I love NY

Gud vad harligt det ar! Var pa ett sant otroligt bra humor idag. Det borjade med att vi gick ut i det harliga osregnet. Efter en halvtimma kom vi fram till sightseeing bussen. Det var sa harligt att sitta pa den kalla och obekvama bussen och frysa.
Idag var det dags att aka i Uptown, alltsa norra delen av Manhattan. Var ju saklart valdigt mycket att titta pa.
Det enda roliga var nog CentralPark.
Sen nar vi hoppade av bussen var min kara lilla mor sa saker pa att hon visste vart vi var. Jag holl inte med henne men orkade inte argumentera och tankte att hon hade sakert ratt. Det har dem ju nastan alltid. Efter ett tag var jag helt saker pa att vi var pa vag pa fel hall sa jag tog upp kartan som nu var i tre trasiga bitar efter allt regn.
Efter sa lange som tre minuter efter att vi gatt av bussen kande jag en valdigt harlig kansla. Mina fotter var genomblota. Mmm nu blev jag pa annu battre humor saklart.
Vi var nu pa vag at ratt hall. Rattade till mossan som ville aka ner i ansiktet var tredje sekund. Torkade mig om nasan for tusende gangen idag.
Yes, dags for rott ljus pa overgangsstallet igen. Ooops, dar kom en bil. Gud vad harligt att den skvatte ner mig.
Bara 45 minuter kvar till hotellet. Ingenting ju. Dessutom osregnar det och jag fryser. Ah jag kunde gatt en hel dag har ju.

Gud, vad jag alskar att ga i NY nar det regnar.

Borjar bli ganska forkyld nu. I morgon blir det en lite mer positiv uppdatering av NY.  For det ar helt otroligt, aven de dagar det inte regnar. I morgon blir det nog shopping. Jippi!
Men det ar lite skillnad att komma fran Florida till NY maste jag saga.

Nu ska jag aka upp till rummet och sova. Fasen ocksa. De andra har nog redan somnat. Det innebar att jag maste forsoka somna till tre snarkande personer. Tur att jag har oronproppar som dampar lite.

Pussar & Kramar fran NY

Florida

Ah vad jag ar glad att jag hade chansen att aka till Florida. Det var otroligt fint. Jag trodde inte att det skulle vara sa varmt dar nu vid den har tiden men det var det, runt 20 grader.
Sa man kunde bada ute i poolen eller ligga och sola. Tyvarr hade vi inte tid till det. Eller Elias badade i poolen en liten stund.
Elias fick magsjuka kvallen innan vi skulle aka sa han madde sadar under resan. Det gick lite upp och ner. Han madde iaf bra pa fredagen da vi akte till Disney World. Sa det var valdigt tur.

Disney World var helt fantastiskt. Vilken upplevelse. For Millie och Ellen (mina kusiner) skulle det vara paradiset.
Traffa prinsessorna och man kan bli sminkad och fa haret fixat som sin favoritprinsessa.
Men aven for vuxna var det valdigt roligt. Och Elias hade kul med piraterna.
Ska lagga upp lite kort sen nar jag kommer tillbaka till Bentonville. Det var precis att vi hann ga dar pa en dag. Det ar ju valdigt stort. Men da var vi dar ocksa 2 timmar efter att de hade oppnat och akte hem 1 timme innan de stangde.
Sa hade vi haft tre timmar till hade det nog varit lagom.
Koerna var mellan 30-45 min langa. Och nu ar det anda lagsasong, tank da pa sommaren. Sa det var en perfekt tid att aka nu. Lagom varmt med.



Tuesday

Passar pa att skriva lite har medan mamma gor i ordning sig. Idag ar barnen pa skolan 9 till halv 3 sa vi ska aka till ett roligt museum. Sen blir det nog lite shopping. Ska visa dem ett jattefint kapell ocksa.
Ikvall har JT barnkalas. Vi ska till JumpZone. Det ar ett stalle med massa uppblasbara hoppgrejer och rutchkanor.
Ska nog bli kul.

Nu ar mamma fardig sa nu aker vi!


