A short update

Hej, nu var det ett tag sen igen. Fasen jag hinner ju aldrig skriva.. Men det betyder ju i och för sig att jag hittar på massa roliga saker.
Jag får göra en liten kort uppdatering om helgen då.
I fredags var vi några hälsovetartjejer som först gick ut och åt en jättegod middag för att senare bege oss hem till en klasskompis. Det blev massa skvaller och en supersmarrig dumlekladdkaka. Yummy!!
Sen på lördagen var det dags för fest. Jag taggade genom att springa en lång och verkligen utmanande runda! Superhärligt när det var gjort måste jag säga. Efter det var det träff med vårt utskott HÄRDAT. Det blev årets första dopp och bastubad i en klasskompis "bastu-husvagn". Sen blev det lite kubb efter det. Självklart vann mitt lag!
På kvällen var det dags för förfest hos Camilla. Skojskoj! Sen blev det utgång. Riktigt trevligt det också.
Igår kom halva familjen och hälsa på. Vi firade Morsdag med shopping, massa god mat och en liten promenad. Jättemysigt!
Fullt upp i helgen alltså!

Nu kom jag precis hem från Jennie. Har haft Gossip-Monday och ätit en otroligt god rabarberpaj i solen på hennes balkong.
Jag kunde njuta med gott samvete då jag i eftermiddags var ute och sprang i 1 tim och 20 min. Jag kunde inte sluta. Det var som om jag bara flög fram. Sånt flyt har jag inte haft på länge så var ju tvungen att ta vara på det.

Nu ska jag lägga mig bums! Är hur trött som helst!

.

Näe, alltså det här går inte! Fy, vad det luktar! Fräter nästan i näsan på mig. Jag måste byta plats!
Alltså det är helt naturligt att ha fotsvett men man behöver väl inte ta av sig skorna då när man sitter i ett bibliotek med massa folk runt omkring?!

Fotsvett

Jag sitter och skriver på min hemtenta och känner plötsligt en fruktansvärd fotsvettslukt.. Jag kollar lite försiktigt på tjejen som sitter vid datorn bredvid och märker att hon är barfota.
Usch, känner hon inte själv att det stinker som bara den?!
Åh, jag som redan hade huvudvärk. Är nog tvungen att byta dator. För man kan väl ändå inte säga till henne "Ursäkta dina fötter stinker verkligen, du tror inte att du kan byta plats?" På ett sätt borde hon ju få veta. För det verkar ju inte som om hon är medveten om det, men nej jag kan verkligen inte med. Hon skulle nog bli riktigt sårad. Dessutom sitter hon och petar i näsan nu. Stackarn, tycker nästan lite synd om henne.
Bättre jag byter plats..


Sommar och sol..

..bad i en pool (önskar jag att jag skulle kunna skriva) men tyvärr befinner jag mig inte i nåt lyxigt bostadsområde i USA längre.
Men jag ska inte klaga, jag bor iaf mitt i stan. Det är inte så dumt det heller!
Jag tror det blir en hel del åkande ut till Lysekil i sommar. Kommer kanske inte bli riktigt samma känsla som kära Varberg och Falkenberg. Men jag tror det kommer va rätt bra ändå.
Camilla har sagt att de har väldigt fina klippor där!

Nu väntar jag på att Jennie ska vakna så vi kan åka och köpa massa god mat. Sen blir det nog lite solning, innan jag måste fortsätta med min hemtenta. Ikväll blir det ett dubbelpass på Friskis som belöning. Jag längtar!


Åh, vad jag längtar!

hej muskler!

har lust att vara lite trotsig och för en gångs skulle göra tvärtemot vad min kära hälft camilla gör (http://millajo.blogg.se/2010/may/hejda-muskler.html) så istället för att skriva hejdå muskler så skriver jag hej muskler. jag har nämligen inte lunginflammation och kan därmed träna en hel del. och nu när jag har hållt på ett tag så börjar musklerna komma.
så förvänta er inte att ni kommer känna igen mig när ni träffar mig. jag är nämligen en riktigt biff!

Okej, jag är så flummig så det är inte klokt. Men jag är trött efter att inte ha sovit så bra i natt och jag är trött på att skriva hemtenta så därför skriver jag flummiga blogginlägg istället.

Men skämt åsido, det är underbart väder ute nu och man får hålla sig för att inte ge sig ut och springa tre gånger om dagen! Så känner väl alla! Eller?
Okej, nu ska jag flumma vidare i min hemtenta. hoppas på att det flyter på lika bra där. i våra hemtentor gäller det att man flummar så mycket som möjligt..


Eller vem är snyggast egentligen?

