Världens bästa jobbcoach!



Här har ni min jobbcoach och psykolog Camilla Johansson som har byggt upp en liten pluggkoja hemma hos mig.
Det var nämligen så att jag tänkte att jag skulle ta tag i sommarjobbssökandet nu när jag äntligen har tid.
Som vanligt var jag nervös och lite smått negativ, men som tur var hade jag Camilla som peppa mig och uppmuntrade mig. Det gav resultat! Alla de tre som jag fick tag i var intresserade, två av dem skulle höra av sig igen och en ville att jag skulle komma på intervju nu på fredag.
Intervjun på fredag kommer vara angående ett jobb som personlig assistent. De sökte både timvikarier och semestervikarier så har jag tur kan jag få jobb utöver sommarvikariatet.

Igår var vi på möte med kontorschefen på SEB och presenterade våra idéer angående vår insats under nästa praktikperiod. Han var väldigt positiv och vi kommer få göra alla de aktiviteter som vi har planerat. Jättekul!!
Vi kunde inte haft en bättre praktikplats.

Nu ska jag plugga vidare innan det blir en liten joggingrunda och lite matshopping!


Egenmys





Efter att ha gjort en superduperbra redovisning på SEB, skrivit klart hemtentan, avverkat veckans första träningspass och diskat upp mitt diskberg unnar jag mig nu lite fredagslyx. Idag blir det i form av ananas och Topphälsa. Kände att jag behövde ta det lite lugnt idag så det blir mys med mig själv. Det var ett tag sen så kände att det behövdes.
Imorgon är det dags för Tentafest, jag är taggad!!

Sanna Franzén - en av Sveriges främsta ledare i framtiden?

Ja, vem vet..? Roligt att drömma sig bort i alla fall ;)

Vi har en hemtenta just nu om ledarskap och jag tycker det är väldigt roligt att skriva den. Det flyter på väldigt bra. Sista frågan är vad man själv skulle ha för vägledande principer om man skulle bli ledare i framtiden. Och det är väldigt roligt att drömma sig bort och fantisera hur man skulle vara som chef. Kul kul!
Jag är inte riktigt färdig än så får fortsätta imorgon för nu måste jag sova. Ska nämligen göra något jättespännande imorgon kl halv 10. Gissa vad?!

Jo, vi ska till SEB och hålla en redovisning för alla anställda om de resultat vi fått fram från enkätundersökningen och de intervjuer vi har gjort. Det ska bli jätteroligt! Få känna sig lite proffsig sådär. Undra vad jag ska ha på mig? Får sova på saken! Får ju vara lite extra fin i alla fall när man är Hälsovetare och är på bank. Viktigt att göra ett gott intryck!
Eller så gör jag det mest för att jag tycker det är så otroligt roligt att "göra sig fin". Det är nog mest därför!


Kort på mig i USA med frisyr a la american style


ändrade planer..

Åååh, jag är så lättad!!!
Jag skulle ju haft en rundvandring på Högskolan idag men när jag kom dit för att hämta gruppen så visade det sig att de hade slutat tidigare och att det inte skulle bli någon rundvandring.
Även om det skulle vart en utmaning och spännande att ha gjort rundvandringen har jag vart så otroligt nervös inför den eftersom jag inte kände mig helt säker på allt.
Dessutom är det lite stressigt med hemtentan som ska in i morgon. Så nu får jag lite extra tid att skriva på den. Skönt!!
Så jag tackar de högre makterna för deras omtanke idag... och för de fantastiskt fina och goa vännerna jag har!!



Som du tänker så blir det..

Känner mig mycket bättre nu än vad jag gjorde igårkväll. Jag sov gott, vaknade tidigt, det är jättefint väder och jag har haft tid att läsa på. Känner att jag har läget under kontroll nu. Skönt!

Nu ska jag läsa lite till innan det är dags att gå till skolan.

Hoppas ni får en bra torsdag. Inte långt kvar till helgen nu!