Galna i svensk mat

I sondags visade jag dem runt har i Bentonville. Vi var inne i ett riktigt fint och lyxigt bostadsomrade. Jag korde runt och visade dem husen. Alice bor dar sa vi sa till vakterna att vi skulle halsa pa den familjen. Sa det funkade bra.
Sen akte vi och shoppade lite. Efter det tog jag med dem till Starbucks. Det ar ju valdigt viktigt att de far besoka det.
De som inte vet vad Starbucks ar kan googla det. (soka pa google mormor. hehe) Nej men det ar typ som ett litet cafe. Som de har nastan precis overallt i hela usa.
Sedan akte vi hem och jag och mamma hjalptes at att gora kottbullar. Det var valdigt uppskattat. Hela min vardfamilj verkligen alskade dem.
Senare pa kvallen kom de svenska grannarna over. Eller pappan ar svensk och mamman har bott i Sverige i tre ar tror jag. Det var valdigt roligt att traffa tjejerna igen. De ar 17, 12 & 10. Och mamma och christian kunde diskutera massa. Sa de fick en massa bra info och battre forstaelse. Det var ocksa kul for Christian eftersom han fick chansen att prata lite. Han kan namligen nastan ingen engelska alls.
Mamma daremot pratar pa som bara den och skamtar. Nastan sa jag far saga till henne att vara tyst ibland. Nej, men hon ar jatteduktig. Hon forsoker verkligen prata hela tiden och hon ar valdigt bra.
Elias ar lite blyg nar det kommer nya manniskor och han ska saga nat pa engelska. Han ar otroligt trott pa dagarna ocksa. Han har inte riktigt kommit in i rytmen an. I forrgar vaknade han kvart over 5 pa morgonen. Idag vaknade han 8, sa det gar battre och battre. Han sover som en gris har bakom mig just nu fast jag skriver.
Idag har vi varit hemma med barnen. Nar Kate var pa pianolektion med Robyn gick vi ut och gick runt lite har i bostadsomradet. Mamma tog massa kort pa husen och filmade.
Mamma kunde inte lata bli att stada lite ocksa. Typiskt henne! Sen ikvall gjorde vi kycklinggryta och ris. Robyns bror och hans tjej kom over. Sa de at ocksa. Alla var galna i maten. Valdigt uppskattad var den. Sa da blev mamma glad. Hon var lite orolig innnan att de inte skulle tycka om det.

Nu ar hotellet for Florida bokat ocksa. Robyn gjorde varsta bra klippet. Sa vi ska bo pa ett riktigt fint hotell. Onsdag till lordag ska vi vara ivag. Sa ska vi till Disney World - magical kingdom. Sa det ska bli riktigt spannande. Vadret i Florida ar dock inte sa jattevarmt vid den har tiden, men det ar i alla fall 10-18 grader sa det ar val skont.
Tycker bara lite synd om Elias som maste flyga sa mycket. Far hoppas det gar bra.

Nu maste jag verkligen ga och sova

Take care!






Snabbis

Vet att det sakert ar manga som ar nyfikna dar hemma.
Vi ska snart aka ivag. Jag ska visa dem runt och sa ska vi shoppa lite (eller mycket)
Resan for mamma och dem gick valdigt bra. Lite langtrakigt for elias bara.
Han hade varit uppe 24 timmar sa nar vi var ute och at middag igarkvall somnade han vid bordet. Stackaren!

Mamma koper troligtvis Robyn & eddies hus eftersom det ar till salu nu. Hon alskar husen har.
Ska visa henne lite fler idag.

Nu maste vi aka sa skriver mer sen ikvall kanske. Lagger in lite kort fran middagen igar. Vi var pa mexikansk restaurang.



"I'm So Excited, I Just Can't Hide It.."

Nu sitter mamma, christian & Elias pa ett fly hit. De landar i Amsterdam om 15 min ungefar. Tror den resan gick ratt bra. Blir nog varre fran Amsterdam till Houston, 11 timmar. Tycker lite synd om Elias. Jag tyckte det var oerhort langt med 8 timmar. Hoppas han kan sova en hel del av tiden.

Har kopt ett stort papper sa ska gora en valkomstskylt som jag kan visa upp pa flygplatsen. Kopte bla och gula ballonger ocksa. For skojs skull. Far se om jag anvander dem.

