Sno!!!!

Nar jag vakna upp i morse och tittade ut sag jag sno!! JIPPI!!
Men det har tyvarr nastan smalt bort nu. Och det har borjat regna istallet.
Men det var iaf roligt att se lite sno nu nar det snart ar december.

Kan ocksa saga att mitt humor ar lite battre idag. Var nog lite trott igarkvall.



Inte pa humor

Dagen borjade bra. Jag och Sophia akte ut pa lite shopping. Hittade lite smagrejer. At sushi till lunch vilket var mycket gott. Och faktiskt valdigt mattande.

Pa vagen hem till Sophia hade vi ett roligt snack om pinsamheter i ett forhallande. Var valdigt kul faktiskt. Mina tarar kom fram. Tack for en underbar dag!
Sen nar jag kom hem borjade allt bara ga nerat. Tror att jag haller pa att bli sjuk och jag kanner mig allmant deppig.

Sa nu ska lilla sanna krypa ner i sangen och hoppas pa att hon vaknar upp med ett battre humor i morgon.
For det ar inte ofta hon ar pa daligt humor men nar hon val blir det ar det valdigt synd om henne!

Puss & Kram pa er


Saknar alla dar hemma mer an nagonsin!

Sjuk?

Sitter har och fryser och har lite ont i huvudet. Jag hoppas att jag inte haller pa att bli sjuk.
Kanske ska med Chris och hans kompis ut pa vandring och ga i grottor idag igen. Han ska ringa nu nar som helst sa far se hur det blir. Vadret ar inte sa bra idag.
Och nu vet jag inte riktigt hur jag ska gora, om jag borjar kanna mig sjuk. Det ar ju en heldag liksom.
Hmmm..

Sorry Guys

Vet att jag lovade att uppdatera igar. Men det var fullt upp hela dagen och nar jag kom hem var jag sa fruktansvart trott.

Jag borjar med vad som hande i onsdagskvall. Som sagt var jag pa fest. Det var Robyns bror och hans tjej som hade en fest.
Egentligen skulle Chris och jag ut och ata middag men hade hade en frusktansvard huvudvark sa det blev inget med det. Men det var bra for da missade jag inte festen.
Jag tog med Sophia och Raquel dit ocksa. I borjan var det lite stelt. Jag kande mig som en liten fjortis eller nat. Alla var ju over 25 iaf. Och det blev ju inte battre nar en kille kom fram och sa "Hey kids".
Men det var samma kille som sedan pratade med oss hela kvallen sa det gjorde inte sa mycket. Vi hade det valdigt trevligt. Forst var vi inne och at lite. De hade snacks. Sen hade de en liten eld utomhus sa alla samlades runt den.

Sen Torsdag var det Thanksgiving och Robyns fodelsedag. Vid halv 1 akte vi till Robyns foraldrar och at. Det var kalkon, majs, "potatiskaka". potatismos och lite annat smatt och gott. Valdigt gott var det.
Sen akte Robyn, Eddie och barnen hem. Jag stannade kvar och pratade lite med robyns bror och hans tjej. De ar sa otroligt snalla och roliga att prata med. De ar 26 ar.

Sen akte vi till Eddies syster. Det var forsta gangen jag traffa hans familj. De traffas inte sa ofta. Sa det var roligt att ha sett dem.

Idag har vi varit i Fayettville och Kate & JT har tagit julkort. Sa kom hem for en liten stund sen.
Ikvall ska forhoppningsvis jag, chris, chelsie och chase aka och bowla. Har inte hort nat sen igar morse sa far se om planerna har andrats.
Isf blir det nat kul med Sophia och Raquel antar jag.

Hoppas ni far en bra helg!

Love// Sanna

Thanksgiving

Har panik over kladval som vanligt.
Skulle kanske ha planerat lite battre sa jag hade allt tvattat och fardigt infor idag. Men nu hade jag inte det. Sa har ingen aning vad jag ska ha pa mig.
Men men... Nat hittar man val alltid.

Idag ar det Thanksgiving har. Nastan alla ar lediga fran sina jobb och det ar en hogtid med mycket god mat.
Ska ta med mig kameran och ta lite kort. (om jag kan med)
Kan ju saga att ni dar hemma garna vill se. Brukar kora med den ursakten och det funkar bra.
Vi ska namligen over till Robyns foraldrar och ata. Det ska bli trevligt.

Maste fixa iordning mig nu. Ska dit om en halvtimma.
Jag skriver mer nar jag kommer hem. Da skriver jag ocksa om festen som jag var pa igar.

Tjingeling!

Bakat negerbollar

Idag skulle egentligen jag, JT och Chris akt till lektplatsen och leka. Men Chris var tvungen att jobba langre an vad han trodde.
For att gottgora mig sa han att han skulle bjuda mig pa middag ikvall och sen spela gitarr for mig.
Sa jag forlat honom ganska latt!

Sa istallet gick jag och JT pa en lang promenad i det fina vadret. Vet inte riktigt hur varmt det ar men runt 15 grader ar det i alla fall. Harligt!
Sen akte vi och shoppade lite. Blev sugen pa negerbollar nar jag var i affaren sa jag kopte lite ingridienser sa jag kunde baka det.


Smaka lite pa dem innan och det var val sadar. De var inte riktigt sa goda som svenska. Hade inget riktigt smor och inget vaniljsocker.



Sa far se vad amerikanarna tycker. JT alskade dem iaf!







