Sleepy

Åh, varför kommer jag alltid i säng så sent för. Försöker lägga mig tidigt varje kväll men det är helt omöjligt. Nej, jag ska asbolut inte klaga. För anledningen till att jag lägger mig sen är för att jag är ute och hittar på roliga saker. Och jag måste ju verkligen passa på nu. Tre veckor kommer att gå riktigt snabbt!
Det är bara det att jag är så trött. Men det är ju fredag imorgon och sen helg. Yeeey! I love the weekends!
Ska försöka ta massa kort den här helgen. Har inte tagit så många kort än så länge.

Nej, nu måste jag krypa i säng. Ska bli sååå skönt!
Förresten har jag lyckats skada mina tår också. Känns som att jag har stukat dem. Men konstigt för jag har inte märkt att jag gjort nåt med dem. Men har antagligen stressat runt och slagit i dem nånstans men inte hu´nnit reflektera över dit. Så nu gör det ont både i vänster höft och i tårna på den vänstra foten.
Som tur är finns det motionscyklar på gymmet. Det är värre när jag behöver springa efter John Thomas, haha.
Vet inte vad jag har gjort med min höft. Har ju vart så länge nu. Får kanske kolla upp det när jag kommer hem.

Jag tog massa kort med Kate idag men datorn vill inte samarbeta så kan inte lägga upp dem. Ska försöka igen imorgon.

Vill ha långt hår

Jag hade jättekul igårkväll. Först åkte jag och Chelsie och köpte vin innan vi åkte hem för att fixa middag.
Jag fick prova Chelsies extensions och så lockade hon mitt hår. Gud, vilken skillnad det gör genom att bara fixa håret! Jag vill ha långt hår nu!!
Sen kom Chalin lite senare och vi kollade på "Beerfest". Rolig film.
Så jag var nog hemma runt halv 2 inatt. Är inte trött än men det kommer antagligen ikväll.




Syns rätt tydligt att klockan är 2 på natten och att jag är riktigt trött!

Living the dream

Åh, jag är så lycklig just nu! Jag trivs verkligen hur bra som helst här och jag har så kul!
Jag försöker njuta så mycket som möjligt för jag vet att det bara är 3 veckor kvar.
Men det är så härligt att vakna upp varje morgon och vara glad och se fram emot dagen. Det är så jag vill att hela mitt liv ska vara och jag ska göra mitt bästa för att försöka få det så.
Men samtidigt som jag trivs väldigt bra här saknar jag alla nära och kära där hemma. Hade jag haft er här så hade mitt liv varit perfekt.
Men kanske är det just det att det bara är tillfälligt som gör det så roligt att vara här. Det hinner inte bli vardag utan det händer nåt nytt och spännande nästan varje dag.

Ikväll kommer i alla fall Chelsie och hämtar mig så fort jag har slutat jobba och så åker vi hem till henne för att fixa lite middag. Sen kommer Chalin lite senare och då blir det movienight. Ska bli riktigt skoj! Har alltid kul när jag är med dem.




Some extra money

Det får bli ett litet kort inlägg för jag är trött och måste sova. Skulle egentligen ha gått upp halv 5 imorses för att köra Eddie till flygplatsen. Men han knackade på min dörr lite efter 4 och sa att hans flyg var inställt och han skulle inte åka förrän kl 10. Så jag somnade om igen. Trodde först när han knackade att jag hade försovit mig och inte hört klockan eller nåt. Men som tur var, var det inte det.
Så jag körde han till flygplatsen vid halv 10 och sen åkte jag direkt till gymmet. Efter gymmet köpte jag gymmets egna smoothie som var jättegod! Älskar smoothies!!
Sen bar det iväg till Walmart för att inhandlas massa god mat. Och sen jobbade jag i några timmar.
Grannen ringde idag och frågade om jag ville komma och passa deras barn igen medan de gick en promenad.
Självklart sa jag ja eftersom det innebär 75 kr för att bara sitta och läsa en bok i en timme. Det är bra för då får jag läst lite också. Tar mig aldrig tid till det annars.