Men nu till det roliga. Min vardfamilj ska ju forsoka salja huset sa det ska vara malare har nasta vecka. Sa da tankte Robyn att det skulle bli lattare om vi inte var hemma. Sa forst tankte hon att vi alla skulle bila ner till Florida (18 timmar) Men sen insag hon nog att det skulle bli ratt jobbigt. Sa vi kollade pa flyg.
Sa i morgon ska hon forhoppningsvis boka flyg till Florida. Sa mina bada familjer ska aka till Florida, onsdag till lordag/sondag. Ska bl a ga till Disney World - Magical Kingdom. Ska blir hur kul som helst!!!! Kan inte fatta att det ar sant.
Tankte ju tillbringa veckan har hemma i huset och jobba. Men nu blir det nog andra planer!
Blev lite overraskning for mamma och dem bara. Jag ringde precis nar de skulle ga upp i morse for att forbereda dem. Det var inte riktigt sakert da. Men nu ar R & E sakrare. Sa det ar inte 100% sakert men typ 90. Bara det att barnen borjar bli forkylda. Sa hoppas de hinner bli friska.

Sa kommer kanske inte att blogga pa ett tag. Ska forsoka men vill ju umgas med familjen och sen ska Elias antagligen sova i min sang. Han ville det. Och jag med! Sa kan inte skriva sa sent pa kvallarna kanske. Men iofs pa morgonen. Ska gora mitt basta for att uppdatera. Forsoka ta manga kort och sa.

Nu ska jag sova
Men fattar ni hur mycket jag kommer att fa uppleva de tva veckorna framover. Florida (forhoppningsvis) iaf traffa min saknade familj, NY och Boston. Kommer dock paverka ekonomin. Men det ar det absolut vart!!
Vet inte vad Tobbe & Lisa kommer saga bara (min andra syskon). Hoppas de inte blir allt for sura. De far val ha crazy hemmafester istallet nu nar det ar FF (foraldrafritt). Lisa vi hittar pa nat kul nar jag kommer hem istallet.


Kate lekte fotograf idag.









 
Gillar den har bilden. Bada har samma min :)






Visst ar de sota!


Trevlig Helg!


Kand AuPair

Tavlingen om The Ultimate AuPair ar nu avslutad. Och jag vann tyvarr inte. Jag laste om tjejen som vann och hon verka vara en kanontjej. Det ar en tjej fran Japan. Hon hade gjort mycket annat som inte bara hade med barnen att gora - tex volentararbete, varit pa barnens skola och pratat om Japan, var med i nan kor och massa annat.
Sa hon fortjanade verkligen att vinna.

For ett tag sen mailade jag chefen pa STS (organisationen jag aker med) och skrev att jag hade det valdigt bra har. Och att de borde skicka fler AuPairer ner hit i soder. Manniskorna har ar valdigt snalla och hjalpsamma.
Jag fick ett svar att de var jatteglada att jag mailade dem och att jag trivs. Sa de undrade om jag ville skriva nagra rader  och skicka ett kort pa mig tillsammans med barnen. Sa ska jag vara med i deras broschyr.
Det gjorde mig valdigt glad. Tycker det ska bli jattekul.
Tank sa manga som kommer att se mig! Men jag ar inte sa bra pa att skriva korta och kacka texter. Men jag ska gora mitt basta. Ar ju redan med pa deras hemsida. Sa kan ju nastan saga att jag ar en AuPair kandis.

Sa hall utkik for mig!


En av bilderna de hade i sin broschyr forra aret. Maste ta nan bra bild pa mig och barnen. De ville garna ha med nagot amerikanskt i bakgrunden. Men har ju ingen strand eller Empire State Building har. Sa far val ta Wal-Mart eller McDonalds ;) haha


Birthdays

Har haft fullt upp denna veckan (eller de tre forsta dagarna). JT fyllde 2 ar i mandags och Kate fyller 4 ar idag.
I mandags var Kate pa gymnastik pa morgonen, sen hem och ata, vila och sen musikskolan for att spela piano.
Mandagar kanns lite langre. Mycket vantetid for  JT och mig.
Sen pa kvallen akte vi till en pizzeria for att fira JT. Robyns foraldrar och Jeremy o Mandy kom ocksa.