                                                                                     Blommorna fran Chris

Uppdaterar senare om vad som hander ikvall. Vill ju trana ikvall ocksa. Lite stressigt att dejta tycker jag allt. Ytterligare en grej man ska hinna med!
Na, jag ska val inte klaga..
 

Pussar & Kramar Sanna

Bortskamd

Japp, det ar vad jag borjar bli.

Igar bjod Chris mig pa middag pa en jattemysig italiensk restaurang. Riktigt god mat var det och rolig servitor.
Nar Chris fragade efter notan:
Servitoren: "So are you going to the movietheater?"
Chris:"No, we are actually on our way home to see a movie"
Servitoren:"Oh, I can see what kind of guy you are"

Tyckte vi var lite roligt. I alla fall efter att vi varit och kopt glass akte vi till hans hus, eller hans farmor hus. Riktigt fint!
Kollade pa The Ring. Var ju inte alls laskig ju!
Just det far ju inte glomma av att saga att Chris spelade lite gitarr for mig ocksa. Det ni!

Sen idag ringde han mig och fragade om jag var hemma. Han sa att han hade en overraskning for mig.
Och att han kommer om 10 minuter.
Shit, tankte jag! Vad ar detta.
10 minuter senare plingar det pa dorren och dar star han med en bukett blommor. "Beautiful flowers for a beautiful girl"
Alltsa, han ar helt otrolig. Han sa att han kopte en vas ocksa. "For nu nar du dejtar mig kommer du fa massa av blommor"
Han lekte med JT ett tag. Han ar verkligen sa otroligt bra med barn ocksa.

Chelsie ringde precis och undrade hur det gick. Hon har kannt han sen 8 ar tillbaka och hon sa att han har aldrig varit sa har galen i en tjej forut. Hon undrar vad som har tagit at honom. haha.
Jag kan inte riktigt fatta att det har hander mig. Arligt talat trodde jag aldrig att jag skulle hitta en san har underbar kille.
Nu har jag iofs bara kannt han i sadar 4 dagar sa da ar det val inte sa konstigt om jag inte kan hitta nat fel med honom. Det kryper val fram lite senare kanske. Men ingen ar ju perfekt!

Nu hoppas jag att Emma kan komma hit och vara Au-Pair ett litet tag ocksa. Hade varit sa enormt kul!
Det ar ju en granne som har funderat pa att skaffa AuPair. Hoppas!Hoppas!Hoppas!

Robyn ringde innan och fraga hur det gick med Chris. Hon sa ocksa att hon och Kate stannar i Florida tills pa onsdag. De skulle egentligen kommit hem ikvall. Men Kate hade tydligen fatt en oroninflammation sa da ar det ju inte bra att hon flyger. Stackaren.

Nu ska jag ga ner och laga mig lite lunch.


Alskar Livet

Igar kvall akte jag till Chris. Kolla pa film och hade det mysigt.
Idag ska vi hitta pa nat igen. Far se vad det blir.
Vi ska i alla fall ata pa en italiensk restaurang ikvall. Bada ar pasta alskare sa det ska bli gott.
C ar en valdigt halsosam kille. Ater inte sa mycket snabbmat, gillar att vara ute och rora pa sig, bryr sig verkligen om manniskor och sa. Sa jag ar glad!


Igar nar vi kolla pa film sag jag att han hade en gitarr pa sitt rum. Sa jag fragade om han spelar. Han hade spelat gitarr i 10 ar. Och jag vet att jag inte ar den enda som drommer om att ha en kille som kan spela gitarr och sjunga. Alltsa, kan det bli battre! Det ar verkligen helt otroligt. Att jag behovde aka till USA for att hitta en san dromkille.
Ojojoj.

Det roliga var att jag vakna pigg som en tupp klockan halv 8. Trots att jag inte somna forran halv 2 nastan. Och jag vill bara saga att jag sov hemma! haha. Karlek kan verkligen gora en lycklig!
Eddie retades en hel del nar jag kom hem igarkvall. Han tycker verkligen det har ar kul. Nar jag stod dar och prata med han fick jag ju saklart ett sms. Och han borjar typ skratta och sa "jag undrar vem det kan va ifran. Jag ar helt saker pa att det ar Chris"
I alla fall efter ett tag lyckades jag komma undan.

Sa nu sitter jag har pigg och forvantansfull pa vad som ska handa idag. Spannande!
Ar jattehungrig sa ska ga ner och ata frukost.

Puss & Kram Sanna

Helt fantastisk dag!

Det har var absolut den basta dagen pa valdigt valdigt lange.

C hamtade upp mig runt halv 10 pa morgonen. Sen akte vi och hamta upp hans kompis, som var en otroligt trevlig kille.
Sedan bar det av till de langa vandringstigarna och grottorna. Forst gick vi en riktigt lang promenad. Det var valdigt vackert och massa fina utsiktsplatser.
Efter det gick vi in i en grotta. Det var riktigt haftigt. Det var inte som en stig heller utan man fick verkligen klattra upp och ner. Och det hangde sma  fladdermoss i taket. Jag ar verkligen stolt over mig sjalv som klara det. Men hade ju tva proffsiga killar med mig som hjalpte mig en del. Det ar verkligen nagot som jag skulle vilja gora igen
Nar vi var fardiga dar gick vi nog nastan 1 mil.
Vi var ute i kanske 6.5 timmar. Det kandes riktigt skont. Och det var kul ocksa. Plus att det ar gratis. Sa det ar verkligen nagot jag ska borja gora oftare.
C ar en riktigt utomhuskille och gor allt mojligt. Typ klattrar i berg, cyklar mountainbike, (paddlar?) kajak, fiskar och massa annat.

