Vikten av fruktstund

Det är fascinerande hur fort tiden går när man sitter och skriver på en uppsats! Skrivandet har väl flytit på hyffsat bra idag. Men jag började bli lite orolig för om jag hade med rätt saker och vad jag skulle ha för fråga. Jag jobbar nämligen på ett lite annorlunda sätt. Istället för att komma på en fråga och söka svar på den så bestämde jag ett ämne och tog ut massa teori. Sedan tänkte jag bestämma mig för en fråga då jag ser vad jag tyckte var mest intressant. Problemet var nu att jag hade massa bra och intressant teori men kunde inte förstå hur jag skulle koppla det.
tog jag en liten fruktstund. Jag gick och satte mig på ett annat ställe i skolan och åt min grapefrukt. Efter 5 minuter så dök en perfekt fråga upp och nu känner jag att mitt arbete kommer bli så bra! Är det inte häftigt?!

Jag tycker det ganska ofta är så att om man är på dåligt humör så händer det bara dåliga saker och när man är på bra humör så händer massa roliga saker helt plötsligt.
Och tydligen är detta ingen tillfällighet, utan jag läste någonstans att om det händer en bra sak så är man glad och då ser man lättare positivt på allt som händer. Om man däremot är på dåligt humör så ser man bara det negativa i allt.
Värt att tänka på!

Jag älskar att läsa böcker som handlar om hur vi människor fungerar och hur stor kraft våra tankar har. Jätteintressant och jag har blivit mycket gladare också! Förutom då jag är stressad och har en väldig tendens till att bli negativ. Not good!

Nu ska jag hoppa in i min lilla skrivarbubbla igen!


För övrigt så ÄLSKAR jag grapefrukt!

Kommentarer
Postat av: Daniel

re; taack, det kändes riktigt bra faktiskt. ja, trapporna är härliga, men en riktig benmördare. ^^ jaa absolut, men det fixar du! sommaren har inte ens börjat, så det finns gott om tid att pressa tider på. (:



ah precis, jag kollade in på gymmet när jag kommit tillbaka från löprundan och såg dig faktiskt där inne. men jag får hoppas vi tajmar in det bättre nästa gång, så vi tränar samtidigt. (:



jag önskade mig en sån i julklapp och fick den också, så jag vet inte riktigt vart den är köpt. ^^ men det är precis en sån här (http://www.clasohlson.se/link/m3/Product,Product.aspx?artnr=38-4178), så på 'clas ohlson' kanske den är köpt. ;) hur praktiskt som helst i alla fall. :)

2011-05-21 @ 13:21:19
URL: http://badsoundkillsgreatmusic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0