Igar var barnen i skolan sa jag gick pa min styrketraningsklass som vanligt. Alskar det! Ibland kan jag komma pa mig sjalv med ett stort leende under traningspasset. Sa enormt kul!
Pa kvallen akte jag med Robyn till Wal-Mart. Hitta lite smagrejer till Elias som han ska fa nar han kommer hit pa LORDAG!! Gud vad jag langtar!!

Idag tog jag med mig barnen till Krispy Creme for att ata doughnuts till frukost. Robyn sa att Kate alskar det.
Ar inte riktigt fortjust i det. Sa jag tog Drive Thru pa McDonalds och kopte nan liten "frukostsandwich". Ni i Sverige tanker sakert att det ar nan frasch fralla eller nat, som de har i sverige. Men nej, det ar tva sma runda minipannkakor med agg, bacon och ost i mellan. Men riktigt gott var det i alla fall! Och bara 560 kalorier ;) hehe
Sa det blir nog fler frukostar pa McDonalds.
Efter frukosten akte vi till biblioteket. De har sagostund dar varje onsdag. JT bet mig i fingret sa det borjade bloda.
Forsokte med en time-out i biblioteket men det var inte sa latt. Men nar han sag mitt finger forstod han nog for han sa "hurt hurt" (svenska: ont ont)
Sen motte vi upp Robyn och hon tog med sig Kate for att ata lunch.
Nu ar Kate tillbaka men vill inte vila. Men jag hoppas hon somnar snart. Blir nog en sen kvall idag. Ska till en pizzeria ikvall. (En annan pizzeria till och med!) Undra om jag kan ta Taco Bell drive thru eller nat pa vagen dit. Nej, men man far val offra sig pa Kates fodelsedag.
Men jag ar sa trott pa pizza nu. Innan at jag kanske pizza en gang i halvaret. Nu ater jag det tva ganger i veckan, ibland tre.

JT vill inte heller sova. Men ska ge han lite mer tid. Vet att dem ar trotta.

Sa nu vet ni vad jag har haft for mig de tre sista dagarna.





Och Christian!

3 days left!!
Gud vad svart det ar att vanta nar man vet att det ar sa snart! Stackars Elias kommer bli mos! haha

Flytta?

Robyns foraldrar ska flytta fran sitt stora hus nu. Och da vill Robyn kopa det. Sa nu ar det fullt upp med att stada och fixa huset sa vi kan salja detta.
Undra om de kommer flytta nar jag ar kvar. Hoppas det. Det skulle vara roligt att fa bo i hennes foraldrars hus. Det ar riktigt stort och fint.
Robyn sa till hennes foraldrar att de kanske kunde komma och bo har ett litet tag och att vi kunde komma over till deras hus. Pa sa satt kan hennes foraldrar halla detta huset rent och i ordning om det ska saljas.
Men det gick inte hennes foraldrar riktigt med pa.
Annars skulle jag nog ha suttit i det huset just nu. Robyn ar sa forvantansfull pa att flytta dit.

Sa nu i eftermiddag ska jag hjalpa till att stada lite.
Ska forsoka skriva ett inlagg ikvall om vad som hant i helgen.

Puss & Kram

The Ultimate AuPair?

Robyn har anmalt mig till en tavling om den basta AuPairen i USA. Jag kopierar hennes brev till tavlingen har. Tyvarr har jag inte tid att gora en oversattning.
Blev sa rord nar jag laste mailet. 500 dollar kan man vinna. Min AreaDirector grat nar hon laste det. Sa hoppas att aven juryn gor det. Hade ingen aning om att Robyn anmalt mig forran jag fick mailet.



Our family has the Ultimate Au Pair! Sanna Franzen, from Sweden, joined
our family in June of last year. Sanna is doing a fantastic job of
teaching our kids all while being an extremely loving and nurturing
caretaker and having fun and adventurous days. Sanna is an amazing
person and is what every family would hope to have in an Au Pair.