Nar vi pratade pa vagen hem kom vi fram till att vi ar valdigt lika. C ar verkligen en otroligt skon kille. Bade valdigt snall och ser bra ut. Man kan verkligen va sig sjalv med han och vi har redan pratat om massa personliga saker aven om vi bara har traffats knappt tva dagar.
Jag borjar verkligen bli kar. Ska over till hans hus ikvall och kolla pa film. Sen ska vi hitta pa nagot i morgon igen. Jag ar overlycklig!

Nu kan ni borja oroa er om jag kommer hem efter ett ar eller inte ;) Nej, men vi far val se vad som hander. Tar en dag i taget.

Lagger upp lite kort fran dagen












Lots of love// Sanna

Uptdate

Okej, ska bara saga att jag ar tillbaka nu. Vi var pa bio som sagt, sag Roll Models. En bra och rolig film.
Vi pratade en hel del och det blev nastan ingen pinsam tystnad vilket var skont. Verkar va en jattesnall och go kille.
Nar vi kom tillbaka till huset foljde han mig till dorren. Fick en go kram sa nu kan jag kanna doften av hans parfym i mitt har. Mmm...

Sa nu ar jag redo for en vandring i en stor grotta i morgon. Ska bli spannande. Klockan halv 10 hamtar han upp mig. Lite saker jag maste fixa i morgon bitti. Sa det ar val bast att jag kryper till kojs nu. 

Ska forsoka ta lite kort i morgon. Kameran fungerar igen.


XOXO
Sanna 

DATE

Jaha da ska man ut pa sin forsta date ikvall da.
Chris ringde val for en timma sen och fragade om jag ville ga pa bio ikvall.
Kommer bli lite stressigt. Som tur var lag JT och sov sa jag kunde hoppa in i duschen lite snabbt. Men han kommer vakna nar som helst.
Hoppas jag hittar nat att ha pa mig ocksa.

Jag uppdaterar ikvall om det inte blir for sent eller pa morgonen i morgon.

Hmm..plattat eller lite lockigt har?

(Jag kan ju sag att jag ar langt ifran sa lugn som jag verkar va. Skakar en del.  Men det ska bli skoj!)

Nu kommer dem..

Nu borjar killarna krypa fram. 
Var pa lunch idag med Chelsie. Hon hade tagit med sig en barndomskompis, Chris, som hon sa garna ville traffa mig. Okej, tankte jag. Det ar val alltid trevligt att traffa nya manniskor. Men jag var inte beredd pa att han skulle va sa snygg och charmig.
Nar de kom gick han nastan direkt till toaletten. Sa da passade Chelsie pa att saga att han var singel.

Han fragade om jag hade nagra planer for helgen. Som tur var hade jag inga planer for helgen. Det ar inte ofta som det hander. Men annars skulle jag nog saga nej i alla fall.
Sa han fragade om jag ville folja med han och hans kompis ut och pa 'hiking", typ vandring, i morgon. De var vid nat jattefint stalle vet jag och sa har de en stor grotta dar. Sa det ska bli spannande.

30 minuter efter att jag hade akt fran restaurangen ringer Chelsie och sager att Chris tyckte jag var jattesot och ville bjuda mig pa middag ikvall. Men han ville veta vad jag tyckte forst. Jag blev helt chockad. Kande ju mig jattetontig nar jag satt dar under lunchen. Men det tyckte tydligen inte han. Sa jag var/ar hur glad som helst.
Nu ar bara fragan vad ska man ha pa sig pa forsta daten?!

Har ju ingenting i min garderob. Hoppas jag hinner kopa nat ikvall.  Tur man bor i storstad nu!
Men som sagt han har inte ringt an sa far se hur det blir. Annars blir det iaf vandring i morgon. Och kanske middag efter det om jag har tur!

Na nu far jag fixa till mig lite. Och ova upp engelskan ;)

Pussar & Kramar en glad Sanna

Gamla 90-tals minnen

Sitter och kollar lite pa tv:n samtidigt som jag sitter vid datorn. Har kommit pa att det ar valdigt smart. Da kan man fa gjort tva saker samtidigt.
Men idag var det inte nan dokusapa jag fastna for utan ett program som gick igenom musik fran 90-talet.
Tusentals minnen vacktes till liv. Jag menar 90-talet har ju varit hela ens barndom. Det var allt fran Backstreet Boys och Britney Spears till Whitney Houston. Massa goa latar.
Tyvarr missade de mina absoluta idoler - Spice Girls!! Kommer ihag upptradandet pa skolan. Riktigt kul hade vi!
Ett annat upptradande som jag minns mycket val ar nar jag tappade kjolen och visade trosorna for hela skolan. Usch vad pinsamt det var! Minns fortfarande vad det var for trosor och vad jag hade for kjol. Kommer nog aldrig glomma det. Froken fragade mig om jag ville fortsatta men det ville jag saklart inte.
Jag och tjejerna upptradde nastan varje fredag. Var det inte sang och dans sa var det teater.
Nastan sa att man vill ga tillbaks i tiden och vara 8 igen.


Fran det ena till det andra. Nu ar det nat fel pa min kamera igen. Sen jag forde over korten fran minneskortet till kameran fungerar det inte att ta kort. Det star att kortet ar skyddat. Nagon som vet vad det beror pa? For val ga till Wal-Mart i morgon och se om det ar nagon expert dar som vet. Valdigt irriterande nar man inte kan ta kort. Vill ju ta kort och visa er ju.