Imorgon bär det av till gymmet igen. Chalin hämtar mig vid kvart över 9 imorgon. Perfekt att ha nån att träna med. Mycket lättare att komma iväg då. Men Camilla var inte orolig, du är fortfarande min bästa träningskompis!




Var tveksam till att rocka rockring skulle vara en bra workout, men efter att ha provat i helgen tror jag på det mycket väl! Klarade bara att ha kvar ringen i max en halv minut eller nåt men man blev riktigt andfådd!


Bild från i fredags. Llanely och jag.


Bild från i lördags när vi var vid sjön




Blev visst ingen kortis after all. Hade roligt sällskap på Facebook så satt kvar lite längre. Vet hur roligt det är med bilder så..

I love mexican food!!

Idag åkte jag och Chalin runt till olika mexikanska restauranger för att hitta den bästa. Så för att vi skulle kunna smaka och se vilket som var bäst samtidigt som vi inte skulle bli för mätta så beställde två olika tacos och två olika tamales på varje ställe och så delade vi på dem. Efter 3 restauranger var vi så mätta att vi inte orkade mer. Så vi ska fortsätta en annan gång. Men riktigt gott var det!
Jag får ju passa på att äta nu eftersom vi inte har några mexikanska restauranger (vad jag vet) i Sverige.








This is so hard!

Det blev spontana planer för kvällen idag men det blev inte så dumt. Mötte upp Llanely och Merika på en italiensk restaurang för att äta middag.
Men jag fattar inte vad det är med mig just nu. Jag kan äta hur mycket som helst utan att bli mätt så går runt och är vrålhungrig hela tiden.
I alla fall så kom jag ihåg (läs: kunde med) att ta kort idag så ni får se bilder. De skulle ut och festa ikväll så de är lite snyggare än mig! haha




                                         Jag & Merika 


 


Frozen yoghurt is my new favourite!

Det var jätteroligt att träffa Hannah igen och vi prata om massa intressanta grejer. Jag lärde mig massa nytt om den amerikanska kulturen. Lättare när man har nån man kan prata med på svenska.
Det blev mexikansk mat. Hur gott som helst! Och sen åkte vi till ett ställe där dem har yoghurtsglass i massa olika smaker som man kan välja mellan och sen kan man välja valfri topping vilket kan vara godis, strössel, sås, nötter, frukt och bär, flingor.. ja allt möjligt. Sen så väger man det och betalar ett pris utifrån vikt.
Dit måste jag gå igen. Definitivt mitt nya favoställe!


                                    Hannah


 Min "Peanutbutter-Cake batter-Coconout frozen yoghurt med frukt, bär och nötter".

Dinner

Nu ska jag snart iväg på middag med Hannah, tjejen som bodde granne med Robyn & Eddie innan och som är från Sverige.
Vi skulle till nåt coolt hamburgarställe och sen skulle vi nog köpa frozen yoghurt. Smarrigt! Ska bli så kul att träffa henne igen och ta igen allt som har hänt det senaste året.
Hannah, hennes pappa och några syskon ska åka till Sverige i helgen. Lite komiskt att jag kommer hit och dem åker till Sverige.

För övrigt har det varit en väldigt lång dag idag. Jag var hemma runt halv 1 igår och sen skulle jag upp vid 7 och jobba 10 timmar. Men jag lever!
Jag vill ju ta vara på alla roliga tillfällen jag får!

Imorgon är det en lång dag också. Får hoppas att det inte blir allt för sent ikväll.


Lite suddig men men..


Movienight

Idag började jag dagen med att åka till gymmet. Efter det blev det lite solning vid poolen innan det var dags att börja jobba.
Nu ska jag snart iväg och kolla på film med Chelsie och Chalin. Blir nog Shutter Island.
Får se om jag orkar hålla ögonen öppna, är så trött!!
Vet inte om det beror på träningen och att jag ligger ute och solar eller vad det är. Så här trött har jag inte varit innan på kvällarna. Kanske får dricka lite Dr Pepper ikväll, haha.