We have a three and half year old daughter named Kate and a one and half
year son named John Thomas. Sanna works with them on their lessons from
their various activities and makes it so fun for them to learn. My son
can count, knows his colors and speaks a fair amount of Swedish and
Spanish thanks to Sanna's help. She is incredible about teaching them
to eat healthy. She talks to them about good foods and snacks to eat.
My daughter told me just the other day that she wanted a drink of water
and an apple because it was "healthy." She told me that Sanna teaches
her about eating right and that she wants to be just like Sanna.

Sanna is extremely nurturing and loving. My daughter had been in
gymnastics and taken about a year off. We started the classes again
when Sanna moved in with us. Kate's classes were in the early evening.
Sanna attended classes with Kate a couple of times. Kate was less than
enthusiastic about resuming classes. Sanna and I discussed what we
thought might be best for my daughter. Sanna sincerely cared--she
really wanted to see Kate succeed. Sanna was taking my son to a
gymnastics class too and said that I should try to get my daughter in a
class with his teacher. She said that his instructor would be a better
fit for Kate. She was correct. Now Kate absolutely loves her
gymnastics class. Also based on Sanna's recommendation we moved to a
day time class. Sanna was very intuitive about her needs and really
went the extra mile to help us get her in the right class and at the
best time of day for her. Now Kate wants to go to gymnastics everyday.

Both of my children are so affectionate with Sanna. They love her so
much. My daughter will just walk up to her and tell her that she loves
her. My son will yell her name and run to her--reaching up to hug and
kiss her when she comes in the house after she has been out. My
daughter always includes her in her prayers. As a mother who works out
of the home, I can tell you that I want to know that the person that is
caring for my children is loving and affectionate to them. I know Sanna
is and I know they feel the same towards her. I have interviewed
nannies and babysitters and even used some that I feel were good, a few
that were great but after Sanna--I know what the "ultimate" is. It
gives me so much peace of mind and such great appreciation and
admiration towards her.

Sanna can make what is sometimes a boring activity fun...she is known
for having the fun and adventurous days. Sanna works with my children
on cleaning up their toys. I challenged her to do this when she
started. She does not clean up for them ...but rather encourages them
to do it themselves. My son cleaned up his toy cars the other day.
Trust me...Sanna has taught him how to pick up his toys. My son was so
proud of his accomplishment. He was even singing a song about cleaning
up song and started clapping when he completed his task. It was the
cutest thing ever. Every day she has an activity with them. She takes
them to the library, park, gym or on a play date. She makes every day
exciting. Our children look forward to telling us at night about their
days with Sanna.

When our family signed up for the Au Pair program we were very excited.
The truth be known, we had no idea just how much our lives were going to
be changed. Speaking from the heart, we have just been blown away. We
are blessed. Sanna is teaching our kids while being loving and a
nurturing caretaker and making each day fun and adventurous. We trust
Sanna. Sanna is a part of our family. Sanna is the Ultimate Au Pair. 


Nu ska jag ivag med Sophia. Blir lunch, fika och shopping och middag pa fin restaurang ikvall. Trevligt. 


 
 

My little cuties

Idag nar jag lamnade JT och Kate pa forskolan blev jag sa rord att jag fick tarar.
Barnen brukar namligen vara lite smakinkiga nar jag lamnar dem. Men idag var det inga som helst problem. Forst lamnade jag JT och sen gick jag till ett annat rum for att lamna Kate.
Nar jag sedan skulle ga till bilen gick jag forbi JT's klassrum och jag horde nagon som ropade
"Bye Sanna!" Da var det lilla JT som stod dar och vinkade. Jag sa "byebye" och vet ni vad han sa da?
"I love youu"


Han ar sa himlans go och charmig. Kate ar jattesot hon ocksa, sager massa snalla saker varje dag.
Hon kan saga "sanna, you are beautiful" eller "I love you" bara helt sadar.
Men det roligaste ar nastan nar hon sager "You are the best cooker I ever had". Bara det att hon sager det varje kvall nar vi ater middag aven om det ar olika personer som gjort maten. Sa ibland ar Robyn the best cooker, ibland jag och ibland Eddie.


