Ha en grymt bra fredag!

För det ska jag ha!


Drömmar

Jag har drömt mycket det senaste och många drömmar har handlat om USA och att jag åker tillbaka. Under dagarna kan jag också känna att jag längtar efter nåt annat, nåt nytt. Jag vill ut och resa igen!
Jag hoppas nu på att jag hittar nån bra skola utomlands som jag kan läsa på till hösten. Men det är inte det lättaste om man inte har pengarna..
Men jag ska verkligen försöka!


What's gonna happen'? Är så nyfiken på hur mitt liv kommer att se ut..


Tips från Hälsovetarn'

Jag älskar att läsa tidningar men det kan ju bli rätt så dyrt i längden om man ska köpa massa olika tidningar.
Just nu prenumerar jag på Topphälsa som jag tycker är en väldigt bra tidning om man är intresserad av träning, kost och hälsa i allmänhet.
Men om man inte vill köpa tidningar kan man gå in på tidningarnas hemsida och läsa mycket av det som står i tidningarna. Helt gratis!!

Just nu har jag fastnat för cosmopolitans sida - www.cosmopolitan.se. På deras hemsida har de något som de kallar för Din hälsa. Varje vecka hela året lägger de ut en miniutmaning som har med din hälsa att göra. Då jag tror på att det gäller att ta små steg i taget för att få en bestående förändring tycker jag att detta är en jättebra idé!

Ett litet tips!


Veckans hälsoutmaning är - Mellanmål. Smoothies är mitt favoritmellanmål!


Skön smärta

Har precis skrivit ett inlägg om hur det gick för mig i lördags när jag åkte skidor för första gången. Men jag tänker vänta med att publicera det inlägget tills jag har fått bilderna från Stina. Ni får ha lite tålamod - jag lovar att inlägget blir mycket roligare med bilderna!
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Sitter här i soffan nu med datorn i knät och hoppas på att jag inte behöver resa på mig innan det är dags att borsta tänderna och gå och lägga sig. Och detta beror inte på att jag är lat, utan på att jag har en otrolig träningsvärk i rumpa och lår. Varje gång man ska gå på toa tar det ju typ en minut innan man har satt sig. Tycker det är så komiskt så jag skrattar åt mig själv. 
Hade i och för sig inte väntat mig nåt annat än en extrem träningsvärk efter mitt första skivstångspass för i år, så hade nog blivit besviken om jag inte haft nån. Därför är jag glad och nöjd över min träningsvärk!!
Jag hade en sån otroligt härlig känsla efter passet igår så jag bara började skratta. Kunde liksom inte hålla mig. Kanske var alla de där lyckoendorfinerna som man får vid träning som bombarderade inom mig.

Hm.. är jättetrött nu men klockan är bara 8. Lägger jag mig nu finns risken att jag vaknar väldigt tidigt imorgon och kommer vara väldigt trött imorgon kväll när det är bugg. Ska jag lägga mig eller inte är frågan?
Kanske får bli sängen med mina nya tidningar. Så får jag se hur lång tid det tar innan jag somnar..



Hittade en passande bild!

Tentabubbla

Får be om ursäkt för dålig uppdatering. Vet inte varför jag inte har skrivit något. Det har nog vart stort fokus på tentan. Idag hade vi nämligen salstenta, vilket vi bara har haft en gång innan i 1an så var sådär lagom nervös. Men det gick nog ganska bra ändå så det var ju tur. Och muntliga tentan gick ju lätt som en plätt då vi bara skulle sitta och diskutera i grupper. Skönt!
Nu är det bara hemtentan kvar som ska in i morgon. Men som tur är skriver jag inte den själv utan har stina och camilla också. Så vi ska sitta med den hela dagen imorgon. Vid halv 6 åker vi till Färglanda, hem till camillas föräldrar och sover där till på lördag då vi åker vidare mot Sunne.
Ska bli kul att åka skidor. Undra hur det kommer att gå.. Hade vart så kul om man kunde lära sig åka så att det går hyffsat bra i alla fall.

Nu ska jag få lite välbehövlig sömn!! Skönt att det är helg snart alltså!!

You make me go crazy

Igår var det Hälsovetarsittning. Hade jättekul! Kunde vart lite mer folk på kåren men så länge det är bra musik och man kan släppa loss, samt trevligt sällskap spelar det inte så stor roll om det är mycket eller lite folk.
Sen att det händer lite oväntade saker gör ju inte det hela sämre..
Idag är det tentaplugg som gäller. Ska försöka ta lite pauser och städa också. Sen får man ju nästan ge sig ut på en promenad i det fina vädret. Klarblå himmel och sol - beautiful!




Dax för nya äventyr!