Struktur

Jag har blivit lite slarvig på sistone och är inte så effektiv som jag borde vara, vilket inte känns alls bra.
Det känns som att jag prioriterar fel saker och inte är riktigt närvarande i det jag gör, som om jag lever i en liten bubbla.
Just nu är det mycket att göra och jag är medveten om att jag blir en helt annan person när jag är stressad. Jag hatar det! Jag blir helt apatisk och får ingenting gjort, jag är på dåligt humör, sover inte bra, äter inte bra, kan inte tänka klart osv..

Men från och med nu ska jag verkligen försöka strukturera upp mitt liv bättre och se till att vara effektiv. När vi intervjuade de anställda på SEB var det många som sa att de skrev att-göra listor för att inte bli stressade och jag älskar listor. Måste bara bli bättre på att följa dem också!
Så det kommer väl bli mitt första steg mot ett mer strukturerat liv! En ny kurs börjar på måndag och nu ska jag verkligen se till att jag lägger upp arbetet bra och inte stressar i slutet, för det är det värsta som finns.
Sen tror jag ett annat problem är att jag vill så mycket och vill gärna leva ett perfekt liv - vara en perfekt student, få ett jättebra sommarjobb, äta den bästa maten, träna, vara med på allt roligt som händer, sova tillräckligt, vara snygg, vara social, ta alla chanser till utveckling, vara en bra dotter/kompis/barnbarn/kusin/au-pair/syster/klasskompis, veta allt som händer i världen, läsa bloggar för att hålla sig uppdaterad .. ja listan kan göras lång. Har insett att jag får ta en sak i taget och att jag inte hinner göra allt på en och samma gång. Så när jag har fått in vanan på något kan jag gå över till nästa. One step at a time!

Nu ska jag sova för imorgon sätts mina kunskaper på prov. Och sen har jag en rundvandring på skolan för första gången. Är sjukt nervös!! Har ju prioriterat skolan och praktiken nu, men jag ska i alla fall göra mitt bästa så får det gå som det går.




Bio

Har precis vart och sett filmen "Hur många lingon finns det i världen?". En jättebra film som jag rekommenderar ALLA att se!! Man skrattade, snyftade, var nervös och fick sig några tankeställare.


Tacobuffé för 39 kr

Igår var jag och några kompisar på Backstage och åt tacobuffé. Riktigt billigt, för 39 kr får man äta hur mycket tacos man vill och riktigt gott är det!!
Efter maten inköptes lite naturgodis och jag och Camilla skulle gå hem och kolla på Black Swan, men blev inte riktigt så då det hände en liten olycka med hårddisken. Men vi hade det väldigt trevligt ändå!
Gick och la mig ganska tidigt igår vilket jag är väldigt glad för idag.

Har börjat städa lite. Måste vara fint i lägenheten för ikväll kommer en väldigt speciell gäst, nämligen min underbara vän Elina! Hon har inte vart här innan så måste ju ge ett bra första intryck. Vi får se vad vi hittar på, om vi går ut ikväll eller om vi stannar hemma och har mys.
Men jag får nog sätta fart nu så jag hinner få det snyggt här. Ska snart iväg till gymmet med Camilla och pumpa lite. Sen blir det UF-mässa innan jag möter upp Elina på tågstationen.


Veckans Lunchlåd(or)a

Chicken nuggets med morötter och mangosås!! Vem behöver McDonalds nu?!



Nuggetsen var godare direkt efter man hade stekt dem. Blir inte riktigt samma sak när de har varit i kylskåpet och sen värms i mikron. Men de var fortfarande väldigt goda. Så verkligen något jag kan rekommendera att göra. Det var dessutom väldigt enkelt.
Man skär kycklingen i små bitar, kryddar med salt och peppar och sen vänder bitarna i polentagryn. Sen steker man dem i kokosfett (går säkert bra med smör eller rapsolja också).


Camilla äter LCHF-kost så hennes goda lunchlåda bestod av lax och broccoli/blomkålsmos


Camilla med sporken (gaffel,sked och kniv i ett. Perfekt för lunchlådor!) i högsta hugg!


Stinas lunchlåda bestod av LCHFvänlig paj där skalet är gjort på grädde, ägg och ost.