Redo för gymmet

Träningsvärk!!

Shit, jag får se om jag kommer upp ur sängen imorgon! Har tränat benen hårt idag så dem är så ömma!
Men det gillar jag!
Efter gymmet låg jag ute och sola lite vid poolen. Får passa på medan barnen är i skolan och det är fint väder.
Ska försöka göra det imorgon också.

Annars har det inte hänt speciellt mycket. En liten grannkille kom och frågade mig idag om jag var tjejen från Schweiz. Varför blandar folk hela tiden ihop Sverige och Schweiz?! Och i så fall varför säger dem alltid Scweiz istället för Sverige. Det borde ju vara tvärtom. Det finns ju massa svenska skådespelare och artister och allt möjligt här. Och man pratar väl mer om Sverige än om Schweiz.
Jaja, jag sa i alla fall att jag var från Sverige så får hoppas han säger det till sina föräldrar. Tror nämligen det är dem som har pratat om mig för jag har aldrig sett han förut. Och det är inte så att Kate och John Thomas har varit där.
Så då vet man att det går rykten om mig i bostadsområdet! Men det är väl roligt att man är intressant.

Klockan är bara 9 och jag behöver inte gå upp förrän halv 8 imorgon men jag är så trött! Så nu ska jag lägga mig och jag är säker på att jag kommer att somna inom en minut.



Natti natti. Saknar er mina små trollisar!

Finally!

Idag har jag vart på gymmet för första gången sen jag kom hit. Var väldigt skönt och jag var glad hela dagen sen!
Nu jäklar ska jag "be in shape".

Imorgon 9.15 är det på't igen!

Ooops I did it again!

Jag har bara gått och väntat på att det skulle hända nåt med Robyns eller Eddies bil när jag har lånat dem. (Ni som följde mig under min förra vistelse här vet vad jag pratar om.) Och igår hände det!
Jag hade lånat Eddies truck för att åka och shoppa lite.
När jag skulle åka hem startade jag bilen för att sätta igång ACn och sen stängde jag förardörren och skulle öppna bakdörren för att lägga in shoppingkassarna. Det var bara det att alla dörrar hade låst sig och gick inte att öppna.
Och nyckeln satt ju i startlåset inne i bilen. Tror ni jag fick panik eller?!
Jag skakade och var så nervös när jag ringde Robyn och berättade vad som hade hänt. 20 minuter senare så kom hon och Kate med den andra nyckeln och låste upp bilen.
Jag var jättenervös för att hon skulle vara arg, men hon sa att det var absolut ingen fara och att hon och Kate hade tänkt att åka och shoppa i vilket fall. Så hon tyckte mest bara synd om mig.
Så det kändes skönt men det var fortfarande oerhört pinsamt.

Men jag vet inte vad som hände för Eddie sa att dörrarna inte borde låsa sig bara för att man stänger passagerardörren.
Antar att det var min vanliga otur igen!
Men det jämna ut sig med min tur på kvällen så jag är inte bitter!

A great day

Åh, jag har haft en så bra dag idag. Den började med att jag, Llanely och Mirka åkte till Ihop för att äta pannkakor till frukost.
Efter det åkte jag hem en snabbis för att sedan bli upphämtad av en annan person. Denna person bor vid en sjö så vi låg i vattnet och sola och prata i ca 3 timmar.
Efter det mötte jag upp Llanely och Mirka och vi åkte och kolla på bio. Idag blev det A-team. Det var en action komedi men inte riktigt i min smak. Men men..

När jag kom hem nu ikväll kändes det konstigt för jag har vart utanför huset en hel dag. Är nog första gången.
Imorgon kommer jag nog va borta hela dagen också! Först blir det lite shopping och sen blir det antingen sjön igen eller så blir det film.  

Det här var verkligen vad jag behövde! Nu vill jag inte åka hem!!


Dr Pepper



Så gooood men så farlig!