Idag nar jag var ute pa promenad ringde Chelsie och vi bestamde att vi ska ata lunch tillsammans i morgon. Det ska bli trevligt. Alltid kul att prata med henne och sen vet hon massa goda restauranger ocksa.
























Ha en bra helg allihop!

Love// sanna

Avundsjuk

Just nu har Robyn & Kate landat i Florida. De ska namligen tillbringa 4 dagar pa Disneyworld.
Tror ni jag ar avundsjuk eller? Det ar ju en drom att fa aka dit.
Men jag far val ta det en annan gang.



Sa nu ar det bara jag, JT och Eddie i huset. Ska bli kul att ha lite egentid med JT. Han ar pa skolan just nu men jag tankte hitta pa nat kul med han sen i eftermiddag. Far se vad det blir.
Och maste planera nat speciellt att gora i morgon ocksa.



Nu tankte jag ta med Charlie, hunden, ut pa en liten promenad i det fina vadret. Han har ju inte varit ute pa nan promenad sen jag var ute och gick med han sist. Vilket kanske var en manad sen. Sa det ar val dags nu antar jag. Stackaren. Men han ar ute hela tiden sa jag hoppas att han far tillrackligt med motion anda.
Kanske dags att borja lara den att iaf komma nar man kallar pa han? Det finns ju ett ordsprak att "Det ar svart att lara gamla hundar sitta". Vad menas med gammal? Ar inte 8 manader gammal?
Aja.. inte mitt problem. Men kanns anda som att jag kan gora nagot at det. Sa kanske darfor jag tar med han pa en liten promenad. Och sen alskar jag ju att ga ut och ga med en hund.

Hors kanske senare!                                                   Bilden ar tagen forsta veckan jag kom har

Puss & Kram Sanna

Filmsnutt

Fick ett gulligt kort pa posten igar. Pa framsidan var det massa sota griskultingar men det sotaste var pa baksidan. Var namligen ett litet kort pa Melanie. Hon har vaxt sa mycket nu och fatt langt lockigt har.
Blev jatteglad nar Eddie kom och visade mig kortet :)
Tack Melanie for kortet. Syster alskar dig!
Det som ar bra ar att JT ar i ungefar samma alder, eller han ar 4 manader aldre. Men da vet man ungefar vad Melanie gor och hur hon ar. Det kanns som att man inte missar lika mycket i utvecklingen da.

My little sweetheart! Men det var fran i somras sa nu har hon vaxt en del. Langtar tills jag far komma och gosa med henne.

Forresten jag kom precis pa en bra ide. Kan inte ni spela in en liten filmsnutt och skicka till mig eller lagga ut pa YouTube. Whatever is lattast for er. (sorry men kom inte pa det svenska ordet, haha)
Hade varit sa roligt att se er "live". Och ni ar nastan skyldiga mig det efter att ni har sett mig aka inlines! haha
Bara till att ta eran kamera. Man kan val t.o.m filma med mobil nu for tiden.
Hade varit kul!

Har precis lagt over alla mina kort pa cd-skivor nu. Kanns tryggt! Plus att jag var tvungen att gora det for minnet pa datorn var fullt. Sa nu har jag raderat de flesta av korten fran datorn. Far hoppas att inget hander skivorna.
Kanske skulle gora dubbla kopior och skicka hem ett par?

Jaja nu ska jag ta tag i mitt liv. Har suttid vid datorn alldeles for lange och snart vaknar nog de sma pluttarna.

Love//Sanna


Nyckeln ar hittad!!!

Idag var tradgardsmastarna har och stadade upp i tradgarden. Precis nar jag var pa vag till Kates musikklass sa ringer en av dem pa dorren. Dar stod han med en jordig nyckel i handen och fragade om vi hade tappat en nyckel.
Tror ni att jag blev glad eller!!! Sa otroligt skont!
Det var lite komiskt att det var exakt samma tid och pa samma dag som da jag upptackte att jag hade tappat nyckeln for
3 veckor sen.
Det som var irriterande var att den lag pa ett stalle dar det skulle vara valdigt latt att hitta den. Och dar vi redan letat flera ganger. Helt oppet pa grasmattan lag den och nara kanten till nagra stenplattor. Sa det var ju inte mitt pa grasmattan heller. Konstigt att vi inte har sett den. Jaja men jag ar iaf glad att den ar hittad!


Nyckeln lag lite till vanster om dar kortet slutar pa vanster sida. Kanske en meter in fran staketet. Hur kunde vi inte ha sett den. Men den lag tydligen nere i jorden och det var ju lov pa marken. Men anda...


Robyn & Eddie var jatteglada for att nyckeln hade kommit fram saklart. Jag ringde ocksa mamma som blev valdigt glad. Slipper hon tanka pa det mer.

Allt ordnar sig tillslut :) Nu ska jag kolla lite pa The Hills och sen ska jag sova

Puss & Kram Sanna


Vart tog "Smastjanorna" vagen?

Amerika ar verkligen galna nar det galler dokusapor. Det finns dokusapor om precis allt. Pengar, tavlingar, dating, makeovers, Top Models, Paris BFF (BestFriendsForever), Girl Next Door (Playboytjejer som lever med Hugh Heffner), ungdomar som ska prata om sex med sina foraldrar, massa dokusapor om kandisars liv och ja jag vet inte allt.
Det dumma ar att man fastnar for alla. Det ar ju sa roligt att se riktiga manniskor. Det finns ju alltid nagon speciell person som man inte kan lata bli att skratta at.