Fredagslyx

Gjorde en supergo matlåda till imorgon när jag kom hem från träningen nu ikväll. Vad det blir får ni se imorgon!!
Men kan ge er en liten ledtråd..


Skitkul vecka!

Just nu är det praktikvecka för oss Hälsovetare. Camilla, Stina och jag är på SEB för att kolla hur arbetsmiljön ser ut. Alla anställda fick fylla i varsin enkät för några veckor sedan och nu är det dags att intervjua alla. Så på dagarna håller vi till i detta lilla rummet. Hade sista intervjuerna idag så imorgon ska vi analysera resultaten och se vad vi kommer fram till för spännande.
Det har vart jättekul att intervjua alla. De är så trevliga allihop!!
Vecka 15-17 ska vi genomföra något på arbetsplatsen kopplat till arbetsmiljön. Ska bli väldigt spännande och superkul!!
Tog med kameran idag så jag kunde bjuda på lite bilder :)






Det blir mycket skratt under dagarna med de här goa tjejerna. Tårarna rinner hela tiden!!

Skärpning!

Det här är ju pinsamt. Kan ju inte bara uppdatera en gång i veckan. Skärpning!!
Fast det betyder väl att jag ser till att ha fullt upp i mitt liv i alla fall. Det är ju bra. Men det tar ju inte så lång tid att skriva ett litet blogginlägg så det ska jag väl allt hinna med.

Tänkte sätta igång och söka lite fler sommarjobb nu. Känns som man aldrig får tid till det eftersom det är så mycket med skolan hela tiden. Men nu måste jag prioritera sommarjobbsökandet lite också. Måste ju ha pengar i sommar liksom! Har sökt till någon sommarkurs också så att jag kan få lite bidrag i alla fall. Ett tips!!




Hemhemma igen

Det var inte länge jag stannade i Trollhättan. Jag åkte hem i onsdags igen. Så var bara i Trollhättan under tisdagen i princip. Men jag mådde inte så bra och jag ville inte ligga själv i lägenheten så jag åkte hem till stora familjen istället. Och när jag kom hem var jag bra igen. Kanske bara var lite umgänge som behövdes!

Igår fick jag äntligen träffa min supergoa och helt fantastiska vän Emma. Har inte sett henne på ett halvår!!
Blev jättego middag och massa prat.

Ikväll är det bugg på kåren i Trollis men jag kommer tyvärr inte vara med. Ska ut på andra äventyr. Som det ser ut just nu så blir det Borås. Davis cup är ju där så vi hoppas på mycket folk!! Var längesen jag var ute här hemma så det ska bli riktigt kul! Jag är taggad!! Ska bara hitta nåt att ha på mig. Hade ju inte planerat att gå ut här, men syrran har säkert nåt snyggt!

Nu ska jag och lillpluttan ta massa kort!

Jag och min bebismage (utan bebis!!)

Har vart hemma i Mjöbäck hela helgen och kom inte tillbaka till Trollhättan förrän igårkväll. Har vart jättemysigt att vara hemma, utan att ha något att plugga. Har kunnat få qualitytime med både mamma och Elias. Det behövdes!
Igår när jag kom tillbaka till Trollhättan hade jag ont i magen och den var svullen som en ballong, vilket inte är så ovanligt när det gäller mig. Går runt och ser gravid ut för det mesta tycker jag. Trodde att det berodde på att jag hade njutit lite extra av god mat i helgen. Men när jag skulle lägga mig kände jag mig öm i kroppen och jag visste att det var nåt på gång. Och alldeles riktigt har jag nog drabbats av magsjuka.
Så det blev ingen skola för min del idag. Istället har jag bara legat i soffan hela dagen och kollat på One Tree Hill, drömt mig bort. Underbart!
Men samtidigt som det är väldigt skönt att bara slappa så kan jag inte låta bli att bli lite rastlös. Och det känns lite konstigt att va i sin lägenhet en hel dag och inte träffa något folk. Men jag passar ändå på att njuta, det är ju inte så ofta som jag är sjuk och får möjligheten att ligga och kolla på serier en hel dag.



När kommer min SunnyBeach-mage tillbaka?

RSS 2.0