Tjolahop!

Man kan inte vara annat an glad nar det ar sa harligt varigt vader ute. Solen skiner for fullt och faglarna kvittrar. Temperaturen ligger pa runt 16 grader. Riktigt harligt.
Dock horde jag att det skulle bli kyligare vader dagarna framover, men ni vet ju hur mycket man kan lita pa vaderrapporter.

Annars har vi varit pa bibiloteket idag, som vi brukar pa onsdagar. Lille plutt borjar bli lite busig nu bara. Springer ivag och gommer sig bland bokhyllorna sa jag inte kan se han. Kul klart. For han. Inte for mig som tror att mitt hjarta ska hoppa ut.
Ikvall blir det lite plugg pa skolan. Tur att jag hade chansen att ga pa college en termin iaf. For den har skolan ar val lite sadar. Bra for alla som inte kan spraket klart. Och lite grammatik lar jag mig. och det ar gratis. Sa jag ska val inte klaga. Behover ju bara vara dar 30 timmar sa ska forsoka att fa det avklarat sa fort som mojligt.
Fick reda pa att jag kunde ga och sitta vid en dator och gora lite ovningar sa raknades den tiden ocksa.
Det tycker jag ar super!

Nu ska jag och Kate ga ner och ta oss varsitt snack.

Avslutar med en bild pa oss 7 tjejer som umgas har nu.


Det ar vi sju med nallar forutom varan Area Director med den gula nallen. Nog for att hon ar snall och rolig men hon brukar inte riktigt hanga med oss ungdomar pa helgerna.

Kommentarer
Postat av: Elin

Vad roligt att du är så glad. Ursäkta jag är så dålig på att kommentera dina inlägg, men jag läser dem ska du veta!! ;) Det verkar va jättegoa tjejer som du umgås med! Vad bra med engelskan! Kan ju alltid vara bra. ta hand om dig tjejen. love you. pussokram

2009-02-19 @ 10:50:06
URL: http://andreassonelin.blogg.se/
Postat av: Erika

Sicken buse, som gömmer sig på det viset. Du får sätta kopplet på honom istället för på hunden, haha... nejdå jag bara skoja. ;)

Ha de bra!

kramkram

2009-02-19 @ 14:58:15
URL: http://xerikax.blogg.se/
Postat av: moster

Alltid lika mysigt att läsa dina rader! Hoppas du njuter av din tripp till Dallas och att du snart kommer igång med löpningen. Kollar in dig på Jogg när du väl börjar! Vilat i 2 dagar för din skull(skojar bara, men vilat har jag, lite) berätta gärna hur the corner teorin fungerar! Du förstår vad jag menar, Sanna ;)

2009-02-22 @ 23:00:30
URL: http://honsmamman.blogg.se/
Postat av: moster

förlåt min bloggadress blev fel, fick inte med s´et så det blev ju lite galet SORRY! Nu är den rätt!

2009-02-22 @ 23:02:46
URL: http://honsmammans.blogg.se/
Postat av: Moa

Jag har läst igenom några av dina inlägg och jag tycker det verkar jättekul att vara au pair! är det inte typ, läskigt att vara borta så mycket? (A)

2009-02-23 @ 16:15:59
URL: http://moaslife.blogg.se/
Postat av: Moa

sv: Tack för din kommentar! :)

2009-02-23 @ 20:21:12
URL: http://moaslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0