Jag ar lite besviken att vi inte har kvar de klassiska dokusaporna i Sverige langre sasom Expedition Robinsson, Gladiatorerna eller Pa Rymmen. Eller vad hande med Fangarna pa fortet ?
Men det som jag saknar mest ar nog Smastjanorna och Sikta mot stjarnorna. Det ar inte riktigt samma med Idol och lilla melodifestivalen. Charmen med Smastjarnorna och Sikta mot stjarnorna var ju att man skulle imitera (ratt ord?) en artist.
Just nu kanns det som om vi bara visar massa fran USA.
Sasom Idol, Let's Dance och en del andra. Horde att det var nan ny som heter Stjarnor pa is ocksa.
Visst, de programmen ar jattebra ocksa. Men varfor kan man inte visa bada.

Och vad hande med alla superbra barnprogram som visades nar man var liten sasom olika filmer fran Astrid Lindgrens bocker, Disneydags m.m. Nu ar det ju bara massa datoranimerade filmer.

Med risken for att lata som en gammal tant sa maste jag i det har fallet saga "Det var battre forr"

Nu ska jag sova! Ser fram emot en ny harlig vecka :)

Lite bilder

Ha fixat sa jag kan fora over bilder till datorn nu. Var och kopte en grej till minneskortet. 
For er som inte vet, sa gar det att klicka pa de sma bilderna sa ni kan se dem storre. 

                                       

JT gillade pumporna

 
Klicka


Kate


Vi dekorerar en pumpa (lagg marke till JT's sverigetroja!)


Ett hus med Halloweendekoration


Ett annat hus


Olivia (Mexiko) Alice (Frankrike) Jag, Raquel (Brasilien)


Starbucks Chailatte


Min lilla goding



Katie



Nu vet ni lite mer om hur barnen ser ut och aven Eddie. Ska forsoka ta ett kort pa Robyn ocksa.

//Sanna



Fastigheten

Nar jag pratar med er fran Sverige gar det ganska bra att prata svenska. Det kan ta lite langre tid att komma pa vissa ord och grammatiken kan bli lite fel ibland. Men det ar val inte sa konstigt.
Daremot nar jag pratar med Sophia fungerar min hjarna inte alls som den ska.
Jag ar stolt om jag lyckas saga en mening ratt. Ibland kan jag borja prata pa hur mycket som helst pa engelska och sen komma pa mig sjalv. Stackars Sophia vet inte om hon ska svara pa svenska eller engelska.
Sa ibland brukar vi kora med att vi bara pratar engelska. Nastan lattast.

Som igar da jag & Sophia var ute och korde och sag en polisbil vid vagkanten:
En dum blondin: (namner inga namn bara att Sophia ar brunett) "Jag tror att polisen kollar fastigheten har. Eller heter det fastighet. Jo men det gor det val. Men ar inte fastighet nagot annat." Blondinen tanker "hmm...jo men det ar nog samma namn for tva olika saker"
Efter en stunds diskussion. "Just det, hastighet heter det ju!!" Kom pa att min hjarna maste ha blandat ihop ordet fast och hastighet, alltsa fastighet. haha
Jag och Sophia tyckte det var kul i alla fall.

Igar akte jag och Sophia till Fayettville, ligger en halvtimme bort. Det ar dar de stora universiteten ar och alla utestallen. Alltsa fullt med collegeungdomar.
De flesta utestallen har ju 21- arsgrans men det finns nagra som har 18 bara att man inte far dricka.
Vi var dar valdigt tidigt sa vi var nastan de forsta pa plats. Men det var bra for det var gratis intrade fore 11.
Jag maste saga att det var lite annorlunda fran krogen i Sverige. Framforallt musik och dans.
Det tog ett litet tag innan vi kom in i hiphop/RnB gunget. Vi var ju beredda att hoppa och dansa till techno. Men nej serru det var hihopgung och, till varan forskrackelse, "dirty dancing" och da pratar jag inte om dansen pa filmen Dirty Dancing.
Kan ju saga att jag och Sophia tog det lite lugnare nar det gallde den sistnamnda dansen.
Men vi hade mycket trevligt. Tack Sophia for en bra kvall!
Maste ocksa tillaga att alla var valdigt snalla pa dansgolvet. Sa fort de raka stota till en bad de om ursakt. Det ar inte som i Sverige da folk knuffas och blanger pa varandra. Sa det var bra.

Hoppas ni far en rolig lordagkvall! Sjalv ska jag jobba ikvall. Men det ser jag fram emot. Ar trott fran igar sa ska bli skont att mysa med barnen i soffan och kolla pa nan bra film.

Pussar & Kramar Sanna

                                    
Bilden ar fran en oforglomlig tid i Bulgarien. Drinken ar alkoholfri.

Snart helg

Idag hade jag en valdigt bra dag. Gillar dagarna nar barnen ar pa forskolan och jag har lite dagstid for mig sjalv.
Jag borjade min dag med att ta en liten morgonpromenad. Sedan borjade jag jobba klockan halv 8.
Nar jag hade lamnat barnen pa forskolan akte jag hem och stadade lite. Efter det blev det mitt favortipass pa gymmet.
Sedan akte jag hem och gjorde lax, kokt agg och gronsaker. Valdigt gott! Och protein ar ju som ni alla vet bra for att bygga muskler, alltsa nagot som ar valdigt bra att ata nar man har tranat. Sa jag kande mig nojd.