Idag var jag pa Chelsies skola och hon slingade mitt har. Sa skont att ha det gjort. Var sa langesen sen sist sa behovdes verkligen. Sen akte vi till ett sushi stalle och at lunch. Alltid lika kul att prata med henne. 
 


Nu maste jag sova (som vanligt) men borjar sa tidigt som 6.30 i morgon bitti. Sa dar ryker min morgonpromenad men jag far val ga ut och busa med barnen hela dan i morgon istallet.

Hoppas ni far en bra helg! Det ska iaf jag ha. Har massa roligt planerat. Hoppas bara att allt blir av ocksa.

Puss & Kram

Snart ar det dags

Snart kommer dagen jag lange langtat efter, namligen 17 januari. Da kommer namligen Mamma, Christian & Elias hit och halsar pa mig.
Ska blir hur kul som helst. Har verkligen saknat dem. Men samtidigt kanns det overkligt och valdigt konstigt att de ska komma hit. Hit till min varld.
Kan inte riktigt forestalla mig dem ga runt har i huset, aka i samma bil som jag, shoppa med mig osv.
Men det ska de i alla fall gora.
Jag har en liten lista pa stallen vi ska aka till, restauranger vi ska ata pa och saker jag vill visa dem.
Hittade ocksa en valdigt bra sida om NY - www.ilovenewyork.se 
Sa nu har jag skrivit upp vad vi ska gora dar ocksa. Blir antagligen de vanliga turistgrejerna men det ar ju det som ar haftigt sa varfor inte. Aka upp i Empire State Building och promenera runt i Central Park.
Far ju inte glomma att namna all shopping pa 5th Avenue. Kanske blir det en Broadway musikal ocksa.

De tva sista veckorna i Januari kommer bli fantastiska! Far ju inte bara chansen att se NYC utan aven Boston. Hur coolt som helst! Ska bli sa kul att traffa Helen och andra svenska AuPairer ocksa.
Allt kanns sa mycket battre nar man har nagot roligt att se fram emot. Behovs!



Om 19 dagar..


Drive thrue

Vet inte om jag har namnt det innan men har i USA finns det nastan Drive thrue till allting.
Matstallen ar ju ganska normalt. Men visste ni att de har drive thrue bankomat. Man kan antingen ga in pa banken eller sa tar man drive thrue. De har valdigt fa bankomater.
Sa nar man ska satta in pengar pa banken eller losa in sin check. (Man far ofta ta emot check istallet for pengar)
Sa anvander man en jatterolig grej. En liten burk som sugs upp i ett ror.
Har tagit kort pa det for att visa er.


Senaste nytt pa drive thrue fronten ar att man kan fa spruta mot influensan. Man kan alltsa sitta i bilen och fa sprutan.
Och i Kalifornien hade de drive thrue rostning. Nar det var val av president.

Drive thrue = kora igenom. Man sitter alltsa i bilen och far mat, tar ut pengar och allt vad det nu ar.
Vet namligen inte om mina lite aldre lasare vet vad det ar. Men det vet ni sakert.

Jag tog kort nar Raquel loste in en check.


Har ar sjalva maskinen.


Burken som man stoppar checken i. Trycker pa en knapp sa sugs den ivag.


Aker i det har roret. Under taket och in i banken.


Fonstret ar sjalva banken.

Smidigt va? Slipper ta ett enda steg.

