmt som 20-25 grader. Alltsa riktig sommarvarme. Superharligt! Och sa kanner man massa goa dofter ocksa som paminner om varen och sommaren.

Jag har ocksa tranat en hel del denna veckan. Blir valdigt paverkad av mina tva kompisar dar hemma som ar sa oerhort duktiga. Ar sa stolt over er :)
Snart kommer jag och gor er sallskap!
Jag kanner pa mig att sommaren 2009 kommer bli en helt otrolig sommar. Kommer uppskatta allt sa mycket mer nu nar jag har varit ivag och kannt pa hur det ar att vara utan vissa saker och vissa personer.

Jag maste ocksa saga att det ar kris har i Bentonville just nu. Ekonomin har ju varit dalig lange men nar man bor hos lite rikare familjer marker man inte av det sa mycket. Men nu har det verkligen drabbat alla har. Vem som helst kan forlora sitt jobb nar som helst. Oavsett hur bra position man har. Manga vanner till familjen har forlorat sina jobb. WalMart ar ju valdigt stort har. De har ju flera tusen anstallda och alla smaforetag har omkring jobbar for dem ocksa. Sa nar det gar daligt for WalMart paverkas saklart alla.
Far hoppas det ordnar sig snart. Vet att det ar daligt i Sverige ocksa. Jag tror det ar likadant over hela varlden till och med.
Okej, blev ganska langt inlagg iaf. Jag har valdigt svart for att bara skriva lite. Vill ocksa tacka for alla fina och uppmuntrande kommentarer som ni skrev i forrforra inlagget. Ni ar verkligen ett stort stod!

Puss & Kram

Om jag anda hade en cykel...

Vet ni vad jag ar riktigt riktigt sugen pa?
Att cykla! Kan ni forsta det, haha. Jag har ju inte kunnat cykla pa 8 manader sa nu vill jag bara satta mig pa en cykel och jag skulle nog kunna trampa i timmar. Det ar ju roligt samtidigt som det ger bra motion. Och bra for miljon!

Nar jag har varit ute och gatt har det varit nagra som har cyklat men annars ser man inte sa manga som cyklar har omkring. Men daremot var det en hel del i NY saklart.

Sa ha cykeln redo nar jag kommer hem!


Varldsbast pa att forstora

Okej, vad ar det fragan om egentligen. Fattar inte varfor jag ska ha en sa forbannad otur.

Ni vet ju att jag har tappat nyckeln till bilen, backat over nan tegelstensgrej, tappat mobilen sa det ar sprickor i skarmen, jag rakade ocksa trampa pa Charlies (hundens) tass nar vi var ute och gick for nan manad sen. Stackaren haltade sa jag fick bara han tillbaka men nasta dag var han bra som tur var.
Nar jag korde hem bilen fran flygplatsen skulle det ha tagit 2 timmar men jag korde fel sa det tog 4.
Och nu i morses tyckte jag att det luktade konstigt i garderoben. Sa efter ett tag sag jag att vatskan som jag brukar ha nar jag sprayar folk (ungefar som brun utan sol) hade lackt genom vaskan, som jag hade grejerna i, och ut pa golvet.
Det ar heltackningsmatta pa golvet, vilket betyder att det nu ar en stor brun flack pa golvet.
Familjen tankte lagga ut huset for forsaljning pa onsdag. Det ska komma en och rengora alla mattor men de tror inte att det kommer ga bort med hjalp av det. Sa de far nog lagga en ny matta dar, vilket kommer kosta en hel del pengar. Och sen kostade flaskan med den vatskan sakert nan tusenlapp, om inte mer.
Som vanligt var familjen inte arga, mer ledsna. Men det spelar ju ingen roll om de ar arga eller inte. Jag skams ju nagot fruktansvart.
Kande att jag bara ville/vill hem. Det kanns lite battre nu. Har tankt att saker hander och det ar ju inte sa mycket jag kan gora at det. Men det ar fortfarande riktigt pinsamt. Men samtidigt ar det ju verkligen en olycka. For jag har haft den vaskan dar i tva manader nu nastan. Och sa skulle det handa precis nu.
Sa jag ar lite ledsen efter det. For just nu ar jag inne i en hemlangtansperiod igen. Jag var inne i en 4 manader efter jag kom hit och nu igen 4 manader innan jag ska hem. Det ar nog bara for att jag vet att det ar sa lite kvar nu. Vill bara att tiden ska ga fort. Men det gor det den sakert.