Sedan satt jag lite vid datorn. Men hade inte sa mycket tid innan jag behovde aka och hamta barnen. Men jag fick i alla fall pratat lite med Emma, Mamma och Linnea. Det var kul!

Jag tog en skon dusch idag ocksa och skrubbade mig i salt fran doda havet. Nar jag var i Dallas kopte jag namligen nagra produkter baserade pa amnen fran doda havet. Alltsa naturliga amnen.
Man kan aven bestalla fran internet till Sverige.
Eftersom jag var svensk var killen som salde produkterna valdigt snall och givmild. Kom saklart med manga komplimanger, ett bra trick for att fa salja saklart.
Ville aven ga pa dejt med mig, vilket jag tackade nej till.  
Men iaf det var vart att sitta dar i en timma och fa massa behandlingar. Sa ju saklart att allt verka bra sa att han fortsatte sa nu har jag bade kroppssaltet, handkram, fotkram, bodylotion, ogonkram, en tval gjord av lera fran doda havet, och en olja och fil som man har till naglarna for att gora dem blanka. Naglarna haller sig blanka i 2 veckor innan man behover gora om det. Och det var livslang garanti pa det.
Jag ar nojd! Dock var inte mitt kreditkort det. Ja, man kan tydligen inte ha "vanliga" kort har. Aven om det inte kallas kreditkort sa fungerar det som ett sadant. For de vill vara snalla mot dig och se till att du inte skammer ut dig nar du star i kassan och ska betala och inte har nagra pengar. Vada det ar val inget pinsamt med det. Fungerar sa bra i Sverige sa. Gaah! Blir sa irriterad. Far man betala massa avgifter sen.

Om ni ar intresserade av produkterna kan ni ga in och kolla har:  www.secreatspa.com/index-us.php 

 

Hem till jul?

Jag sitter har och forsoker komma pa nagot kul att skriva men det ar helt tomt i hjarnan.
Sa jag snor lite av Sophias (svenska studenten och min van har i Arkansas) amne.
Namligen om man skulle aka hem till jul om man hade chansen. Det ar ju manga som har fragat mig har om jag inte ska aka hem over jul. Och for mig ar det en sjalvklarhet att jag inte ska gora det. Dels ar det dyrt och sen kanns det som att det ar omojligt.
Jag har dromt nagra ganger att jag har akt tillbaka till Sverige och sen inte vet hur jag ska komma tillbaka till USA.
Jag ar riktigt orolig nar jag vaknar upp fran dem dar drommarna.

Men for mig kanns Sverige sa langt borta och det skulle vara sa overkligt att ga dar hemma och kanna att man ska tillbaka till USA. Det ar ju som tva helt olika varldar.

Jag skulle nog inte kunna slappna av. Fast lite kul hade det nog varit anda. Och traffa alla som jag saknar sa otroligt mycket.
Det ar verkligen tur att internet finns och att jag kan ha sa mycket kontakt med alla er.

Sa det blir inget besok av mig i jul. Men om senast 248 dagar far ni se mig i Sverige igen.
Inte sa mycket va? ;)

C, jag ar sa otroligt glad att operationen gick bra! Hoppas att allt blir mycket battre och enklare nu. Tanker pa dig.

Miss U All! 

                                   
              


Your little Sanni

Maybe just friends

Okej, nu nar jag haft lite tid att tanka pa vad som hande tidigare idag kom jag pa att jag kanske var lite for naiv.
Jag menar han kanske ville traffas for att va snall mot mig och liksom for att va kompisar.
Jag fick inte riktigt den kanslan men sjalvklart kan det vara sa.

Jaja vi far val se vad som hander. Jag ar lika glad (nastan) for att fa nya kompisar.

Nu ska jag ga ner och ata Tacos med familjen. Gott ska det bli!



YES! YES! YES!

Mitt hjarta slar tusen slag.
For ca 40 min sen plingade det pa dorren och det var en skitsnygg kille som skulle fixa vara sprinklers.
Han sa att han skulle knacka pa dorren nar han var fardig. Sa jag skyndade mig att battra pa sminket och ta ett tuggummi. Jag menar det var ju min chans att antligen fa flirta lite.
Efter 10 min knacka han pa som han sagt. Han ville att jag skulle komma ut och kolla pa en sak. Sa pratade vi i sakert 15 minuter om lite allt mojligt. Bland annat fragade han saklart om jag hade pojkvan i Sverige. Och vad jag tyckte om de amerikanska killarna. Vi gav varandra lite komplimanger och sen prata vi lite till. Sen fragade han vad jag gjorde pa helgerna och om jag ville ga ut nan gang.
Sa han fick mitt nummer.
Han var sa sot for han sa "jag ser inte ut sahar nar jag inte jobbar. Jag maste ha de har skorna nar jag jobbar och mina klader blir smutsiga i jobbet." Och sjalvklart sa jag att jag tyckte han sag bra ut iallafall. For det gjorde han faktiskt ocksa. Han hade vanliga jeans och en gra munktroja. Och vilka ogon han hade ojojoj.

Sa nu hoppas jag bara pa att han hor av sig :) Annars vet jag stallet dar han brukar festa.

Much Love
//Sanna

Pengar pa mat - investering eller sloseri?

Kom precis hem fran Wal-Mart. (USAs billigaste matvarukedja)
Handlade mat  for runt 270 kr. Jag kande att jag behovde lite mat som man blev matt av utan att fa i sig kalorier for en vecka.
Sa jag kopte lite frukt, knackebrod, keso, yoghurt, Allbran och havregryn m.m.