Igårkväll var jag på ett uteställe och jag kände mig som 17. Jag fick ett stort kryss på handen som visade att jag var under 21 och inte kunde dricka någon alkohol. Det är lite irriterande för jag fyller ju om två månader. Det hade ju vart gott med ett glas vin eller nåt. Lite pinsamt när man är med nån som är 26 också, och redan känner sig liten. Well, I guess I make it up with my cleverness!

För att inte vara så tråkig och beställa in vatten så beställde jag Dr Pepper. Jag vet att Robyn alltid dricker det och jag provade Diet Dr Peppar för några helger sen och det var gott. Det är läsk med smak av marsipan och körsbär. Riktigt gott! Jag dricker ju aldrig läsk annars men nu blir det kanske ändring på det.
I alla fall så var jag kanske hemma runt 11 så la mig kanske kl 12. Men jag kunde inte somna förrän halv 5 på morgonen. Jag var inte trött alls och jag förstod inte varför. Jag hade ju vart så trött innan på dagen och under kvällen.
Inte förrän idag klockan 8 på kvällen fick jag klart för mig att Dr Pepper innehåller koffein! Tack Christian nu vet jag varför jag inte kunde somna! Kan ju vara bra att veta. Så det var nog sista gången jag drack Dr Pepper sent på kvällen.
Jag dricker ju varken kaffe eller cola så min kropp är ju helt ovan vid koffein. Så det var kanske inte så konstigt. Så tre timmar fick jag sovit inatt.
Så det blir sängen för mig nu. Kommer nog sova som en stock!

Längtar som bara den till imorgon!! Först blir det nog frukost på IHOP, som är kännt för sina goda pannkakor.
Sen blir det nog till att hänga vid sjön med trevligt sällskap!


Thanks God!

Från och med nu kommer jag nog inte ha tråkigt en enda dag här! Och jag kommer förhoppningsvis ha mycket mer roliga saker att skriva om!



A nice break

Passar på att skriva lite för jag har "rast" just nu. Kate är och leker med en kompis och JT ligger och vilar.
Jag fick mig en liten nap jag också. Somnade idag igen när jag låg där med JT.
Det behövdes, jag somnade rätt sent igår. Men som tur var fick jag lite sovmorgon idag och började inte förrän klockan 10. Men jag gick ändå upp vid 8 eftersom jag hade lite saker att fixa.

Det är skönt att det är torsdag idag och snart har denna veckan gått. Den blev inte alls så lång som jag hade trott.
Ska bli riktigt skönt när jag får checken imorgon. Då har jag tillräckligt för att åka till Mexico.
Kan inte fatta att jag ska åka dit! Eller det är ju inte helt säkert än. Det beror på om Emma kan få ledigt dem dagarna. Jag hoppas verkligen det! Annars vet jag inte vad jag gör!
Sen blir det till att spara ihop till hyran också. Får ju låna pengar av min söta lilla mamma sålänge.


Busy

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett tag. Har vart mycket nu. Barnen är ju inte i skolan nu utan jag jobbar hela dagarna från 8-6 på kvällen.
Sen på kvällarna håller jag på och kikar flygbiljetter och hotell. Jag & Emma planerar nämligen att åka till Cancun i Mexico någon gång i augusti.
Först var det ju meningen att jag skulle åka och hälsa på Emma i Denver, Colorado men sen såg jag, eller Robyn såg, att en biljett till Denver kostar lika mycket som en biljett till Cancun. Och där är hur fint som helst! Robyn och Eddie har vart där flera gånger, bland annat på smekmånad.
Så vi planerar för fullt. Har tänkt åka nån gång i mitten av augusti. Får se lite när emma kan ta ledigt. För mig var det inga problem. Robyn & Eddie tycker verkligen att jag ska passa på att åka på en resa när jag ändå är här.

Jag var också barnvakt åt två små killar igårkväll. Det var inte svårt alls. Barnen låg redan och sov så jag skulle bara vara där medan föräldrarna var ute och gick en promenad i en timma. Jag hade tagit med en bok som jag läste så tiden gick jättefort!