Forresten tack mamma for att du kom hit och lagade kottbullar. Familjen verkligen alskar det sa forra veckan gjorde Robyn kottbullar och aven idag. Mmm... kottbullar varje vecka ar inte fel.

Nu ska jag samla lite energi till i morgon. Da blir det ett hart traningspass. Harligt!

XOXO,
Sanna

Helgen

En liten kort sammanfattning av helgen.

Igar morse akte jag och hamtade Alice och sen akte vi till Chelsies skola. Alice ville klippa sig. Slutade med att jag ocksa klippte mig. Mitt har var sa slitet i topparna och sen sa klippte jag upp det lite.
Efter det akte vi och hamtade Sophia. Sen blev det kinamat till lunch tillsammans med de andra tjejerna - Dhaysa, Llanely och Olivia.
Matta och glada begav vi oss till Build A Bear. Det ar en affar dar man kan valja bland massa olika nallar och gosedjur. Nar man valt vilket djur man vill ha stoppar personalen upp det at dig och du far ocksa halla ett hjarta i handen och saga en ramsa. Nar du sagt ramsan stoppar du in hjartat i nallen/djuret.
Sen  far du bestamma ett namn till nallen och det finns tusen olika saker du kan kopa till den som klader, peruk, accesoarer, vaskor, skor, mobil och ja.. allt mojligt.
Men detta var varan AuPair aktivitet sa alla gjorde tva nallar var, en som organisationen betalade och en som vi betalade sjalva. Jag och Alice var faktiskt extra generosa och gjorde tre nallar. Dessa nallar skanktes sedan till ett hem som tar hand om barn som har missbrukande foraldrar.
Sa det var en valdigt god garning.
Det ska faktiskt finnas en Build A Bear i Sverige, tror den finns i Malmo.

Efter det blev det Starbucks. Och sen akte vi och shoppade lite. Sen var det dags att gora sig redo for kvallen. Vi akte till Fayettville och gick ut pa ett stalle dar. Var val sadar. Inte riktigt varan musiksmak men men..
Om tva veckor gar vi ut i Dallas. Blir nog riktigt kul.

Idag blir det en lang promenad i en park som ligger har i narheten. Det ska bli skont. Maste ta tag i traningen nu. Igar fick jag inte pa mig mina klader. Kunde inte knappa en klanning, mina jeans var for sma och slutligen hittade jag en blus som jag kunde ha men jag kunde knappt rora armarna.
Usch, vad trakigt sant ar.

Hoppas ni har haft en bra helg. Puss & Kram


Drogad

Jag borjar nog bli lite forkyld nu. Har hosta och sa. Sa Robyn & Eddie gav mig nan medicin som skulle hjalpa. Men det ar bara det att de sa att man blir valdigt trott och dasig av den.
Kande mig lite nervos nar jag skulle ta den men anda var det lite spannande att se hur det skulle kannas. Jag menar det ar ju inget farligt eller sa. De ger ju barnen nastan samma medicin bara att deras ar lite mildare.
Sa jag har suttit har i 20 minuter och inte kannt nagot alls. Men for en minut sedan borjade jag kanna mig valdigt trott och jag kanner att jag nog far lagga mig nu nar som helst. Sa om inlagget blir lite flummigt eller lite konstigt, vet ni vad det beror pa. Men var inte oroliga det ar bara amerikansk hostmedicin.
Eddie sa att jag kommer kanna mig trott i morgon bitti ocksa. Det kommer ta cirka 15 min langre att vakna till an vad det brukar gora sa han. Men sen skulle man kanna sig riktigt bra.

Nu vill jag inte att ni ska tro att jag skulle ta vad som helst. Detta tog jag ju bara for att Robyn & Eddie sa att det var okej. Och jag tog mindre dos an vad man skulle. Robyn trodde inte att jag behovde sa mycket. For jag tar ju aldrig medicin eller varktabletter. Inte ens alvedon nar jag har ont i huvudet. Isf far jag ha riktigt ont.
Sa nu far vi se om det blir battre.
Hoppas att jag ar utvilad i morgon. Ska namligen jobba 8-10/11. Undra hur dem har tankt for jag far ju bara jobba 10 timmar. Och de brukar vara valdigt noga med det. Men men de ar ju sa snalla sa det ar inga problem om jag skulle behova jobba lite langre.
Men det ar nog bast att jag sover nu. Ska ha playdate (barnen leker) med Alice i morgon. Da ar det lattare att halla sig vaken.
 