Men egentligen behover jag ju inte lagga pnegar pa mat. Jag kan ju ata det som finns har hemma. Da sparar jag ju en hel del pengar. Men samtidigt sa inser jag att det ar vart pengarna for jag mar ju mycket battre om jag ater bra mat.
Och att man mar bra ar val anda det  viktigaste. Annars gar ju pengarna bara till klader eller nan annan onodig (men kul) shopping. Men det har jag ju pengar till ocksa sa jag ska nog klara mig.

Sa jag tror att pengar pa mat ar nog anda en investering. Bade i halsa och humor.





Nu ska jag ivag och trana. Ska bli riktigt kul :)

//Sanna

"I'm gonna start a fight!"

Nar vi satt i bilen pa vag hem fran Kates music class, spelades Pinks nya lat "So what".
Kate som var valdigt trott vakna helt plotsligt till och sa "det har ar min lat ju".
Och sa borjade hon sjunga med "I'm gonna start a fight...nanananana".
Hon har aven sjungt den har laten i affarer o.sv. Och hon sjunger bara just versen I'm gonna start a fight.
Kan ju saga att Eddie ar mindre glad over det. Han forsoker ju skydda de fran sa mycket det bara gar.
Men det gar inte riktigt att skydda dem fran allt. Jag kan ju visserligen satta pa en Dora skiva eller Hannah Montana.
(Vet inte om ni har hort talas om dem har i Sverige men det ar valdigt populara personer for barn har)
Men da sanker jag nog hellre volymen nar det kommer "olampliga" latar.

Forresten har de ju redan pip pa alla fula ord, vilket ar valdigt irriterande. Man vill ju liksom hora hela laten. Men men det ar ju typsiskt USA. Kan erkanna att det kanske ar lite bra ocksa. Men fortfarande irriterande.
Fast jag vanjer mig nog snart, som med det mesta andra.

Okej, dags att sova. Har far ni Kates lat

http://www.youtube.com/watch?v=cE22lPoAarE

Love//Sanna

Helgen

Tankte sammanfatta min helg lite kort.

I fredags var jag, Alice & Raquel och at pa en italiensk restaurang. Valdigt god mat.
Sen var det meningen att vi skulle ga pa bio men alla var trotta sa det blev hem till sangen istallet.

Lordagen spenderade vi i Eureka Spring, en liten mysig stad 1 timme harifran. Det var en liten festival sa vi sag en parad och gick pa en gratis konsert. Det var varan AuPair aktivitet for den har manaden. Billig och bra!
Sedan akte jag och shoppa lite. Fynda en hel del och kopte bara saker pa rea. Ett par svarta stovlar, ett par Uggs, en skjorta och tva par orhangen. Hittade ocksa akta snygga skinnhandskar for 180 kr. Hade massa snygga.
Hade ocksa en kupong fran Victoria Secret dar man kunde fa en gratis trosa. Gratis ar alltid bra. Darfor jag har bonuskort i alla affarer dar det ar mojligt!

Idag traffades vi tjejer igen. Vi gick och kollade i affarer. Blev inget kop mig idag. Sen gick vi till Starbucks. Jag tog en Chailatte med en multigrain roll (typ fralla). Mmm, det var riktigt gott!
Sen blev det bio. Men jag angrar filmvalet. Det var en ny film med Angelina Jolie, Changeling. Den var absolut inte trakig men det var en ledsam och deppig film.
Fran och med nu blir det komedier eller romantiska filmer.
www.changelingmovie.net <------Har kan ni lasa om filmen och se trailer.



Nu ska jag ga och sova. For nagra av er ringer sakert vackarklockan nu. Klockan ar 6 i Sverige och det ar dags for en ny vecka i skolan eller pa jobbet.

Hoppas den blir bra for alla av er!

Ursakta roran...

..jag bygger om

Jag haller pa och provar lite olika designer pa min blogg. Men jag hinner aldrig bli fardig. Sa darfor ar det alltid massa omatchande farger.
Men ska forsoka att ta tag i det nu i veckan. Det tar ju sin lilla tid nu i borjan.

Sa ni far ha talamod.


"If you happy and you know it clap your hands..."

Denna veckan har varit valdigt bra och jag har varit glad varje dag. Det tycker jag att jag ar fortjant av efter vad som hande forra veckan.
Dels har det bara varit fint vader, forutom i natt da det var storm, men det markte jag inte av.
Sedan kanner jag att dagarna gar valdigt fort. Bara lite mer kvar att lara mig och lite fler utmaningar att ta mig an sen sa ar jag tillbaka i Sverige igen.
Far se hur lange jag stannar i Sverige. Efter den har resan vill jag ut och se hela varlden. Men da med en van. ALDRIG mer att jag aker ensam sa har. I alla fall inte for en langre tid. Men jag har ju manga vanner som vill ut i vida varlden precis som jag. Sa det ska nog inte bli nagra problem.

Sen ar jag ocksa glad for att lite lyckohormoner (endorfiner?) bildades i min kropp idag nar jag byggde pa mina muskler.
Brukar ga pa ett styrketraningspass pa gymmet varje tisdag och torsdag och jag alskar verkligen det passet. Traningsvark i flera dagar efterat.
Sen forsoker jag ocksa ga pa pilates eller yoga for att stretcha ut kroppen. Och morgonpromenader for att starka mitt hjarta och forbattra konditionen.
Det mar jag riktigt bra av!
Nu kanske detta later mycket men lagg marke till ordet forsoker. Jag ar inte riktigt dar an da jag verkligen haller pa med det har i minst en manad.