Idag har jag också jobbat lite extra. Robyn & Eddie skulle ut och äta och lite sånt med några kompisar så jag har precis lagt Kate och JT. Eller Kate somna väl för en och en halv timma sedan men sen har jag fått ligga i JT's säng i över en timma. Han ville aldrig somna, men han var ändå helt tyst och låg helt stilla så jag trodde flera gånger att han hade somnat, och försökte därför så försiktigt jag kunde resa mig upp. Men det gick inte.. det slutade med att han inte litade på mig alls så han höll fast mig i tröjan, haha.
Men efter en timma, då även jag hade hunnit slumra till, kunde jag äntligen ta mig upp.
Klockan är ca halv 12 nu så jág ska göra mig redo för sängen, så får jag hoppas att dem kommer snart. Ska ju upp tidigt imorgon och har en lång dag framför mig igen. Nu hör jag garageporten öppnas!




SNART!!

Det blir inte alltid som man har tänkt sig..

Åh, denna morgonen/förmiddagen blev inte alls som jag hade tänkt mig, utan mycket bättre!!
Robyn frågade mig om jag kunde köra Kate till skolan. Hon ska tydligen gå i någon bibelskola varje dag denna veckan mellan 9-12.
Jag tycker det är jätteroligt att köra barnen till olika grejer. Sen när jag kom tillbaka till huset kl 10 så ligger JT fortfarande och sover, och det gör han än! Han somnade tydligen väldigt sent igår.
Så nu har jag lite rast. Inte dumt!
Så dagen blir inte alls så lång som jag hade tänkt mig!

Men nu vaknar nog JT när som helst för Eddie sa att han skulle öppna hans dörr så han börjar vakna.


Lazy day

Ja, jag vet inte ens om jag vågar erkänna det... jag har nog suttit vid datorn nästan hela dagen. Förutom när jag tog en promenad och gjorde lite styrkeövningar.
Grejen var att jag väntade på att Llanely skulle se klart på fotbolls-vm och sen skulle vi åka och hitta på nåt tillsammans med Mrika. Men sen var dem tvugna att jobba så det blev inget.

Jag kan inte fatta att jag har suttit här så länge! Eller självklart har jag gjort lite smågrejer i mellan men inte så mycket.
Men förhoppningsvis blir det ändring på det snart!

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite. Har en tuff arbetsvecka framför mig då jag förmodligen ska jobba 10 timmar mån-fre. Barnen har nämligen ledigt från skolan denna veckan annars är dem ju där mån-ons. Så dem dagarna brukar jag bara jobba 4 timmar.
Vi får se till att hitta på massa roliga saker helt enkelt. Jag har fått höra att AuPairen från Brasilen som var här sist lät barnen kolla på tv hela dagen medan hon satt vid datorn. Ja, så kan man ju också göra.
Skulle dock inte funka nu när Eddie jobbar hemifrån. Och sen hade jag inte kunnat med heller. Jag menar jag får ju betalt för att vara med barnen.




Senaste shoppingfynden


Blev förälskad vid första ögonkastet







Och sen en bild på den mexikanska middagen. Jättegott var det!


Sunday

Har precis avnjutit en god brunch bestående av ägg och bacon.
Nu ska jag försöka ge mig ut på en liten promenad. Får se hur det går. Det är inte det lättaste att gå när det är så varmt och konstig luft ute.
Men jag känner att jag måste röra på mig. Har regnat här hela veckan så har inte motionerat nånting. Och det behövs när man är här!!

I eftermiddag/kväll ska jag nog träffa Mirka och Llanely. Får se vad vi hittar på.

Hoppas ni alla därhemma (och emma i denver) har haft en bra helg!!

Kramar


Crepes

Kom precis hem från down town. Idag blev det crepes till brunch. Min area director, hon som hade hand om alla AuPairer när jag var här, har tillsammans med sin man köpt en liten trailer där de står och gör crepes som dem sedan säljer.
Så idag stod dem på torget här nere i Bentonville. Det var väldigt populärt! Långa köer! Men det förstår jag för dem var riktigt goda!
Synd att jag inte tänkte på att ta ett kort. Måste bli bättre på att ta kort!