Ringde Emma idag ocksa och pratade i nastan en halvtimme. Det var roligt att fa prata lite med dig "pa riktigt". Saknar alla mina vanner darhemma sa mycket! Och aven mina goa slaktingar saklart!

Ha en riktigt bra helg!

Love, Sanna

Dags igen

Jaha da var det redan onsdag kvall ja.
Farmor ringde idag. Det var valdigt roligt att prata med henne. Var valdigt langesedan jag gjorde det plus att jag har gatt och tankt mycket pa henne de sista dagarna.

Nu ikvall har jag varit ivag och lart mig lite engelsk grammatik. Har namligen borjat i en skola som ar for invandrare. Sa det ar mest mexikanare dar, lite kineser och andra folkslag ocksa. Men skolan ar gratis sa det ar darfor jag gar dar. Maste spendera 30 timmar dar men sen ar jag fardig.
Kan ju vara skont att vara bast nagon gang ocksa. Behover man inte vara lika nervos over att man inte svarar ratt eller inte uttalar orden ratt.
Sa ikvall var jag i en klass som ska vara anvancerad. Och jag tror att det ar en blandning mellan att lasa, skriva och grammatik. Sa det var ganska kul anda och lite nytt lar man sig ju alltid.

Lararen var av det aldre slaget och dem ar alltid sa roliga. De kommer alltid in pa nagot helt annat och kan prata pa om nagot som inte alls har med amnet att gora. Sa min larare idag borjade prata om att djur kan prata, att man har kommit fram till att chimpanser och andra liknande djur kan kommunicera lika bra som en 6-aring med hjalp av teckensprak. De lar ocksa sina barn. Anledningen till att de inte kan prata ar att det bara kan saga vokaler och det forstar man ju inget av.
Sedan var det nat om att blommor paverkas. Nar man spelar klassisk musik sa vaxer dem och mar bra och nar man spelar rockmusik sa vissnar dem. Och om man klipper av en blomma paverkas energin i den blomman som star i jamte. Ganska coolt tycker jag.

Jag har alltid facinerats av hur lika oss manniskor chimpanser och apor ar.

Just det, nu var det dags for mig att forstora nagot igen. Denna gangen var det inte en san dyr sak som en bil utan det var min mobiltelefon. Jag tappade den i klinkersgolvet sa det blev sprickor i skarmen. Det ar en telefon med en lucka som man faller ihop. Sa det var den yttre skarmen som skadades sa den gar fortfarande att anvanda. Men ska till Wal-Mart i morgon och se om jag kan fa en ny. Man kan tydligen bara saga att man har tappat den och betala 500 kr sa far man en ny (anvand) mobil. Man kan ocksa lamna in den och betala 500 kr och fa en ny (anvand), men det ar ju inte lika smart.
Robyns ide. Hoppas jag klarar av att ljuga bara. Jag menar jag ljuger ju aldrig, haha.

Som vanligt, dags att krypa i sang.

Puss & Kram pa er

So Good

Igar nar jag sokte pa Google Map efter en adress sag jag att man nu kunde se kort pa de olika vagarna. Hur bra som helst ju. Da vet man hur korsningen ser ut eller hur det ska se ut pa just den gatan. Det tyckte jag var jattebra.
Tank vad allt utvecklas. Kommer ju sakert inte vara nagra som helst problem att hitta till olika stallen i framtiden. Det finns ju redan mobiler med kartor.


Orkar inte riktigt skriva om min dag idag. Men allt har varit bra och jag kom hem fran en skon kvallspromenad for ett tag sen. Ska forsoka se till att det blir fler promenader och traning nu framover. Jag mar sa mycket battre och ar sa mycket piggare nar jag haller pa.

Nu ska jag sova sa att jag orkar med dagen i morgon. Inte for att den ar speciellt anstrangande men allt blir ju sa mycket lattare nar man ar pigg. Kanske kan ga upp lite tidigare och gora lite yoga ocksa. Far se hur jag kanner mig nar jag vaknar.

Nu ar det ocksa bestamt att jag ska aka till Dallas om tre veckor. Det blir atminstone jag, alice, en ny AuPair fran Brasilien och en mexikansk tjej. Det ska bli kul.

Onskar er det basta!

Pussar & Kramar


Dallas here I come. Will I have a chance to ride a cowboy horse again? Who knows.

