Påsk

Har haft en jättebra och mysig påsk tillsammans med familjen. I torsdags kväll tog jag tåget till Varberg där mamma, Christian och Elias hämtade upp mig. Sedan blev det supergod mat på en uteservering i stan innan vi åkte till husvagnen.
På fredagen gick vi en liten promenad och hamnade hos pappas moster där det bjöds på elvakaffe. Tack för det Ingrid! Sedan åkte vi till Jysk för att köpa utemöbler att ha vid husvagnen. Självklart skulle möblerna provsittas så jag och mamma satte oss med varsin tidning i solen.
Sen var det påskafton och vi åkte tillbaka till Mjöbäck eftersom mamma och dem skulle bort på middag och jag skulle till farmor och fira påsk med släktingarna på pappas sida. 
Söndagen bjöd på kalas då mamma fyllde 42. "Överraskade" henne på sängen med presenter och nybakta frallor!
Sedan kom släktingarna och det var så varmt och skönt så vi satt ute hela eftermiddagen.
På måndagen var det tyvärr dags för mig att åka hem till Trollhättan igen.

Helgen kändes inte som en vanlig helg utan snarare som en veckas semester. Jätteskönt!
Hann verkligen träffa hela familjen och alla släktingar också som man inte träffar så ofta. Så det var kul!






Gissa vem som köpte väskan? ;)

Still alive!

Hej, ska bara säga att jag lever. Även om det är knappt.. Nejdå, det har väl vart lite mycket på sistone. Så mycket att mina vänner till och med tror att jag är hög. Men det kan jag lova att det är jag inte!!

Idag har jag, camilla och stina suttit ute hela dagen och förberett oss för föreläsningen om hälsa som vi hade i eftermiddags på SEB. Var verkligen orolig hela dagen över hur det skulle gå. Men som vanligt var det inget att oroa sig över. Gick ju hur bra som helst!
Förstår inte varför jag jämt ska oroa mig så mycket för saker och ting! Jag måste börja slappna av lite mer.
I alla fall så älskar jag vädret, och som jag längtar till helgen då jag kommer åka till varberg och husvagnen!!

Fick ingen sömn inatt eftersom jag först hade jättesvårt för att somna, sen när jag nästan somnade så blev mitt halsont riktigt illa och jag visste inte vad jag skulle göra. Det gjorde väldigt ont på höger sida i halsen och kändes som att det stråla upp mot örat. Lite läskigt så jag ringde sjukvårdsupplysningen. Fick rådet att ta en värktablett och ligga högt med huvudet, samt ha lite vatten nära till hands. Efter att ha gjort detta somna jag till slut.
På morgonen kändes det bättre igen.
Men nu är det kväll och jag känner hur halsontet smyger sig på igen. Bäst att somna fort!


Sjukling

Mår inget vidare just nu. Huvudvärk, jätteont i halsen och alldeles öm i kroppen. Har i alla fall kunnat vara hemma och vilat hela dagen förutom en halvtimme på morgonen då vi var på SEB och visade lite pausgympa för personalen.

Men det var verkligen ingen bra vecka att bli sjuk på!! Imorgon ska jag nämligen träffa personen jag förmodligen ska vara personlig assistent åt, men får väl se hur det blir nu.. Och på onsdag har jag en arbetsintervju.
Så jag ska sova nu och hoppas på att det sker något mirakel under natten.

Kramar!

The party of the year

Nu måste jag se till att få lite sömn så att jag har massor av energi inför den stora morgondagen. Men vill bara hålla er uppdaterade om vad som händer först.

Idag har jag, Jennie, Stina och Camilla sköljt/stekt/hackat/skalat/skärt mat, dukat bord, vikt servetter, bärt bord och stolar, plockat blåbärsris, torkat, provsmakat, lekt med barn, m.m. m.m.
För imorgon är det nämligen dax för Jennie och Stinas stora 25-årsfest!!! Kommer bli hur kul som helst!
Vill inte avslöja för mycket än. Ni som kommer får se imorgon och för er andra kommer det antagligen ligga ute massa kort från festen på Facebook.


Ha en riktigt bra helg!!


Mångfald!

När jag var på gymmet i helgen så var det personer med psykiska och fysiska funktionsnedsättningar där och tränade. Och jag blev så glad! Vad roligt att man äntligen har insett alla behöver träning och framförallt att ALLA KAN! Killen som jag såg var skitduktig!