Efter att ha ätit våra goda crepes åkte Llanely och jag till Walmart för att köpa lite hälsosam mat. Jag har funderat på om jag skulle lägga pengar på att köpa egen mat, kändes lite onödigt när jag kan få gratis. Men samtidigt måste jag tänka på min hälsa så nu ska jag köpa egen frukt, grönsaker, fisk och andra grejer som familjen inte köper.

Ikväll bjuder Lllanely på middag så det blir mexikanskt. Ska bli jättegott. Älskar mexikansk mat!
Ska försöka komma ihåg att ta kort ikväll!


Förresten igår gjorde jag, Kate & JT chokladbollar. Yummy yummy!

På toppenhumör igen!

Jag måste erkänna att jag har varit lite nere de senaste dagarna. Vet inte riktigt vad som hände, men mådde inte alls bra. Eller jag kanske vet vad det beror på men det är svårt att säga. Det lättaste skulle vara om någon sa till en att du är ledsen/arg/upprörd/orolig över det här och det här. På något sätt är det mycket lättare att veta vad det är man är glad över.
Men tror allmänt att allt har gått lite väl snabbt och mycket som jag varit med om det sista. Och sen är jag en person som är väldigt orolig av mig.

Men när jag vaknade idag kände jag en härlig känsla och jag kände mig mycket gladare. Och nu helt plötsligt är jag på toppenhumör igen. Och det är jag väldigt glad över!! Det är helt otroligt hur mycket lättare livet blir när man är på bra humör!

Och jag måste säga att jag är väldigt glad över att jag åkte tillbaka hit. Jag tror på att allt händer av en anledning. Och nu vet jag vad jag vill göra med mitt liv! Bäst att skriva ner det ifall att jag glömmer när jag kommer tillbaka..

Nu ska jag sova, men först vill jag bara ge ett filmtips på en bra film som jag såg på bio nu ikväll. Nämligen Knight & Day med Tom Cruise och Cameron Diaz. Den var spännande och rolig på samma gång. Riktigt bra!

Här är trailern:

http://www.youtube.com/watch?v=IpqBWEtZs24


Lite bilder

Här kommer lite bilder från 4th of July


Såhär såg jag ut


Beer pong






Ett annat spel som jag inte kommer ihåg vad det hette

Man ska i alla fall kasta bollarna och får olika poäng beroende på vilken färg man hamnar




Baseball pong


Sen grilla vi



4th of July

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om kvällen igår. Först får jag väl tacka för att jag lever och inte är det minsta skadad. Inte ens en liten brännskada fick jag. Helt otroligt!
Vi sköt nog raketer i minst 2 timmar. Trodde aldrig att det skulle ta slut! Var riktigt orolig ibland eftersom en del var rätt fulla så raketerna gick inte riktigt dit dem skulle. Men som tur var, var jag nykter så jag kunde springa undan när det behövdes.
Nej, det var inte riktigt så farligt som det låter. Det var ingen som skadades förutom nån eldflaga i ögat och nån pytteliten brännskada.
Sen fick jag köra en stor truck hem. Var lite orolig att det skulle va mycket trafik och många onyktra som var ute och körde men det var ingen fara. Skönt!
Det måste se roligt ut när lilla jag är ute och kör i en stor truck, haha.

Okej, nu ska jag ut och lägga mig vid poolen och jobba lite på solbrännan.