Sitter och klurar på lite frågor till föreläsningen imorgon. Det ska nämligen komma en lärare från en skola i Tyskland som har ett program som liknar vårt Hälsovetarprogram. Det är den skolan som jag antagligen ska läsa på i höst. Så tänkte passa på att ställa lite frågor då det är lättare att göra det när man träffar personen än via mail.
Jag ska höra lite om hur deras program är upplagt och om det finns möjlighet för mig att läsa en termin där. Ska bli spännande att se vad hon säger.

Nu ska jag ta tag i mitt diskberg och sen ska jag fixa en lunchlåda med nån typ av kycklingrätt.




Lite bilder från staden Magdeburg där jag kanske kommer befinna mig nästa höst. Verkar vara en rätt mysig stad..


Lov - ett minne blott

Såg precis att min syster har sportlov nästa vecka. Det har inte vi!! Vi har nämligen tre tentor och en inlämningsuppgift nästa vecka. Men den här kursen är sjukt intressant så jag har inget emot det.
Jag tror dock att jag är ensam om att inte vara så stressad inför nästa vecka..

Men så länge man gör sitt bästa kan man ju inte göra mer. Då går det som det går.
Jag har i alla fall suttit hela kvällen och läst. Är väldigt stolt över mig själv eftersom jag har väldigt svårt med disciplinen och vara ute i god tid.
Men jag måste säga att det känns så otroligt skönt att vara ute i god tid och känna att man har kontroll.

Lite sportlovskänsla kommer jag nog ändå att få nästa vecka då jag, camilla och stina ska åka till Sunne och åka skidor på lördagen. Ska bli otroligt roligt och framförallt spännande att se hur det går.


Saknar gamla tider..


Fredagsmys på mitt egna lilla vis

Hej snyggingar!

Mitt liv fortsätter att vara på topp. Idag är det ju fredag, ännu en anledning till att vara glad!
Min dag började med lite yoga. Gjorde det lite extra mysigt idag genom att tända lite ljus. Fredagsmyset har alltså redan börjat!
Har haft en väldigt lugn och skön morgon. Var uppe klockan 6 och klockan är nu halv 9 och jag behöver inte gå förrän om en halvtimme.
Jag la mig klockan 8 igår kväll för jag var så trött och det roliga var att jag vaknade (ovetandes om att klockan bara var halv 1 på natten) och kände mig pigg och tänkte att det måste vara morgon och dags att gå upp. Men när jag kom upp och såg vad klockan var så återgick jag snabbt till sängen igen. Och det var inga problem att somna om så det var ju tur.

Idag kommer kändisen Alex Schulman till skolan och ska ha en föreläsning. Ska bli väldigt spännande att höra vad han har att säga. Hoppas bara på att man får plats. Salen har bara 500 platser och det är väldigt många i skolan som ska gå.

I eftermiddag erbjuds hjälp med att skriva CV så jag har en bokad tid mellan 15-15.30. Hoppas att jag kan få lite tips. Dags att sätta igång och söka sommarjobb nu!

Ikväll blir det plugg, träning och kanske lite bakning.

Ha en superduperbra fredag!!


Japp, går att yoga överallt. Även i ett lekrum fullt med leksaker!


Just smile and wave boy, just smile and wave..

Jag har varit på så bra humör hela denna veckan. Får flera lyckorus om dagen och de kommer bara helt spontant. Skitkul!! Vet inte riktigt vad det är som har tagit åt mig, men men. Bara till att le ännu större, skratta ännu mer och bara ta vara på det!! Är man glad så för det säkert med sig att mer och mer blir roligt och lättare att hantera. Som vanligt hade jag nån konstig olustkänsla inför buggen idag trots att jag lovat mig själv att inte ha det eftersom jag har haft så kul de senaste två gångerna. Men den släppte så fort jag kom in i salen och hörde musiken. Hade hur kul som helst på buggen idag. Skrattade nästan under hela tiden!! Haha.
Så nu bara längtar jag till nästa gång!! Äntligen har jag den känslan!!

Nästa roliga sak jag har att se fram emot är Utbildningsmässan på högskolan som är imorgon då jag ska jobba. Mina arbetsuppgifter kommer vara att dela ut mässprogram och klicka alla besökare som kommer in i den entré som jag står vid. Ska bli jätteroligt! Älskar mitt jobb som studentambassadör eftersom det är ett så socialt jobb!
Sen ska jag stanna kvar för att riva montrarna. Alla som stannade kvar och hjälpte till att riva får förutom lön även middag. Vem tackar nej till det liksom?! Efteråt är det fest för alla som jobbade, får se hur länge jag stannar. Har ju en rolig fredag också..

Klockan 8 ska jag vara på skolan imorgon. Blir till att gå upp tidigt och fixa mig. Är ju Högskolans första intryck. Rätt stor press! Men jag är ju så söt och glad så det ska väl inte vara några problem ;)

God natt/God morgon på er (beroende på när ni läser)




Tänk positivt och skratta så mycket du kan! Finns ju inget härligare och livet blir så underbart!!

RSS 2.0