Helgen

Åh, vilken underbar helg jag har haft!!
Det har vart helt otroligt skönt väder och det har hänt massa roliga saker hela tiden. Det har vart kubbturnering, grillning, massa god mat och sen har jag även slingat håret.
Så här vill jag att alla mina sommarhelger ska vara.
Man träffar så mycket folk också när det är fint väder, alla är ute.
Jag vill ha tillbaka min dator nu så jag kan lägga in massa roliga kort! Det gör ju blogginläggen tusen gånger roligare. I värsta fall får jag tillbaks datorn den 10 juni. Får väl försöka stå ut till dess..




Äntligen fredag!

Gud, vad jag har varit effektiv med skolarbetet de senaste dagarna. Känns jättebra!
Okej, så aktiv kanske jag inte har varit men jag har i alla fall vart i skolan mycket.

Måste nog kila ner till stan sen och införskaffa sovmask och öronproppar. Eftersom jag sover med fönstrena öppna rakt ut och jag bor mitt i stan förstår ni kanske varför. Inte nog med massa ljud från trafiken utan måsarna älskar att bråka mitt på natten när jag sover som skönast. Shit vad dem skrek inatt!
Dessutom har jag en stor rädsla av att dem ska flyga in i lägenheten. Jag hade en hemsk mardröm om det inatt.
Och på tal om mardröm. Då jag inte sover så djupt på grund av det är varmt, ljust och massa ljud så drömmer jag en hel del.
Tråkigt nog är det bara mardrömmarna jag kommer ihåg..

Nä, nu får jag sätta igång med hemtentan igen.
Förresten ikväll bjuds alla kåraktiva på buffe på hotell Swania här i stan. Det ska bli riktigt smarrigt! Efter det blir det fredagsmyyyyys!!



Sommar?

Åh, är sommaren på väg nu eller?
Hur varmt som helst ute ju.
Nu ska jag snart ge mig ut på en liten promenad och njuta av solen. Härligt!
Ska nämligen jobba 15-23 idag så får passa på att suga in så mycket sol som möjligt.

Åh, vad jag hoppas på att få komma ut till Kärringön i helgen!




Monday morning

Nu har jag suttit och slappat här framför datorn tillräckligt länge så nu tänker jag bara skriva ett litet inlägg och sen ska jag fräscha till mig lite innan jag traskar iväg till skolan. Ska skriva ut några affischer som jag sedan ska sätta upp på fritidsgården. Jag och camilla ska nämligen ha en såkallad diskussionskväll nästa tisdag med ungdomarna på fritidsgården. Det ska blir riktigt spännande att se hur det går. Om det är någon som kommer överhuvudtaget. Men nu har vi i alla fall gjort vårt bästa och kan inte göra så mycket mer.

Oj, nej nu får jag sätta igång.
Hoppas ni får en bra måndag!


It was definitely not worth it

Idag har jag och camilla haft en riktig slappisdag. Försökte dämpa lite känslor med Ben&Jerrys men det enda jag lyckades göra var att få ännu mer ont i magen.
Till glassen blev det "På andra sidan häcken" - lagom nivå för en dag som idag. 
Känns som att dagen har varit väldigt kort, men det är nog inte så konstigt då jag gick upp fem timmar senare än vad jag brukar. Ville egentligen inte gått upp överhuvudtaget. Men antar att man får stå sitt kast. Det går inte att gömma sig.  







I wish it was just a nightmare


Party!!!

Ikväll blir det collegefest! Jag och Camilla har vart på systemet och laddat upp.
Men innan det är dags för party så ska jag och camilla iväg till fritidsgården och kolla på deras avslutning.
Ska väl bli sådär kul i det här regnet, men men...
Ikväll ska vi iaf ha skoj!!





Myspys

Skönt med helg!
Ikväll blir det myspys med Camilla, och kanske hennes syster. Vi ska äta kycklingtacos och se på film och bara ha det mysigt.
Det fanns inga roliga filmer att hyra på Hemköp så vi får gå till Jennie och försöka välja ut max tre filmer ur hennes fantastiska filmarkiv. Det blir inte det lättaste!


Memories

Jag satt och kollade igenom bildarkivet här i bloggen och eftersom jag började blogga när jag var i USA är det bara bilder som jag laddade upp under min tid där. Det väcker många minnen till liv. Både på gott och ont..
Det var ett tag sen nu som jag tänkte på hur det var i USA men igår när jag fick mailet från min USAfamilj känner jag verkligen en stor saknad. Det hjälpte ju inte direkt att kolla på alla bilder därifrån.

Åh, jag har en känsla som jag inte kan beskriva och det är jobbigt. Känns som att det är nåt som saknas men jag vet inte vad..






















Det är ingen tvekan om att jag ska plugga utomlands min 5e termin! Jag är rastlös!!