Out on the river

Ja, man kan väl inte riktigt säga att vädret var med oss igår. Det regnade under stort sett hela tiden vi paddlade. Men det var en riktigt rolig upplevelse!
Jeremy, Robyns bror, hämtade upp mig lite efter 9 på morgonen. Sen åkte vi till hans kompisars hus där alla skulle mötas. Vi var 9 personer så de hade hyrt en taxibuss som vi åkte med.
Det var väl cirka en timmes åkväg till dit vi skulle. Vi stannade till vid Wal-Mart för att köpa lite mat och dricka. Jag var tvungen att fråga de andra tjejerna som var med vad man skulle köpa för något eftersom jag inte ritkigt hade koll på vad som är bra att ha med sig. Så de var så snälla och hjälpte mig. Så det blev chips, sandwich och torkat kött. Jag vet torkat kött låter inte det minsta gott. Men det var hur gott som helst! Det var tydligen amerikansk fyllemat.
Vi hade 3 stora uppblåsbara båtar som vi band ihop. Jag vet inte riktigt hur långt vi åkte men vi var ute i cirka 3 timmar sen gav vi upp eftersom det regnade och de flesta var trötta och fulla.
Men alla var jättesnälla och goa. Så jag hade jättetrevligt! Och de flesta killarna här är så snälla och är riktiga gentlemän. Man känner sig som en liten prinsessa. Här är det liksom inte nördigt att öppna dörren för tjejerna och att alltid låta tjejerna gå in först. Och under hela paddlingen fick tjejerna sitta i båtarna medan killarna slet med att dra båtarna över ställen där det inte var så djupt eller om vi fastnade nånstans.
Jag tappade min sko en gång också och då var en av killarna jättesnäll och simmade efter den och verkligen kämpade för att få tag i den. Och det var bara en liten fliflop liksom.

Efter paddlingen åkte vi hem och fräschade till oss lite och sen åkte vi till ett av paren som var med oss hus. Där spelade vi lite drickspel och beställde hem pizza.

Jag har ju inte hittat på så mycket med amerikanska människor innan utan det har varit mycket med AuPairerna så det är verkligen roligt att ta del av den amerikanska kulturen.

Ikväll ska jag nog träffa dem igen för att umgås och kolla på fyrverkerierna. Det ska bli roligt!
Synd att jag inte tog med kameran igår. Men förra gången jag gjorde det blev kameran blöt och gick sönder så jag vågade inte riskera det. Istället får det bli en bild på mig som Kate tog häromdagen.


Thursday night

Förhoppningsvis kommer jag ha lite roligare saker att skriva om under helgen. Det har inte hänt så mycket här under veckan. Mitt liv har mest bestått av jobb och promenader. Och ganska mycket dator också.
Men förhoppningsvis ska jag få komma ut lite under helgen.
Förutom att jag ska ut på en flotte och festa så blir det även lite fest imorgon. Eller jag hoppas det i alla fall. Jag och Llanley ska till nån club. Hon kände några som hade stället tror jag. Inte säkert jag kommer in då det är 21 där. Men hoppas det i alla fall.

Jag har börjat få lite ont i halsen så sitter här med en stor kopp kamomillte med honung. Får hoppas det blir bättre under natten.

Imorgon kommer jag tjäna lite extra pengar. Jag ska nämligen passa grannens dotter i några timmar. Hon är lika gammal som Kate så de kommer leka hela tiden. Så tror inte att det ska bli några problem.
Och sen kan jag förhoppningsvis passa henne som lite extra jobb. De har nämligen precis flyttat hit.

Förresten jag blev så glad innan idag för Emma ringde från Denver!! På nåt sätt känns det mycket tryggare att ha en kompis här i samma land. Och så kan vi ringa till varandra mycket billigare!

Nej, nu måste jag gå och sova.

Life in ice cream

This is for my new friend Chalin. I know that he's a great guy even if I haven't met him yet. And his a great photographer!
I want you to click on this link and you will see ahis book with the great pictures he has taken when he've been out traveling.
It's amazing! I'm sure you can buy the books in the book stores in Sweden soon.

Detta är för min nya vän Chalin. Han tar riktigt bra kort! Om ni klickar på länken så kan ni se hans bok som han har gjort av kort från när han vart ute och rest. Jättefina är dem!

http://www.blurb.com/bookstore/invited/911952/bf992e8d4391b9c100a8a474e08377c6


RSS 2.0