Laddad till tusen

Ni ska bara veta hur fantastiskt gott jag sov i natt. I min egna sang. Alldeles sjalv. Alldeles tyst. 8 timmar utan att vakna upp en enda gang. Det har kanske later ganska normalt anda. Men inget av det har har jag varit med om pa tva veckor.

Jag kom hem vid halv 10 igar kvall. Spenderade mer tid pa flygplatsen i Houston an vad jag trodde jag skulle gora. Men jag tog vara pa tiden och gick runt pa hela flygplatsen. Jag menar det ar ju bara trakigt att sitta och vanta. Sa nar jag gick runt var det bade kul plus att jag fick min motion for dagen. Ett bra tips om man ska vara pa en flygplats lange.

Senast jag skrev var ju i onsdags sa ska gora en liten sammanfattning fran torsdag och framat. Pa torsdagen var det tusen ganger battre vader. Det var fortfarande kallt men solen sken och vi spenderade dagen genom att shoppa. Underbart! Trots att jag var i NY med dess stora utbud kan jag inte lata bli att tycka att H&M ar den basta affaren. Var sa glad nar jag gick runt dar. De har verkligen allt. Och dessutom till ett bra pris. Vi har ju inte H&M har nere i soder sa det blev lite kladkop dar. Men inte mer an nodvandigt. Far ju tanka pa att jag ska ha med mig det hem. Och vi har ju H&M hemma. 
Pa fredagen tog vi det lite lugnt pa hotellrummet och vi gick en liten runda i omradet runt hotellet. Familjen akte hem vid 2-tiden. Var inte sorgligt alls. Kandes helt naturligt. Och som om vi skulle ses om nagra dagar igen. Det kanns fortfarande helt okej. Sa det ar skont. Trodde att det kanske kunde bli jobbigt men det var det inte. 
Jag gick runt lite sjalv och satte mig sedan pa Starbucks och laste lite tills mitt tag skulle komma.
Sedan bar det av till Connecticut. En delstat som ligger ovanfor NY. Dar hamtade Helen och nagra andra tjejer upp mig. Sa akte vi och at kinamat och sen blev det bio - Taken.
Pa lordagen akte vi till IKEA. At kottbullar och potatismos. 
Pa sondagen var det dags att aka till Boston. Eftersom mitt flyg gick sa tidigt sa hann jag bara se flygplatsen dar. Men det ar lugnt. Tjejerna var snalla och vantade en timme med mig pa flygplatsen sa jag inte behovde sitta dar sjalv. Snallt.

Sa det har varit mina sista dagar. Jag gar inte in sa mycket pa detaljer nu eftersom det blir lite for mycket nu nar jag skriver allt pa samma gang. Sa om det ar nat ni vill veta far ni fraga istallet.
Jag har haft det helt fantastiskt de senaste tva veckorna. Jag har fatt vara med om sa mycket och man lar sig nagot enormt. Mitt sjalvfortroende stiger sa mycket varje gang. Tank sa mycket man klarar av egentligen, om man bara vagar.

Det ar skont att vara tillbaka igen. Komma tillbaks till rutinen. Nu kommer varen ga snabbt. Jag ar sa laddad infor mina sista manader nu. Ska verkligen forsoka ta vara pa tiden. Maste borja planera om Kalifornien ocksa. 

Sen vill jag avsluta med att jag blir sa fruktansvart forbannad pa personer som mar sa daligt och ar sa enormt avundsjuka pa andra personer sa att de maste snacka massa skit om dem. Forsoka trycka ner andra for att de sjalva ska framsta som nagot battre. Men som ni vet har jag svart for att vara arg och aven at detta skrattar jag. For det ar sa komiskt. Och sa fruktansvart pinsamt for dem. Man vet ju att de bara ar avundsjuka. Och nar man vet det tar man inte at sig. 
Men inte visste jag att man kunde bli sa allvarligt avundsjuk pa att en familj aker och halsar pa deras dotter i USA. Jag menar halla, skarp till er! Det ar ju bara pinsamt.
 

Jag vill ju inte avsluta med nat deppigt sa jag lagger ut nagra harliga bilder fran Florida och NY


Utanfor hotellet






Elias & Kate var sa sota

Elias i kon till racerbilarna

Jag & Mammi

Disney World - Askungens Slott



Uppe i Empire State Building


Elias ar nojd

Vi bestallde kinamat till hotellet en kvall. Gott & mysigt

Manga fler bilder kommer i morgon

Love,
Sanna


RSS 2.0