Men jag inspireras av min mormor som har gort Qigong (lattare variant av yoga) varje morgon i over ett ar. Varje dag.
Hon ar t.o.m vigare an min syster. Det ni!
Och sen min alskade mamma som har gatt ner 15 kg. Dem ar varda en riktigt stor applad!
Far ju inte glomma av min moster ocksa som ar ute och springer regelbundet.
Sen vet jag att pappa kan ha stora muskler om han bara vill ;)
Vilken duktig slakt jag har. Kan dem kan jag!!

Ha en underbar och halsosam helg nu allihop :)


Kramar fran en Sanna fylld med massa glad energi




Val

Jag maste erkanna att aven om jag inte ar speciellt intresserad av politik ar jag lite nervos infor valet idag.
Jag bor ju har nere i soder dar de ar valdigt konservativa av sig. Sa sjalvklart vill de ha McCain som president.
Men annars har jag hort mycket om Obama. Han ar ju liksom mode och de flesta kandisar vill ju att han ska vinna.
Jag vet inte riktigt vad jag tycker.
Jag hoppas att det inte blir alltfor dalig stamning bland manniskorna har om nu Obama skulle vinna. Men jag ar valdigt orolig for att det kommer bli sa.

I alla fall har det varit en bra vecka an salange. Jag ska aka och hamta barnen pa skolan nu.






What a week

Ja denna veckan har det varit lika mycket tarar som skratt.
Inte nog med att jag tappa bort bilnyckeln. Nar jag lamnade av Sophia vid hennes hus igar natt. Lyckades jag backa pa en..jag vet inte vad det kallas.. men typ en liten mur eller tegelstensstolpe med en lampa pa.
Den har grejen valte. Tror ni att jag fick panik eller. Jag och Sophia fick inte upp den heller.
Vi bestamde att Sophia skulle prata med dem morgonen darpa.
Jag kollade om det hade blivit nat pa bilen. Men jag sag inget. Vilket sakert berodde pa att jag lyste med mobilen.
For lite senare nar jag var pa vag hem stannade jag till pa en plats med gatlyktor. Da sag jag att det var en ganska grov rispa bak pa Trucken (som tur var hade jag den stora bilen, fast hade det varit volvon hade jag formodligen inte backat pa den dar dumma muren) I alla fall akte jag hem. Skrev en lapp till Robyn & Eddie.

Var jattenervos nar jag skulle ga upp pa morgonen. Nar jag kom ner i koket och sag Eddie sprack det. Jag kunde inte halla tillbaks tararna. Men Eddie trosta mig och sa att det inte var nagon fara. Att de inte var arga och att olyckor hander alla.
De har verkligen varit sa snalla mot mig den har veckan med allt som har hant. Jag har verkligen varldens basta vardfamilj!
Nu ar det bara ett problem. Att den dar muren/stolpen ar inte bara till att putta upp igen utan det kravs minst 3 starka man for det. Forhoppningsvis har inte tegelstenarna spruckit. Sa da behover de inte laga. Annars kunde det ga pa ungefar 7000-8000 kr.
Sen behover de laga rispan pa bilen ocksa. Vet inte riktigt hur vi gor med pengarna dar. Far se. Men jag har sagt att jag sjalvklart betalar. Men Eddie, snall som han ar, tycker att jag ska spara for Kalifornien. Vi far se vad som hander.
I alla fall har ingen kommit till skada. Och tack mamma for att aven du tog detta bra. Var lika nervos for att beratta for dig som for Robyn & Eddie. Nu ska ni inte tro att mamma inte ar snall. For hon ar varldens goaste. Men ni vet ju sakert hur mycket man skams nar man har gjort nat.

Nu maste jag verkligen sova. Har varit superstressad bade fredagen och lordagen. Och idag har det varit nervost. Sa min hjarna hanger inte riktigt med.

Jag avslutar med nagra kort som gor mig glad :) Ni kan ju gissa vem killen ar. Attans att jag inte sa nat i stil med "Du, jag har lite ont i axlarna du tror inte du kan massera dem"

Hoppas pa en battre vecka!




                   

     


What a night!

Hey Everybody!

I am home now.
Okej jag har druckit lite ikvall men det ar ingen fara. Jag har haft sa kul. Tyvarr har man sladd till kameran kommit bort sa jag kan inte visa er bilderna. Jag har letat i flera dagar nu men hittar den inte.

I alla fall jag hade valdigt kul ikvall. Det var inte alls sa mycket folk som jag trodde att det skulle vara. Vi akte hem vid 11 men sa tyckte Robyn att vi var hemma for tidigt sa hon fraga sin bror vad de gjorde. Sa vi akte dit och halsa pa. Sen ringde hon en kille i min alder ocksa. Sa vi ska nog pa fest hos han i morgon. Han fyllde tydligen ar. Det ska bli kul!
Prata med han i telefon och han lat very nice. Och sa sa Robyn att han sag bra ut sa hoppas pa att jag kan aka dit i morgon.

Ni vill sakert veta vad som hande med Jessie. Jag fick faktiskt minst 5 kramar av han. Han blev valdigt glad av chokladen. Sa tack pappa och misan for att ni skicka den! Jag har flortat in mig i hela hans familj nu. Chelsie ar ju hans syster, och sen var det hennes syster som hade festen och sa var deras foraldrar dar.

Okej aterkommer i morgon bitti!
Ska sova nu :)


Ha en bra dag allihop!


Pussar & Kramar Sanna

RSS 2.0