YES!


                                    My little buddy...



                                   ...and my little princess


För tre veckor sedan skickade jag iväg 2 cd-skivor med kort och filmklipp på till min familj i USA. Det var kort från mitt år med dem.
Jag har inte hört nåt från dem och var osäker på att paketet hade kommit fram. När jag idag fick ett mail från Robyn där det stod att de hade flyttat var jag så gott som helt säker på att de inte hade fått paketet.
Men jag skicka iväg ett mail och frågade om de hade fått paketet. Och vet ni vad?.. Det hade dem!! De hade fått det samma kväll som de flyttade. Fattar ni vilken tur?!!
Hon tackade så jättemycket och de var så glada över det. De sa att det hade väckt många minnen. Jag skickade med ett little miss kitty kort och Kate hade gått runt med det i en vecka. Och hon hade haft med det till "show and tell" i skolan.
Tydligen så pratar de om mig en hel del fortfarande. Åh, jag saknar dem så mycket! Hade så gärna velat åka och hälsa på dem. Varför ska det vara så dyrt för?!! Annars hade jag kunnat åka i sommar ju!

Jaja, jag är i alla fall otroligt glad över att paketet har kommit fram.


Nu är det nightnight time :) natti natti


Sugen på mysdag

Åh vad jag är sugen på att ha en mysdag. Jag och Camilla pratade om det tidigare idag. Eftersom vi är lediga imorgon skulle det sitta perfekt med en filmdag. Bara sitta och mysa i soffan en hel dag. Det är ju perfekt mysväder nu med ju. Regn och rusk.
Ja, jag får allt ta ett snack med mina två musketörer..


En annan sak som är roligt att göra när det regnar ute är att vara inne på gymmet och svettas till riktigt bra musik! (förlåt camilla för om jag läskas). Och det är precis vad jag ska göra nu. Blir ett dubbelpass på friskis. Skivstång följt av Bräda.



Ooops

Oj, jag såg precis att det var 6 dagar sen jag bloggade sist. Det är inte okej. Lovar att skärpa mig!
Jag vet själv hur tråkigt det är att kolla bloggar som aldrig uppdateras.

Jag får väl sammanfatta de sista 6 dagarna lite snabbt då. Jag åkte ju hem förra tisdagen sen var det massa plugg som skulle göras.
På torsdagen åkte jag och mamma till varberg, vilket resulterade till att jag investerade i något som har förändrat mitt liv! På fredagen träffade jag en underbar vän och det blev massa prat och skratt.
På lördagen var det dags att träffa en annan kär vän då det var 20års kalas. Ett helt otroligt bra kalas. Elin, du är fantastisk!
Sen på söndagen körde mormor hem mig till Trollhättan och sen stannade hon här till igår. Det var jättemysigt, alltid kul att ha någon här.
Igår kväll var jag och Jennie hos Camilla. Vi firade negerbollens/chokladbollens dag och vikte massa skjortor av servetter som sedan skulle användas på ett namngivningskalas.

Jag måste erkänna att det kändes ensamt när jag kom hem från Camilla igår. Jag har varit så van vid att ha personer omkring mig hela tiden så det kändes lite konstigt. Så tyst och lugnt. Men jag vänjer mig nog snart igen.

Åh, en liten hund skulle vara bra sällskap!




Hemma i Lindsbo

Egentligen skulle jag inte åkt hem förrän på fredag men då jag la märke till att jag inte hade något i kalendern denna veckan förutom en hemtenta bestämde jag mig för att passa på att åka hem tidigare.
Det är nämligen inte ofta som det ser så tomt ut.

Det är alltid lika mysigt att komma hem och vara med familjen. I alla fall tilll en början.. ;) Igår fick jag kompismassage av Elias och han ville också att jag ska hämta han på fritids sen i eftermiddag. För er som inte vet är Elias min 7-åriga lillebror, med andra ord en av mina små godingar.

Nu ska det skrivas på hemtentan.. Får passa på när det är tyst och lugnt i huset.

Eller inte..nu ringde mormor och vi bestämde att vi skulle gå ut och gå. Så det blir en härlig promenad istället. Ska bli jätteskönt att komma ut. Och med trevligt sällskap blir det ännu bättre.


Valborg

I år firades Valborg i Uddevalla med en god middag på Harrys och sen brasa och fyrverkier i Stigen. Sen var Camillas familj så snälla så jag fick sova över där.
Sen var det bara till att åka hem och duscha och byta om innan man åkte tillbaka till Uddevalla för att festa.
Nu är jag tillbaka i Trollis igen och är på efterfest.
Dagens fyllemat var havregrynsgröt med äppelmos och sen lite glass till efterrätt.


RSS 2.0