En helt fantastisk vecka

Sitter pa ett hostel i San Francisco just nu. Har haft en obeskrivlig vecka. Har sett och varit med om sa mycket. Bara positiva saker, som tur ar.
Tog bl a en helikoptertur over Grand Canyon. Vilken kansla alltsa.

Nu maste jag ga.

Puss o Kram


Panik!

Panik panik panik.
Trodde att jag var ute i god tid. Borjade ju packa for en manad sen. Men inte da. Tiden gar alldeles for fort. Har bara nagra timmar pa mig i morgon.
Som tur ar kommer jag tillbaka nan dag efter californien sa kan packa det sista da. Far forsoka stada upp rummet i morgon. Emma kommer ju nar jag ar i cali.

Om jag har tid i morgon skriver jag nat inlagg. Om inte kommer ni inte hora nat fran mig innan jag landar pa Landvetter.
Ar inte langt kvar nu vettni. Kanske kan jag lana datorn lite pa mandag eller tisdag och blogga det sista.
Kan nog inte halla mig efter att ha varit i LA, San Fransisco och Las Vegas.

Puss & Kram

I'm Freaking Out

Ar ganska deppig just nu. Ar trott och alla mina saker ligger utspridda over hela rummet.
Det ar nog inga problem med att fa plats med alla saker, men det ar bara det att det ar alldeles for tungt.
Far hoppas att jag kommer pa en bra losning, annars maste jag kopa en till resvaska.
Och inte nog med det, jag har sju finnar i ansiktet ocksa. Som bara ploppa upp sadar.
Sen haller jag ju pa med ett fotoalbum till familjen. Scrapbooking tar lang tid marker jag.
Forhoppningsvis kan jag skriva lite mer imorgon.


Kramar


Pics

Spenderade hela min lediga tid igar till att forsoka valja ut vilka kort jag vill framkalla. Sa idag antligen fick jag brannt dem till en cd. Jag forsokte framkalla bilderna online men det funkade inte riktigt. Men det ar sa bra for man kan bara ta med sig en cd, minneskort, diskett eller nagot liknande till WalMart och sa har de en maskin dar du stoppar in cd:n eller vad du nu har. Och sa kan du valja vilka kort du vill framkalla, vilken storlek osv.
Man kan ocksa valja om man vill ha korten inom en timma, vilket ar det dyraste alternativet eller om man kan vanta nagra dagar. Jag valde en timma for jag maste forsoka borja med albumet till familjen.
Sa ska nog aka och hamta korten sen senare ikvall och framkalla mina andra. Har ca 800 kort som jag vill ha framkallat, det ar kort bade fran studenten, Bulgarien resan och aret som har gatt.

Idag hade jag lunch med Robyn. Var valdigt gott. Tog en drink ocksa, det var behovande. Behovde slappna av lite. Ar ganska stressad just nu. Det ar sa mycket att packa och jag kommer inte kunna ta med allt som jag vill ha. Sen behover jag en vaska till Californien med.

Aja, det ordnar sig sakert i slutandan.


Kan inte fatta att det redan var ett ar sen


It's the final countdown

Jaha da ar det bara nagra timmar kvar tills sista arbetsveckan borjar. Om jag nu kan kalla det arbetsvecka.
Det blir nog bara i morgon som jag jobbar heldag. Pa tisdag ar barnen i skolan och Robyn skulle hora med Chelsie om hon kunde hamta barnen fran skolan, sa att jag far lite extratid.
Sen pa onsdag skulle nog Chelsie ha barnen hela dagen eller iaf halva. Pa torsdag ar barnen i skolan igen och Fredag skulle jag nog vara ledig sa att jag kan stada mitt rum och fixa iordning det tills Emma kommer.

Sa nu borjar det verkligen ga mot final har. Jag vet att jag tjatar om det, men jag kan inte riktigt forsta att jag verkligen ska hem. Att allting har ar over.
Men jag borjar sakta inse att det verkligen ar sa. Speciellt idag nar jag packade en hel del av mina grejer och Robyn kom och pratade om hur veckan skulle bli osv.
Sa nu nar jag sitter har och skriver ar det nog forsta gangen som jag kanner mig ledsen over att jag ska aka. Innan har det varit sa overkligt for mig.

Jag kan ocksa meddela att jag har en overpackad resvaska som jag inte kan stanga och knappt kan lyfta. Det var 3/4 av mina klader, nagra sma skor och 2 handvaskor. Jag visste inte att klader kunde vaga sa mycket. Men sen har jag ju en stor lada att packa i ocksa. Och ett handbagage och sa kopte Robyn en riktigt stor vaska till mig som jag ska kalla "handvaska". haha.
Sa jag hoppas att jag klarar mig. Far fixa med det nu i veckan. De skulle kopa en vag sa att jag kan kolla hur mycket det vager och sa.
Sa jag behover verkligen nan dar pa Landvetter som kan hjalpa mig med all packning. En stor bil behovs nog for den stora ladan ocksa.

17 dagar kvar horrni!

RSS 2.0