Blir aldrig som man tankt sig

Igar trodde jag att det skulle bli en lugn lordagskvall. Bara vara hemma och mysa.
Men nar Robyn horde att jag inte hade nagra planer for kvallen ringde hon sin bror och fraga vad dem gjorde, utan att jag visste om nat.
Det var en lite komisk historia faktiskt.
Jag till Robyn pa vag upp till mitt rum: I'm gonna download some music. 
Precis da ringer min mobil och jag sager "Or maybe not."
Da var det hennes bror som ringde. Han fraga om jag ville komma over och spela lite tv-spel och dricka lite ol.
Och det ar val alltid roligare att hitta pa nat an att bara sitta hemma plus att jag ar lite inspirerad av "Yes Man" -filmen.
Sa jag sa ja.
Nar jag la pa sag jag pa Robyns ansikte att det var nat. Hon sag valdigt lurig ut och kunde inte riktigt halla sig for skratt.
Sa jag fragade om hon hade pratat med hennes bror. Forst sa hon nej men sen kunde hon inte halla sig.
Hon ar sa snall. Hon gor allt for att jag ska ha roligt och trivas. Det vinner hon ju oxa pa saklart men anda.
Men ibland kan det bli lite for mycket och jag kan inte med att saga nej.
Sen vill hon ocksa hitta en kille till mig sa vart vi an gar fragar hon om jag tycker killarna ar snygga och om jag kan med att ga fram och ge dem mitt nummer.
Igar nar vi var pa Wal-Mart traffa vi en kille i 20-ars aldern som hon kanner. Sa vi stod dar och pratade lite och innan vi gick sa hon att jag ar singel och att om han har nagra kompisar som ar singlar sa skulle han saga till. haha.
Sa hon ar min lilla matchmaker.

I alla fall jag akte till Jeremy, han hade en polare dar, spela lite tv-spel och drack lite. Efter nan timme kom Mandy hem och vi akte till en pub. Traffa nagra vanner till dem dar men vi stanna bara i 10 min sen akte vi hem till vannerna.
De var val i 30ars aldern och uppat. Men det var trevligt.
Sa jag sov hos Jeremy och Mandy i natt. I en jatteskon massagestol som man kunde falla ut som en sang.

Far se vad som hander idag. Som sagt det blir aldrig vad man tankt sig.

Open 24 hour

Tack vare Wal-Mart kan man ga och shoppa exakt vilken tid man vill. Kom precis hem darifran nu. Klockan ar 2 pa natten och jag och Robyn har varit och shoppat en hel del.
For de som inte vet ar Wal-Mart en jattestor affar med nastan allt- mat, klader, leksaker, grejer till hemmet, smink m.m.
Sa det ar USA's storsta och billigaste kedja.Super!

Idag slutade jag lite tidigare sa jag kunde aka till gymmet. Jag gick pa en yogaklass, var valdigt skont att stretcha ut kroppen. Men avslappningen i slutet var nog anda det basta. Var sa nara att jag somnade.
Skont med lordag i morgon sa jag kan sova ut. Ar sa trott.

Nu ska jag sova. Forsoker skriva varje dag sa ni har nagot att lasa. Sa det blir oftast pa kvallarna.

Ha en bra helg!


                                           Robyn & Jag.
Robyn lanade hennes systerdotters troja & glasogon och tontade sig lite.

Lugn nyar

Ar valdigt trott just nu. Sov bara 3 timmar i natt, sa det blir en valdigt kort sammanfattning om vad som hande igar.

Jag jobbade till kl 6 och sen forsokte jag skynda mig sa gott jag kunde att boka hotellrum, packa och fixa mig for kvallen. Robyn ringde och bokade ett rum till oss (jag, sophia, alice & olivia) Hon lyckades fjaska med personalen dar sa vi fick 10 dollar billigare plus gratis frukost. Perfekt!
Nar jag var fardig var kl runt halv 8 och jag akte och hamta upp de andra. Nar vi kom till Fayettville gick vi till en mexikansk restaurang. De hade valdigt god mat.
Sen akte vi till hotellet. Vi lyckades komma in pa rummet 4 minuter innan 12-slaget.
Det var meningen att vi skulle fixa oss och sen ga ut. Men en av oss tyckte att det var for kallt och ville inte ga sa det blev att vi satt pa hotellrummet och delade pa en flaska vin. Pratade till klockan 4. Vi spelade in lite filmer ocksa. Ska kolla igenom dem och se om det ar nagon som jag kan lagga ut.

Sa det var min nyar. Ganska trevlig anda. Madde bra dagen efter och allt.
Anledningen till att vi hyrde ett hotellrum var for att vi skulle kunna ga ut och festa (och dricka) och inte behova kora hem sen. Nu blev det inte riktigt sa. Men aldrig fel att ligga pa hotell.
Hoppas ni hade en bra nyarsafton!

Nu blir det till att krypa ner i sangen.
Byebye






INTE NYAR MEN DET VAR VI 4 SOM VAR IVAG

RSS 2.0