Jag har även sett att det är fler invandrarkvinnor som har börjat träna. De visar att det går att träna även om man vill bära slöja och ha täckande kläder. Jag tycker det är bra att alla vill komma till gymmet och att de känner sig bekväma.

Nu har det även blivit tillåtet för 15 åringar att börja träna på gymmet på Friskis.

Jag som blivande Hälsovetare tycker självklart att detta är jättebra. Större mångfald i träningvärlden!


Always stand up for your self

Oj, jag var nog på lite dåligt humör igår. Antar att man måste ha sådana dagar också, även om jag inte gillar dem.
Nu är det i alla fall en ny dag och en ny vecka och jag är på toppenhumör!
Har precis ringt till personen som jag var på anställningsintervju hos i fredags. Var tvungen att rätta till ett litet misstag. Jag fick nämligen fylla i ett papper med lite frågor om mig själv och en fråga var om man hade några allergier. Jag fyllde i nej fast jag egentligen är pälsallergiker. Varför vet jag inte ritkigt. Tänkte att jag kanske kunde lösa det på något sätt om jag skulle hamna hos en som har pälsdjur hemma. Men nej det var nog ingen bra idé så jag ringde dem idag. Och det visade sig att det bara var en person som hade katt hemma så det gör inte så mycket om jag har allergi. Mina chanser är lika stora som om jag inte hade allergi.

Nu ska jag fixa lite god frukost och sen ska jag bege mig till skolan för att planera inför praktiken.


Måste gnälla lite

Har vart en riktig slappisdag idag. Har spenderat mesta tiden i soffan, men har ändå fått tvättat, städat och diskat så det känns bra. Nu ska jag bara ta en dusch och fräscha till mig lite sen beger jag mig nog till Jennie för ännu mer slappande.

Jag vet inte om det beror på att jag har vart ute flera helger i rad nu eller vad det är, men jag har verkligen tröttnat på att vara ute och festa. Man mår ju bara dåligt. Om inte för att man är bakis så för att man har ont i fötterna av partyskorna, eller för att folk puttar och trängs på dansgolvet, eller att den snygga killen man kollar in strular med fem andra tjejer, eller för att man säger något eller gör något man inte skulle ha gjort, eller för att det gick åt alldeles för mycket pengar. Okej okej, det kan självklart vara kul också, har nog bara blivit för mycket det senaste.
Nu vill jag ha mysiga hemmakvällar!!
Nästa helg har Jennie och Stina 25års fest så det får bli ett grymt bra avslut på festandet.



Vad är en partykväll mot en god middag med bästa vännerna? Just nu ingenting.

Och när jag ändå håller på och gnälla så vill jag säga att jag saknar min familj!! Behöver lite familjekärlek. Men kommer väl få tillräckligt under påsk när vi ska trängas i en liten husvagn..
Nu ska jag duscha av min negativitet och bli på bra humör igen!


Arbetsintervju, check!

Då var första (och förhoppningsvis sista) anställningsintervjun för i år avklarad. Intervjun kändes väldigt bra så nu hoppas jag bara på att de hittar en person som matchar mig. Men eftersom jag inte hade några krav eller något som jag inte kunde tänka mig att jobba med är chanserna ju ganska stora. Vi får väl se, de skulle höra av sig nästa vecka.
Det bästa skulle ju vara om jag kunde få både timvikariat och semestervikariat. Då skulle jag nog bli överlycklig!! Känner att jag behöver pengar nu, för mina lån är inte roliga. Det är tur att det inte är någon ränta på lån från familjen (i alla fall inte från min underbara familj! *blink blink*).

Nu ska jag plugga lite. Får se om det händer nåt spännande ikväll, annars får jag väl ha egen myskväll. Imorgon är det dags för fest igen, tre sköna killar som har födelsedagsfest. Men imorgon blir det nog nyktert. Funderar på att gå till systemet och kolla deras utbud på alkoholfria alternativ. Vet att de har en hel del.


Måste beställa tid för att fixa håret snart också. Tycker Stephanie Pratt har fint hår på dena bilden. Kanske skulle klippa upp luggen lite mer? Vi har ju ungefär samma ansiktsform också så kanske skulle passa mig bra.


RSS 2.0